GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Bože zdravlja pa ćemo sve aBd vidjeti 

....i pameti.Neutral je napisao/la:Bože zdravlja pa ćemo sve aBd vidjeti
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne puca mene nikakva paranoja nego si se ti zahebao.Neutral je napisao/la:Ti bi se treba baciti sa Starog mosta na leđa. Kakva te dečko paranoja puca ?
Jurcic nema pojma, da ima, nebi se bio otjeran vec 2 puta sa klupe Dinama. Dinamo je dobio lakseg protivnika jer je nostitelj sto u 4.pretkolu nije slucaj. Tako da...
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Jurčić Mamićev čovjek , to je ta teorija zavjere
Je li bio u prethodne dvije sezone nositelj Dinamo ?
Nisam se ništa ja zeznuo, znam 10x više od Dinamo nego ti, u to budi siguran. Odluči se za koga ćeš navijati, za Dinamo ili Zrinjski.

Je li bio u prethodne dvije sezone nositelj Dinamo ?

Nisam se ništa ja zeznuo, znam 10x više od Dinamo nego ti, u to budi siguran. Odluči se za koga ćeš navijati, za Dinamo ili Zrinjski.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sta hoces reci da nije?Jurčić Mamićev čovjek , to je ta teorija zavjere
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Gledaj momak, ti mi neces solit pamet ni govorit za koga cu ja navijat.Neutral je napisao/la:Jurčić Mamićev čovjek , to je ta teorija zavjere![]()
Je li bio u prethodne dvije sezone nositelj Dinamo ?![]()
Nece meni neki lik iz Zenice pricat kako zna vise od mene o mom klubu. Drzi se Celika i Bayerna bolje ti to ide.
A koliko se razumijes u stvari u vezi Dinama s vec dokazao svojim pisanjem na ovoj temi.
RIP CITY!
samo_lijevo je napisao/la:Sta hoces reci da nije?Jurčić Mamićev čovjek , to je ta teorija zavjere
Vidi jednu stvar, da to jednom zauvijek riješimo.
Nisam navijač Dinama, no cijenim taj klub uveliko radi svoga rada u prethodnim godinama.
Briga mene boli za Mamića, za teorije zavjere, za navijače tog kluba itd. Gledam sa neutralnog aspekta i Dinamo igra lijep fudbal. Mnogo puta su pobijedili jake protivnike i oni su jedni od rijetkih koji su to učinili iz ovog regiona. Ekipa je 8x zaredom prvak Hrvatske, 2x zaredom u ligi prvaka, uzeto je tu i dosta kupova. Trguje se igračima kvalitetno, stekli su ime u Evropi radi svojim omladinskih škola itd
Jedino na ovoj temi imaš dvojac koji navija da mu klub izgubi, ti isti sebe nazivaju navijačima. Briga me i za njih.
Od sada ako neko nešto želi napisati neka to bude u vezi Dinamo Zagreba i kluba, a ne različite teorije zavjere, imate sud, podnesite krivičnu prijavu protiv ljudi ako imate dokaze i pišiti napokon o fudbalu.
@Damian
Dijete malehno, nemaš ti veze ni sekunde. Navijam samo za Bayern, Čelik simpatišem, uostalom kao mnoge timove. Da navijam, bio bi na tribini. Hajde, idi se sada umij lijepo, ugrijalo ti je mesečini u sobi.
To samo dovoljno govori o tebi. Navijat za Bayern, a imas Celik u svom gradu.
