FCB 4 EVER
FC BAYERN DEUTSCHLAND MASTER.
YES VIVA VIVA FCBAYERN

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne sjecam se da si tako govorio kad je Diawara skrsio Ronalda u Madridu i poslao ga 2 mjeseca u bolnicu. Jel on trebao dobiti tada crveni.marseille_unique je napisao/la:zaboravi reci, da sam ja neko u marseilleu i mandandu na klupu bi poslo isto, ono mu se desava previse, slabo postovaljane kao kod gola iz slobodnog, i samo da dodam casillas ga pokupi, slomi mu ruku mislim niangu i onda dobije zuti, za sta bi crveni dobio neki drugi golman, kao mandanda ili neki drugi golman, hehe tacno mi dode da dignem ruke kad vidim sta se radi u danasnjem fudbalu kao i u barazu za svjetsko prvenstvo
mogu i ja tebe da zamislim nakon 6. gola Piquea.Santiago_Bernabeuo je napisao/la:fabio je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:veceras pisemo historiju, citav svijet ce pamtiti ovu utakmicu dugo dugo vremenazaboravit ce se do kraja sedmice,zar bi trebalo da se pamti svaka Realova pobijeda kad ih ima na 1000/hiljade..samo sto nece navijaci takozvanog kluba OM bice tuzni al svatit ce da su izgubili od veceg kluba...nemorate biti tuzni jer REAL je REAL
![]()
![]()
pamti CR9 gol..smijesni Unigue i Fanique
mogu da ih zamislim sinoc nakon 1gola CR9
![]()
![]()
navijao sam tada za Barcu. tada sam cestitao drugovima. tad je za Real igrao najbolji igrac u ovoj deceniji.Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ma to je bilo prosle godine vec sam bio u Discoteci..a ija tebe 2002 kad je Zidane izbacijo Barcu ako si tada zavijao za BARCU..sto cisto sumnjam
ma tad ti nisi znao sta znaci cestitati bas kao ni ja.. imao si mozda nekih 10-11 godinaWolverine je napisao/la:navijao sam tada za Barcu. tada sam cestitao drugovima. tad je za Real igrao najbolji igrac u ovoj deceniji.Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ma to je bilo prosle godine vec sam bio u Discoteci..a ija tebe 2002 kad je Zidane izbacijo Barcu ako si tada zavijao za BARCU..sto cisto sumnjam
da te ispravim, to nije bilo prije godinu dana, vec prije 7 mjeseci sto i nije tako davno.
nisi dobro procitao text sta je covijek rekao i kome...a stavio je na krajumarseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
Žao mi je što ste ispali, Marseille mi je drazi klub od Reala, jer ja inace nevolim lovatorske klubove. Samo kume de malo taj pravopis popravimarseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
ma de suti i ti imas 18 ko i ja...marseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najbolje
Ma stariji je frajer, dosta, samo previše se diže s klubom za kojeg govori da su i korner zastavice ultra na Velodromu. Gotivim Marseille, ali ovaj baš pretjeruje, 98% postova lik govori kako smo svi djeca i kako nas on treba uciti nekim stvarima.Pipita je napisao/la:ma de suti i ti imas 18 ko i ja...marseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najboljemozda cak i manje...
ma pukao kao fosnanapolifanatik je napisao/la:Ma stariji je frajer, dosta, samo previše se diže s klubom za kojeg govori da su i korner zastavice ultra na Velodromu. Gotivim Marseille, ali ovaj baš pretjeruje, 98% postova lik govori kako smo svi djeca i kako nas on treba uciti nekim stvarima.Pipita je napisao/la:ma de suti i ti imas 18 ko i ja...marseille_unique je napisao/la:jao sad mi je sve jasno, rece ovaj kaze tad smo imaolo 10 11 godina, samo je potrvdio ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da ste vi svi djeca, drago mi je sto sam to davno shvatio pa ne pristajem svama, hajd docete i vi pameti jednog dana , sve najboljemozda cak i manje...
takodjermarseille_unique je napisao/la:eh care da sam bogdom 18 ali nisam , kad sam imo 18 sanjo sam samo dan da se rijesim srednje skole, a sad 5 godina kasnije da mi je da se vratim negdje u osnovnu
a kad si bio u osnovnoj, molis Boga da sto prije prodje. tako i srednja, a to je bio i najljepsi period zivota.marseille_unique je napisao/la:stas kad je takav zivot ja bi sad rado negdje tamo u 4 ili 5 razred osnovne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.