metalurg je jaci od levskog puno to je sigurno,s bugraski fudbal je u rasulu,nit para,nit igraca,sanse su vam minimalne,ali imate priliku napunit kosevo i sto je ono sto je bitno.S prikazanom igrom do sad bi ispali i od puno puno slabijih i imali slabu posjetuInterista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Silvester071
- Kontakt:
U rangu sa Levskim?Interista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une
Ne lupaj molim te...
To smo mi
- http://klocevi.****/

Najlosije ste prosli em prejak, em neatraktivan, em trpa bez milosti 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja se nadam da stvarno ne mislis ovo da je Metalurg losiji ili u rangu sa Levskim koji je ispao opet od ovih kazahstanaca...Imate se pravo nadati necemu isto ko sto se i ja nadam prolazu protiv Plzena, ali porediti ova dva kluba presmjesno...Po meni los protivnik za Sarajevo prejak a nije nesto atraktivanInterista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Metalurg je po meni najteži mogući protivnik, možda i jači od Seville kojoj su otišli Negredo i Navas.
Ali prvo Albance proći. Sa onakvi pristupom kao jučer u drugom poluvremenu nema vas nigdje.
Ali prvo Albance proći. Sa onakvi pristupom kao jučer u drugom poluvremenu nema vas nigdje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Daj Boze da mi dođemo do njih. Poslije sinocne patnje poceo sam da sumnjam i u prolaz protiv sipatara...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Pomjesao si ti njih s Metalistom nisu ovi neka sila, da pite igraju kao prosle sezone nosili bi se s njima.ceze je napisao/la:Metalurg je po meni najteži mogući protivnik, možda i jači od Seville kojoj su otišli Negredo i Navas.
A ovako jbg nadam se da nece biti toliko trpanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Evolution87
- Kontakt:
ubit ce nas samo tako, realno. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jbte ovima najveci uspjeh prosle sezone play off evropske lige, prije toga svaki put u prvom kolu ispadali, i to u kupu uefa... Prosle godine 5-i u prvenstvu a najbolji uspjeh 3-i 2005... Osnovani 1996, stadion 5000...
Truba Bgmi... imaju puno brazilaca i igraju u jakoj ligi, to im je prednost ali nisu uopste toliki bauk, Sevilla, Hapoel i Kuban jaci duplo od ovih...
Truba Bgmi... imaju puno brazilaca i igraju u jakoj ligi, to im je prednost ali nisu uopste toliki bauk, Sevilla, Hapoel i Kuban jaci duplo od ovih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
- storm_raider
- Kontakt:
Nit' je Hapoel, nit' je Kuban jaci od Metalurga, a nit' je duplo. Sevilla ovakva, mozda da je jaca. Sretno vama u revansu komsije, a protiv "Ukrajinaca" nazalost nemate sta da trazite.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 19 jul 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije realno.Evolution87 je napisao/la:ubit ce nas samo tako, realno.
Ovi nisu nista posebno. Nazalost, ispast cemo jer ne pamtim kad' smo gori bili, al' da imamo makar malo bolji tim MOZDA mogli bi proci. Steta...
Al' daj da se Kuksi prodje, dovede napadac i Maletic, pa cemo onda razmisljati o Ukrajincima.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jul 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjet cemo sve kao prvo nisam navijac Sarajeva kao drugo Metalurg u ukrajinskoj ligi nista pored Shaktara i Dynama tu jedino Metalist valja ostalo je cisti prosjek prosle sezone je Metalurg ispao od Tromsa kojeg je kasnije izbacio Partizan znaci nije Metalurg bauk19TM87 je napisao/la:Ja se nadam da stvarno ne mislis ovo da je Metalurg losiji ili u rangu sa Levskim koji je ispao opet od ovih kazahstanaca...Imate se pravo nadati necemu isto ko sto se i ja nadam prolazu protiv Plzena, ali porediti ova dva kluba presmjesno...Po meni los protivnik za Sarajevo prejak a nije nesto atraktivanInterista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une
- Evolution87
- Kontakt:
kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
vidim da u timu imaju dosta brazilaca http://www.transfermarkt.de/de/metalurg ... _2783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evolution87 je napisao/la:kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
vidim da u timu imaju dosta brazilaca http://www.transfermarkt.de/de/metalurg ... _2783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa u prva dva kola smo nosioci normalno da smo dobili lakse protivnike. Pricam o trecem pretkolu gdje nam uvijek dodju ekipe jace od nas a nisu atraktivne.
Ma prejaka su ekipa samo treba proci prvo albance, jer ko god da vam je dosao ne bi imali neke sanse.Evolution87 je napisao/la:kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mozes li mi izvuci rezultate u Evropi tog "jakog" Metalurha ???storm_raider je napisao/la:Nit' je Hapoel, nit' je Kuban jaci od Metalurga, a nit' je duplo. Sevilla ovakva, mozda da je jaca. Sretno vama u revansu komsije, a protiv "Ukrajinaca" nazalost nemate sta da trazite.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
realno su svi bh najebali u europskoj, ali vi ste ga popusil najvise..em ćete ko i svi ostali biti napunjeni do kraja (vrlo vjerojatno) a jos vam je neki levatski klub zapao..
šteta!
šteta!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sreca sto prvu igramo kuci, a drugu igramo na Bajram.

Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Izvinite , kakva sreća kad smo u prva 2 predkola bili nosioci
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, Lavcina, Morpheus, PeppermintSA, Sinfoc1986, THEC, Vanja8 i 79 gostiju.