Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

CoDe
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la CoDe » 09 dec 2009, 01:38

Da bogte..Hahahhaha joj realovci vi se dizete u etere pa i vi niste dobili jacu ekipu..koga to???od barce sipu od milana sipu i x mada je i ono bila pobjeda.
FCB 4 EVER
FC BAYERN DEUTSCHLAND MASTER.
YES VIVA VIVA FCBAYERN :D :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2009, 02:52

nije mi tolko krivo radi poraza ali mi je uzasno krivo sto mi nije jasno sta radi vise taj brandao u ekipi nasoj, pa protiv milana je promasio pobjedu veceras se lopta odbijala od njega kao od drveta, prodaj to vise nemoj mi ga vise jao kako je smotan

druga stvar zbog koje mi je jos vise krivo je da je casillas zaradio crveni a nije ga dobio, to ti je danasnji fudbal kao i sve u zivotu pare obrcu sve,

vrlo tesko pobjedivati sa 300 miliona vecim budetom, nek se ova djeca raduju, zato i sluze florentino perez i lovisani klubovi da se djeca raduju njim akao slatkisima, a na ovom forumu hvala bogu ima djece kolko hos, neka djece za nasu bolju buducnost, samo da nam dodu pameti, bice vremena
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2009, 02:57

zaboravi reci, da sam ja neko u marseilleu i mandandu na klupu bi poslo isto, ono mu se desava previse, slabo postovaljane kao kod gola iz slobodnog, i samo da dodam casillas ga pokupi, slomi mu ruku mislim niangu i onda dobije zuti, za sta bi crveni dobio neki drugi golman, kao mandanda ili neki drugi golman, hehe tacno mi dode da dignem ruke kad vidim sta se radi u danasnjem fudbalu kao i u barazu za svjetsko prvenstvo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2009, 03:07

dobro je reko deschamp promasen penal lucha je bio kljuc, ali bi trebo malo ti deschamp vise koristiti ben arfu
Tuzlanski_Malisa

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 dec 2009, 08:22

marseille_unique je napisao/la:zaboravi reci, da sam ja neko u marseilleu i mandandu na klupu bi poslo isto, ono mu se desava previse, slabo postovaljane kao kod gola iz slobodnog, i samo da dodam casillas ga pokupi, slomi mu ruku mislim niangu i onda dobije zuti, za sta bi crveni dobio neki drugi golman, kao mandanda ili neki drugi golman, hehe tacno mi dode da dignem ruke kad vidim sta se radi u danasnjem fudbalu kao i u barazu za svjetsko prvenstvo
Ne sjecam se da si tako govorio kad je Diawara skrsio Ronalda u Madridu i poslao ga 2 mjeseca u bolnicu. Jel on trebao dobiti tada crveni.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 16:13

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
fabio je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:veceras pisemo historiju, citav svijet ce pamtiti ovu utakmicu dugo dugo vremena
:D zaboravit ce se do kraja sedmice,zar bi trebalo da se pamti svaka Realova pobijeda kad ih ima na 1000/hiljade..samo sto nece navijaci takozvanog kluba OM bice tuzni al svatit ce da su izgubili od veceg kluba...nemorate biti tuzni jer REAL je REAL
:lol: :lol: :lol: pamti CR9 gol..smijesni Unigue i Fanique :o mogu da ih zamislim sinoc nakon 1gola CR9 :lol: :lol:
mogu i ja tebe da zamislim nakon 6. gola Piquea.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 16:17

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ma to je bilo prosle godine vec sam bio u Discoteci :mrgreen: ..a ija tebe 2002 kad je Zidane izbacijo Barcu ako si tada zavijao za BARCU..sto cisto sumnjam
navijao sam tada za Barcu. tada sam cestitao drugovima. tad je za Real igrao najbolji igrac u ovoj deceniji.

da te ispravim, to nije bilo prije godinu dana, vec prije 7 mjeseci sto i nije tako davno.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 09 dec 2009, 19:22

Wolverine je napisao/la:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ma to je bilo prosle godine vec sam bio u Discoteci :mrgreen: ..a ija tebe 2002 kad je Zidane izbacijo Barcu ako si tada zavijao za BARCU..sto cisto sumnjam
navijao sam tada za Barcu. tada sam cestitao drugovima. tad je za Real igrao najbolji igrac u ovoj deceniji.

da te ispravim, to nije bilo prije godinu dana, vec prije 7 mjeseci sto i nije tako davno.
ma tad ti nisi znao sta znaci cestitati bas kao ni ja.. imao si mozda nekih 10-11 godina :mrgreen: al' dobro, vecina nas prica kako je davno, davno pratila nogomet.. realno je to da smo i ja i ti prije par godina naucili imena 11 igraca naseg kluba :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2009, 19:29

jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
Tuzlanski_Malisa

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 19:30

imali gdje ove 2 :?: :?: aje Ronalda sram ga bilo :mrgreen: koja je to milina vidjeti onaj gol pred tv..a tek uzivo kad si na tekmi...mislim da su oni OM-navijaci sledili :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 19:32

marseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
nisi dobro procitao text sta je covijek rekao i kome...a stavio je na kraju :mrgreen: :mrgreen: pa razmili malo sa glavom o tome koja je suplja kao onaj Mandanda :lol:

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 09 dec 2009, 19:33

marseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
Žao mi je što ste ispali, Marseille mi je drazi klub od Reala, jer ja inace nevolim lovatorske klubove. Samo kume de malo taj pravopis popravi :D
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 09 dec 2009, 19:34

ma de suti i ti imas 18 ko i ja... :mrgreen: mozda cak i manje...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 09 dec 2009, 19:36

Pipita je napisao/la:
Ma stariji je frajer, dosta, samo previše se diže s klubom za kojeg govori da su i korner zastavice ultra na Velodromu. Gotivim Marseille, ali ovaj baš pretjeruje, 98% postova lik govori kako smo svi djeca i kako nas on treba uciti nekim stvarima.
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 19:49

napolifanatik je napisao/la:
Pipita je napisao/la:
Ma stariji je frajer, dosta, samo previše se diže s klubom za kojeg govori da su i korner zastavice ultra na Velodromu. Gotivim Marseille, ali ovaj baš pretjeruje, 98% postova lik govori kako smo svi djeca i kako nas on treba uciti nekim stvarima.
ma pukao kao fosna

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 dec 2009, 19:51

jel ono marsej prošao u osminu finala lige prvaka :lol: :lol: :mrgreen: ronaldo nastavlja da bruka ekipe i poslije povrede
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 dec 2009, 00:52

eh care da sam bogdom 18 ali nisam , kad sam imo 18 sanjo sam samo dan da se rijesim srednje skole, a sad 5 godina kasnije da mi je da se vratim negdje u osnovnu
Tuzlanski_Malisa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 dec 2009, 00:54

marseille_unique je napisao/la:eh care da sam bogdom 18 ali nisam , kad sam imo 18 sanjo sam samo dan da se rijesim srednje skole, a sad 5 godina kasnije da mi je da se vratim negdje u osnovnu
takodjer

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 dec 2009, 00:59

stas kad je takav zivot ja bi sad rado negdje tamo u 4 ili 5 razred osnovne
Tuzlanski_Malisa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 dec 2009, 01:03

marseille_unique je napisao/la:stas kad je takav zivot ja bi sad rado negdje tamo u 4 ili 5 razred osnovne
a kad si bio u osnovnoj, molis Boga da sto prije prodje. tako i srednja, a to je bio i najljepsi period zivota.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.