Ja ne navijam da Dinamo izgubi i ne znam odakle ti to. Sve gledas previse povrsno. Zaboli te za Mamica, navijace, pa lijepo onda isto nemoj komentirat. Dinamo je nekad bio ponos, a danas je ostalo samo malo od toga, sto izvrsni unistava.
Ja ne navijam da Dinamo izgubi i ne znam odakle ti to. Sve gledas previse povrsno. Zaboli te za Mamica, navijace, pa lijepo onda isto nemoj komentirat. Dinamo je nekad bio ponos, a danas je ostalo samo malo od toga, sto izvrsni unistava.
RIP CITY!
Damian je napisao/la:To samo dovoljno govori o tebi. Navijat za Bayern, a imas Celik u svom gradu.
Navijaš za Zrinjski a imaš Velež u svom gradu.
Jurčić: "Zadovoljni smo ždrijebom, dobit ćemo jednog od protivnika koji nisu europski vrh"
Poslije ždrijeba kojim je određeno da će zagrebački Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv Šerifa iz Tiraspola ili Sutjeske iz Nikšića, na takav rasplet osvrnuli su se Krunoslav Jurčić i Jerko Leko. I jedan i drugi bili su zadovoljni onime što je ždrijeb donio...
U prvom osvrtu nakon obavljenog ždrijeba trećeg pretkola Lige prvaka, Dinamov trener Krunoslav Jurčić je u razgovoru za službenu internetsku stranicu kluba komentirao dolazećeg suparnika. Dinamo još treba dovršiti posao protiv luksemburške Fole Esch, a potom će se sresti s jačim iz ogleda moldavskog Šerifa iz Tiraspola i crnogorske Sutjeske iz Nikšića. U prvoj utakmici tog ogleda, Sutjeska je u gostima došla do povoljnih 1:1.
Zadovoljni smo ždrijebom jer ćemo dobiti jednog od protivnika koji nisu europski vrh", opisao je Dinamov trener: "U prvoj utakmici u Moldaviji bilo je neriješeno i još je dvoboj otvoren, a naš čovjek će ići u Nikšić na uzvratnu utakmicu i gledati je uživo."
"Bez obzira na ždrijeb koji je uvijek bitan jer nije svejedno protiv koga se igra, najbitnija je činjenica kako mi izgledamo i u kakvoj smo formi, a tu se dižemo i to je u ovom trenutku dobro", zaključio je Jurčić, opisujući stanje u svojoj momčadi.
Iskusni Jerko Leko je za gnkdinamo.hr također kazao da je zadovoljan ishodom ždrijeba: "Iskreno, kada sam vidio parove htio sam ili Islanđane ili ovaj par. Šerif dosta dobro znamo jer smo prošle godine igrali s njima, ali s obzirom na prvu utakmicu koja je završila 1:1 još uvijek su obje momčadi u igri. Sutjesku ne poznajem dobro, ali ako ćemo igrati protiv njih, sigurno ćemo skupiti dosta informacija."
"Ako ćemo ići u Crnu Goru, onda nas tamo sigurno čeka napaljena atmosfera što mi je osobno veliki gušt", dodao je Leko: "Najbitnije je da, s kojom god od ove dvije momčadi igrali, cilj je isti, a to je prolaz."
Izvor, hrsport.net
- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet ti meni ne odogovori na pitanje,ali dobro.
Ajd vas dvojica nastavite se dopisivati na nekom drugom dijelu, imate poruke, fejsbuk, msn, pisma, svašta nešto.
I inače, ako znate nešto, neku informaciju ili neko svoje mišljenje, onda to argumentirajte ili pokušajte objasniti, a ne lupetati ko maksim po diviziji. U suprotnom postaje smiješno. Bolje onda šutiti.
p.s. Velež je u Vrapčićima

