ludinjo22 je napisao/la:MokeGradačac je napisao/la:
da ,da pošto "Mladost" iz Tojošića gaji i igra veoma sličan stil igre kao i Željezničar biti ce nam zadnja ja mislim i za sada najvaznija utakmica... toliko smo mi uigrani i toliko lijepo igramo da nam ne treba teza provjera bar meni tako
izvinite direktore nisam vas prepoznao trebali bi ste otici do kluba da kazete to njima i da im ukazete na greške inače nas forum osim vas ima jos dosta trenera, menadzera, sakuta...itd
Kao prvo skolovaniji sam od tebe dosta , i znam sta pisem i sta gledam na terenu , gledam utakmicu svaku realno i kako stvari stoje suočavam se s tim i toliko se i nadam na kraju krajeva... Kao drugo pratim Zvijezdu i sve pripremne utakmice sam do sada odgledao pa valjda ima smisla da sta napisem... Samo 2 gostujuce utakmice predprosle sezone sam propustio.. Ove iz privatnih razloga i doškolovavanja nisam mogao, i ti meni nesto dodes pricati...
Za tvoju informaciju svi klubovi u Evropi bar njih 90 % zadnje utakmice igra s jakim protivnikom imas na Eufinoj stranici takodje i na teletextu BHT1 pa pogledaj.. Pitanje za tebe " Zar nije logično bar toliko ako si igrao protiv Viteza ruku na srce nista posebno nisu, pa onda Rudara takodje , Borca respekt al neugrani i situacija u klubu nije bas sjajna, i onda dode jedan Radnički pa čekaj da se oni umore pa da udu u nas igrači pa da zabijemo dva gola , i onda zadnju provjeru da nades "sebi ravnog protivnika" izvedes kostur ekipe i vidis dje si sta si"? ... pozzz tebi ludinjo22 ...