NK Zvijezda Gradačac

tombinjo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la tombinjo » 19 jul 2013, 17:16

Bosanski zmaj je napisao/la:Je su li Ponjevic i Buzov jos uvijek igraci Zvijezde, posto je u novinama pisalo da je Ponjevic uzeo papire, a i grao je zadnju prijateljsku, a Buzova nije bilo na treninzima u zadnje vrijeme i na posljednjoj utakmici?
Buzov i Ponjevic su juce bili na treningu sad nez nista :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 jul 2013, 18:24

Ovo je prvi put odkako zvijezda igra u PL da neko iz kluba kaze kakve su ambicije (osim astre).....Eto Musto fino objasnio da je ovo sezone cilj vratit publiku na stadion i ostvarit sto bolju poziciju na tabeli, a ja sve mislio da je cilj ostvarit sto losiju poziciju :lol: :lol: :lol:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 19:14

Bosanski zmaj je napisao/la:Je su li Ponjevic i Buzov jos uvijek igraci Zvijezde, posto je u novinama pisalo da je Ponjevic uzeo papire, a i grao je zadnju prijateljsku, a Buzova nije bilo na treninzima u zadnje vrijeme i na posljednjoj utakmici?
Ponjević je slobodan igrač.zamolio da trenira dok ne pronađe klub.Nije lose bar samo trenirat kod nas ;) ,dok je Buzov prisutan isto ali njegov status jos nje definisan.Prosle sezone slabiji dio tima golman i napad.Sada nam slaba sreda,odbrana tu negdje kao i prosle godine dok je golman ostao isti.Valjda ne bude kao prosle godine.Kako vidim,igra će se svoditi na nabijanje,pa šta bude gore. :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jul 2013, 19:16

ljudi jel moguce da je generalka sa slogom iz tojsica :? :( :x :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 19:20

astra1922 je napisao/la:ljudi jel moguce da je generalka sa slogom iz tojsica :? :( :x :roll:
Bolje da su onda sa Bosnom M.ha ja isti su rang a korisnije je da igraju nasi.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 19:22

astra1922 je napisao/la:ljudi jel moguce da je generalka sa slogom iz tojsica :? :( :x :roll:
Hoće lakseg protivnika,da se lakse napale pred Zelju :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jul 2013, 19:30

vatreni je napisao/la:
Hoće lakseg protivnika,da se lakse napale pred Zelju :lol: :lol:
kontam da nece u utorak odigrati generalku,ljudi pa nema logike.ubice nas zeljo.mi cemo te tojsice pobijediti 2-0 i uspjela generalka a u subotu ce nas zeljo sasuti. :cry:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 jul 2013, 19:32

Potrebniji nam je bio igrac u sredini terena od Smigalovica, narocito poslije povrede Ordagica.Ako se neko povrijedi od ostale trojke u sredini terena (Nikolic,Adam,Trejic) nece imati ko igrati na tim pozicija.Zbog nacina igranja Trejic ce vrlo brzo pauzirati zbog kartona i onda neka nam je dragi Bog na pomoci.Igra nase ekipe ce ovisiti o Nikolicu, svi ce napadi ici preko njega, i protivnici ce nas vrlo brzo procitati.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 jul 2013, 21:11

Koji igrac iz Zvijezde je na probi u Veležu, znate li vi o kojem igracu je rijec? Pozdrav
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 19 jul 2013, 21:22

RodjeniiBrato je napisao/la:Koji igrac iz Zvijezde je na probi u Veležu, znate li vi o kojem igracu je rijec? Pozdrav
moguce da je Ponjevic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 21:25

Bosanski zmaj je napisao/la:Potrebniji nam je bio igrac u sredini terena od Smigalovica, narocito poslije povrede Ordagica.Ako se neko povrijedi od ostale trojke u sredini terena (Nikolic,Adam,Trejic) nece imati ko igrati na tim pozicija.Zbog nacina igranja Trejic ce vrlo brzo pauzirati zbog kartona i onda neka nam je dragi Bog na pomoci.Igra nase ekipe ce ovisiti o Nikolicu, svi ce napadi ici preko njega, i protivnici ce nas vrlo brzo procitati.
Ja bih rekao da Gaćinović gaji neki sasvim drugi stil igre po kojem nismo bili prepoznatljivi do sada.Nasa igra se do sada,bar nekoliko zadnjih godina, bazirala na kratkim pasovima kroz sredu i bez zavrsnog pasa prema naprijed zbog čega smo bili jedna od neučinkovitijih ekipa lige.Zbog svega toga često nam se desavale greske ispred zadnje linije i samoj zadnjoj liniji koje su protivnici znali kaznjavati.Bas zbog takve igre smo kaznjeni od Leotara na svom terenu.Vjerovatno Gaćinović po svojoj strategiji pravi od nas Leotar koji nije igrao lijepo za oko al je bio tvrd orah svim ekipama i kod kuće ali i u gostima i zavrsio u sredini tabele.Da nisu prodavali nama i nekim jos kod kuće mogli su i Europu ugrabiti.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 21:27

nedžad je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Koji igrac iz Zvijezde je na probi u Veležu, znate li vi o kojem igracu je rijec? Pozdrav
moguce da je Ponjevic
Moguće da je Ponjević jer se Skahić vratio zbog nevjerne cure :lol: :lol: :lol:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 jul 2013, 21:33

vatreni je napisao/la:
nedžad je napisao/la:
moguce da je Ponjevic
Ponjevic igra lijevog beka koliko vidim, a Skahic stopera, imamo mi 3-4 stopera u ekipi nije potrebno vise haha, a Skaha bi svakako bio na klupi :)