I inače, ako znate nešto, neku informaciju ili neko svoje mišljenje, onda to argumentirajte ili pokušajte objasniti, a ne lupetati ko maksim po diviziji. U suprotnom postaje smiješno. Bolje onda šutiti.
p.s. Velež je u Vrapčićima

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije tako loš kao što se predstavlja u medijima.samo_lijevo je napisao/la:Opet ti meni ne odogovori na pitanje,ali dobro.
Veoma moguće da jest njegov čovjek čim se vraća 3x u Dinamo.
Kruno je legenda, samo radi zagrljala sa Mourinhom.

Hajde necemo vise.
Kruno je nikakav trener, sprdancija navijaca naseg kluba. Maskota, bilo kako bilo.
Kruno je nikakav trener, sprdancija navijaca naseg kluba. Maskota, bilo kako bilo.
RIP CITY!
"Nikad nisam bio ljubimac, nisam popularan, tako će uvijek biti. Ne pijem, ne drogiram se, dosadan sam obiteljski tip koji živi nogomet i pomirio sam se da nikad i neću biti popularan"
"Smijali su mi se jer sam uveo neke nove teorije, teorije suvremenog nogometa. Ma smijali su mi se puno puta i nakon Helsinkija, ali smijali su se i Koperniku kad je rekao "Ipak se kreće".
"Dinamo je maksimalno kontrolirao utakmicu. Mi uđemo u Ligu prvaka, a vi pitate o potencijalnoj katastrofi. Rekao bih da su oni imali samo tri zicera, a vi pitate kakva je to bila igra. A Dinamo je ušao u Ligu prvaka nakon 13 godina."
"Kad bih rekao da bih nešto promijenio, rekli biste da sam pogriješio, kad bih rekao da ne bih ništa mijenjao, rekli biste da sam bahat".
U svojevrsnom uzvratu na Maksimiru Ajax je ponovno svladao Dinamo, no Jurčić se nije dao: "Onaj tko kaže da je Dinamo igrao loše, taj laže". Poslije susreta pitali su ga kako riješiti problem neefikasnosti u Dinamu, a on je odgovorio: "Iskreno? Uzmeš 20 milijuna i kupiš vrhunskog napadač.
"Mi smo protiv Ajaxa imali 119.587 pretrčanih metara. Prošle sezone Barcelona je trčala 110 km,to su fenomenalni rezultati, spremniji smo od Katalonaca. Idemo u Madrid puni samopouzdanja".
"Nisam razina trenera da ja dođem k njemu, Mourinho je došao k meni"
"Hajduk je u formi samo kad TV radi prilog o susretu".

Krunoslav Jurčić.
"Smijali su mi se jer sam uveo neke nove teorije, teorije suvremenog nogometa. Ma smijali su mi se puno puta i nakon Helsinkija, ali smijali su se i Koperniku kad je rekao "Ipak se kreće".
"Dinamo je maksimalno kontrolirao utakmicu. Mi uđemo u Ligu prvaka, a vi pitate o potencijalnoj katastrofi. Rekao bih da su oni imali samo tri zicera, a vi pitate kakva je to bila igra. A Dinamo je ušao u Ligu prvaka nakon 13 godina."
"Kad bih rekao da bih nešto promijenio, rekli biste da sam pogriješio, kad bih rekao da ne bih ništa mijenjao, rekli biste da sam bahat".
U svojevrsnom uzvratu na Maksimiru Ajax je ponovno svladao Dinamo, no Jurčić se nije dao: "Onaj tko kaže da je Dinamo igrao loše, taj laže". Poslije susreta pitali su ga kako riješiti problem neefikasnosti u Dinamu, a on je odgovorio: "Iskreno? Uzmeš 20 milijuna i kupiš vrhunskog napadač.
"Mi smo protiv Ajaxa imali 119.587 pretrčanih metara. Prošle sezone Barcelona je trčala 110 km,to su fenomenalni rezultati, spremniji smo od Katalonaca. Idemo u Madrid puni samopouzdanja".
"Nisam razina trenera da ja dođem k njemu, Mourinho je došao k meni"
"Hajduk je u formi samo kad TV radi prilog o susretu".

Krunoslav Jurčić.
- samo_lijevo
- Kontakt:
clan udruzenja bijelih carapa.p.s. Velež je u Vrapčićima
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Hocel biti kakav stream?
ili
sportska.tv
sastav: Migliore, Šimunić, Šimunović, Antolić, Kramarić, Pivarić, Leko, Halilović, Sare, Brozović, Čop
RIP CITY!
Prilika za Šimunovića i Kramarića, a treba vidjeti koliko može Sare.
Dobar potez da se ne forsira Soudani jer momak posti...
A i Husejinovića jer nema Sammira na duže vrijeme. Da je Sammir zdrav, igrao bi on danas vjerovatno.
Dobar potez da se ne forsira Soudani jer momak posti...

Pa da. Soudanija jer posti i bezveze bi ga iscrpljivao.Head je napisao/la:To odmara Soudanija i Husejinovica?
A i Husejinovića jer nema Sammira na duže vrijeme. Da je Sammir zdrav, igrao bi on danas vjerovatno.
vjerovatno radi ramazana.Head je napisao/la:To odmara Soudanija i Husejinovica?
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.