Nije tako loš kao što se predstavlja u medijima.samo_lijevo je napisao/la:Opet ti meni ne odogovori na pitanje,ali dobro.
Veoma moguće da jest njegov čovjek čim se vraća 3x u Dinamo.
Kruno je legenda, samo radi zagrljala sa Mourinhom.

Nije tako loš kao što se predstavlja u medijima.samo_lijevo je napisao/la:Opet ti meni ne odogovori na pitanje,ali dobro.

clan udruzenja bijelih carapa.p.s. Velež je u Vrapčićima
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Hocel biti kakav stream?
Pa da. Soudanija jer posti i bezveze bi ga iscrpljivao.Head je napisao/la:To odmara Soudanija i Husejinovica?
vjerovatno radi ramazana.Head je napisao/la:To odmara Soudanija i Husejinovica?
Ček,ti se zajebavaš ili šta?Ovime si htio opravdat onu da "Kruno nije tako loš trener"?Neutral je napisao/la:"Mi smo protiv Ajaxa imali 119.587 pretrčanih metara. Prošle sezone Barcelona je trčala 110 km,to su fenomenalni rezultati, spremniji smo od Katalonaca. Idemo u Madrid puni samopouzdanja".
"Nisam razina trenera da ja dođem k njemu, Mourinho je došao k meni"
Nisi navijač kluba...sve si rekao,kako bi te i bilo briga za Mamića u tom slučaju,a ako je već tako onda se nemoj niti petljat ubuduće u te stvari jer ne znaš i ne razumiješ.Neutral je napisao/la:Nisam navijač Dinama, no cijenim taj klub uveliko radi svoga rada u prethodnim godinama.
Briga mene boli za Mamića, za teorije zavjere, za navijače tog kluba itd. Gledam sa neutralnog aspekta i Dinamo igra lijep fudbal. Mnogo puta su pobijedili jake protivnike i oni su jedni od rijetkih koji su to učinili iz ovog regiona. Ekipa je 8x zaredom prvak Hrvatske, 2x zaredom u ligi prvaka, uzeto je tu i dosta kupova. Trguje se igračima kvalitetno, stekli su ime u Evropi radi svojim omladinskih škola itd
Jedino na ovoj temi imaš dvojac koji navija da mu klub izgubi, ti isti sebe nazivaju navijačima. Briga me i za njih.
Od sada ako neko nešto želi napisati neka to bude u vezi Dinamo Zagreba i kluba, a ne različite teorije zavjere, imate sud, podnesite krivičnu prijavu protiv ljudi ako imate dokaze i pišiti napokon o fudbalu.
Pa legendarne sigurno jesu,kaj je je.Neutral je napisao/la:@SiamoNoi
To su legendarne izjave Krune
Head je napisao/la:Said unio zivost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.