Jesam li upavu za Ponjevica?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 jul 2013, 21:35

vatreni je napisao/la:
nedžad je napisao/la:
moguce da je Ponjevic
Ako je mora cuvati ko na lancu da bi bila vjerna,da je on bogdom to batalio :mrgreen:

Sve su one iste :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2013, 21:40

Sta znam,Ponjević i nije bas nesto :(

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 19 jul 2013, 22:20

sutra eto Mladost iz Tojošića mozda nasi ne zele tezu provjeru, mozda cuvaju igrace i sami znate da smo u gabuli sa povredama a vako sutra ce lagano odigrat i to je to. Šteta sto Ordagić propusta 3-4 prva kola zbog onih krkana iz Viteza što se tiče Diatte valjda će i on bit uskoro spreman samo da dobijemo Želju pa da momci dobiju samopouzdanje i sve ce bit ok! 8-) 8-) 8-)

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 19 jul 2013, 23:44

ludinjo22 je napisao/la:sutra eto Mladost iz Tojošića mozda nasi ne zele tezu provjeru, mozda cuvaju igrace i sami znate da smo u gabuli sa povredama a vako sutra ce lagano odigrat i to je to. Šteta sto Ordagić propusta 3-4 prva kola zbog onih krkana iz Viteza što se tiče Diatte valjda će i on bit uskoro spreman samo da dobijemo Želju pa da momci dobiju samopouzdanje i sve ce bit ok! 8-) 8-) 8-)
da ,da pošto "Mladost" iz Tojošića gaji i igra veoma sličan stil igre kao i Željezničar biti ce nam zadnja ja mislim i za sada najvaznija utakmica... toliko smo mi uigrani i toliko lijepo igramo da nam ne treba teza provjera bar meni tako izgleda 8-) 8-) ...

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 20 jul 2013, 00:16

MokeGradačac je napisao/la: da ,da pošto "Mladost" iz Tojošića gaji i igra veoma sličan stil igre kao i Željezničar biti ce nam zadnja ja mislim i za sada najvaznija utakmica... toliko smo mi uigrani i toliko lijepo igramo da nam ne treba teza provjera bar meni tako

izvinite direktore nisam vas prepoznao trebali bi ste otici do kluba da kazete to njima i da im ukazete na greške inače nas forum osim vas ima jos dosta trenera, menadzera, sakuta...itd

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 20 jul 2013, 00:43

ludinjo22 je napisao/la:
MokeGradačac je napisao/la: da ,da pošto "Mladost" iz Tojošića gaji i igra veoma sličan stil igre kao i Željezničar biti ce nam zadnja ja mislim i za sada najvaznija utakmica... toliko smo mi uigrani i toliko lijepo igramo da nam ne treba teza provjera bar meni tako

izvinite direktore nisam vas prepoznao trebali bi ste otici do kluba da kazete to njima i da im ukazete na greške inače nas forum osim vas ima jos dosta trenera, menadzera, sakuta...itd
Kao prvo skolovaniji sam od tebe dosta , i znam sta pisem i sta gledam na terenu , gledam utakmicu svaku realno i kako stvari stoje suočavam se s tim i toliko se i nadam na kraju krajeva... Kao drugo pratim Zvijezdu i sve pripremne utakmice sam do sada odgledao pa valjda ima smisla da sta napisem... Samo 2 gostujuce utakmice predprosle sezone sam propustio.. Ove iz privatnih razloga i doškolovavanja nisam mogao, i ti meni nesto dodes pricati...

Za tvoju informaciju svi klubovi u Evropi bar njih 90 % zadnje utakmice igra s jakim protivnikom imas na Eufinoj stranici takodje i na teletextu BHT1 pa pogledaj.. Pitanje za tebe " Zar nije logično bar toliko ako si igrao protiv Viteza ruku na srce nista posebno nisu, pa onda Rudara takodje , Borca respekt al neugrani i situacija u klubu nije bas sjajna, i onda dode jedan Radnički pa čekaj da se oni umore pa da udu u nas igrači pa da zabijemo dva gola , i onda zadnju provjeru da nades "sebi ravnog protivnika" izvedes kostur ekipe i vidis dje si sta si"? ... pozzz tebi ludinjo22 ...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.