FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ciza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 13:28

Interista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une :D
metalurg je jaci od levskog puno to je sigurno,s bugraski fudbal je u rasulu,nit para,nit igraca,sanse su vam minimalne,ali imate priliku napunit kosevo i sto je ono sto je bitno.S prikazanom igrom do sad bi ispali i od puno puno slabijih i imali slabu posjetu

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 19 jul 2013, 13:29

Interista je napisao/la:ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une :D
U rangu sa Levskim?
Ne lupaj molim te...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 13:29

Najlosije ste prosli em prejak, em neatraktivan, em trpa bez milosti :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jul 2013, 13:30

Ja se nadam da stvarno ne mislis ovo da je Metalurg losiji ili u rangu sa Levskim koji je ispao opet od ovih kazahstanaca...Imate se pravo nadati necemu isto ko sto se i ja nadam prolazu protiv Plzena, ali porediti ova dva kluba presmjesno...Po meni los protivnik za Sarajevo prejak a nije nesto atraktivan
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jul 2013, 13:35

Metalurg je po meni najteži mogući protivnik, možda i jači od Seville kojoj su otišli Negredo i Navas.
Ali prvo Albance proći. Sa onakvi pristupom kao jučer u drugom poluvremenu nema vas nigdje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jul 2013, 13:36

Daj Boze da mi dođemo do njih. Poslije sinocne patnje poceo sam da sumnjam i u prolaz protiv sipatara...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 13:41

ceze je napisao/la:Metalurg je po meni najteži mogući protivnik, možda i jači od Seville kojoj su otišli Negredo i Navas.
Ali prvo Albance proći. Sa onakvi pristupom kao jučer u drugom poluvremenu nema vas nigdje.
Pomjesao si ti njih s Metalistom nisu ovi neka sila, da pite igraju kao prosle sezone nosili bi se s njima.
A ovako jbg nadam se da nece biti toliko trpanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 13:42

ubit ce nas samo tako, realno. :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 13:43

Jbte ovima najveci uspjeh prosle sezone play off evropske lige, prije toga svaki put u prvom kolu ispadali, i to u kupu uefa... Prosle godine 5-i u prvenstvu a najbolji uspjeh 3-i 2005... Osnovani 1996, stadion 5000...

Truba Bgmi... imaju puno brazilaca i igraju u jakoj ligi, to im je prednost ali nisu uopste toliki bauk, Sevilla, Hapoel i Kuban jaci duplo od ovih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 13:47

Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jul 2013, 13:49

Nit' je Hapoel, nit' je Kuban jaci od Metalurga, a nit' je duplo. Sevilla ovakva, mozda da je jaca. Sretno vama u revansu komsije, a protiv "Ukrajinaca" nazalost nemate sta da trazite.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 19 jul 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 13:49

Evolution87 je napisao/la:ubit ce nas samo tako, realno. :roll:
Nije realno.
Ovi nisu nista posebno. Nazalost, ispast cemo jer ne pamtim kad' smo gori bili, al' da imamo makar malo bolji tim MOZDA mogli bi proci. Steta...

Al' daj da se Kuksi prodje, dovede napadac i Maletic, pa cemo onda razmisljati o Ukrajincima.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jul 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 jul 2013, 13:49

19TM87 je napisao/la:
Ja se nadam da stvarno ne mislis ovo da je Metalurg losiji ili u rangu sa Levskim koji je ispao opet od ovih kazahstanaca...Imate se pravo nadati necemu isto ko sto se i ja nadam prolazu protiv Plzena, ali porediti ova dva kluba presmjesno...Po meni los protivnik za Sarajevo prejak a nije nesto atraktivan
Vidjet cemo sve kao prvo nisam navijac Sarajeva kao drugo Metalurg u ukrajinskoj ligi nista pored Shaktara i Dynama tu jedino Metalist valja ostalo je cisti prosjek prosle sezone je Metalurg ispao od Tromsa kojeg je kasnije izbacio Partizan znaci nije Metalurg bauk

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 13:50

1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.
vidim da u timu imaju dosta brazilaca http://www.transfermarkt.de/de/metalurg ... _2783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 13:55

Evolution87 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Nevjerovatno kako srece nemamo, uvijek dobijemo ekipu koja nije atraktivna a izbacit ce nas. Al poslije sinoc ako prodjemo i Albance bit ce dobro pa neka nas ovi onda pune.
kako nemamo srece? pa u prva dva pretkola dobili lahke protivnike. mora ti se sreca jednom i okrenuti.
vidim da u timu imaju dosta brazilaca http://www.transfermarkt.de/de/metalurg ... _2783.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa u prva dva kola smo nosioci normalno da smo dobili lakse protivnike. Pricam o trecem pretkolu gdje nam uvijek dodju ekipe jace od nas a nisu atraktivne.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 13:56

Evolution87 je napisao/la:
Ma prejaka su ekipa samo treba proci prvo albance, jer ko god da vam je dosao ne bi imali neke sanse. ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 13:56

storm_raider je napisao/la:Nit' je Hapoel, nit' je Kuban jaci od Metalurga, a nit' je duplo. Sevilla ovakva, mozda da je jaca. Sretno vama u revansu komsije, a protiv "Ukrajinaca" nazalost nemate sta da trazite.
Mozes li mi izvuci rezultate u Evropi tog "jakog" Metalurha ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jul 2013, 13:56

realno su svi bh najebali u europskoj, ali vi ste ga popusil najvise..em ćete ko i svi ostali biti napunjeni do kraja (vrlo vjerojatno) a jos vam je neki levatski klub zapao..

šteta!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 19 jul 2013, 13:57

sreca sto prvu igramo kuci, a drugu igramo na Bajram.
:o :roll:
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 jul 2013, 13:58

Izvinite , kakva sreća kad smo u prva 2 predkola bili nosioci

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], skoJaa, THEC i 55 gostiju.