FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iako su nas mnogi otpisali iznenadit ce se da cemo mi ostati najdzuze u evropi 
Šipce treba devastirati tj trpati koliko može stati. Vidjelo se da je to .."grupa albanskih građana,koja slučajno igra fudbal..."
Slažem se sa tobom, frajer (komazec) se predomislio u pet dana što li ne znam!? Mi za kifle nemamo a dovode se za naše uslove solidni igračistadion je napisao/la:Sad je potpuno jasno ono što sam govorio. Malezijac - milijarder je ostavio neke pare iza sebe
Sarajevo ljubavi moja!

Ko kaze da je Melun los
i ja istoHead je napisao/la:jbt ja konto citavo vrijeme ovaj Komazec slovenac
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
em mu prezime baca na Slovensko em je igro u Mariboru
Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.Šofa je napisao/la:
Ko kaze da je Melun los
Ova statistika im ne valja ba, ja znam minimum tri da je sutao u okvir gola
a ovdje pise samo jednu 
Jasno da ce taj bogatun dat love,u protivnom koji vrag ce tu i sta moze ponudit osim love 
Kako stojimo na kladionici. 
- moustapha
- Kontakt:
I ja sam to vjerovao, dok nije uputio onaj vanjski pas u Albaniji. Najveci problem kod njega mi je sto je nekako trom, sporo se pokrece, izgleda nezainteresovano. Da je borbeniji u duelima, siguran sam da bi vise profitirao. Imao je situaciju u Albaniji kada se vratio u odbranu i oduzeo loptu, cisto na snagu. Neka koristit svoju visinu u skoku i duelima, popravice igru duplo. Nije ni Emir Hadzic talentovaniji od njega, ali zato Emir gine za svaku loptu, u svaki duel ulazi maksimalno.arelinho je napisao/la: Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.
#divovi
ma sta ćeš od njega 36.godina ima ...zgembo89 je napisao/la:jel on igra(o) u 3coj austrijskoj ligi ??Steph je napisao/la:#SutraPotpisujeAlmedinHota
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
taj vas melunovic ko nas lazarmoustapha je napisao/la:I ja sam to vjerovao, dok nije uputio onaj vanjski pas u Albaniji. Najveci problem kod njega mi je sto je nekako trom, sporo se pokrece, izgleda nezainteresovano. Da je borbeniji u duelima, siguran sam da bi vise profitirao. Imao je situaciju u Albaniji kada se vratio u odbranu i oduzeo loptu, cisto na snagu. Neka koristit svoju visinu u skoku i duelima, popravice igru duplo. Nije ni Emir Hadzic talentovaniji od njega, ali zato Emir gine za svaku loptu, u svaki duel ulazi maksimalno.arelinho je napisao/la: Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Cijene karata za utakmicu sa Albancima iste kao i protiv onih amatera:
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM/10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM/15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM/50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM/30 KM za nečlanove
Od svake ulaznice za nečlanove, 1 KM će biti odvojena za Udruženje navijača FK Sarajevo. Sa tim novcem, FK Sarajevo želi pomoći UNFKS u pravnoj bici za dešavanja u Širokom Brijegu u 2009. godini.
Karte u prodaji od utorka.
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM/10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM/15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM/50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM/30 KM za nečlanove
Od svake ulaznice za nečlanove, 1 KM će biti odvojena za Udruženje navijača FK Sarajevo. Sa tim novcem, FK Sarajevo želi pomoći UNFKS u pravnoj bici za dešavanja u Širokom Brijegu u 2009. godini.
Karte u prodaji od utorka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na Areni 3 u 2 imate utakmicu Sarajevo-Velez kao best off nase lige. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
@ahmic..pored love idu i igrači iz cardiffa...danas naslov u sportskom dijelu Oslobodženja ..."tehnički čemo pomoći Sarajevo.."
Trebalo bi zaganjati Maletića obavezno. Sve opcije mu propale a slobodan igrač sa čistim papirima. Iako u zrelim fud godinama , nama bi valjao na bočnoj poziciji jer u ovoj smiješnoj ligi može igrati minimalno 2 sezone.
izgradnja kampa za mlade fudbalere (al evropskog!)ahmic je napisao/la:Jasno da ce taj bogatun dat love,u protivnom koji vrag ce tu i sta moze ponudit osim love
razmjena igraca
prijeteljske utakmice
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Sutra oko 15 h ide zajednički ručak igrača, uprave i UO. Rečeno je igračima a sutra ponovljeno...hočemo pobjedu i prolaz i hočemo pogibiju za bordo dres. Sa Dejanom je Husref obavio poseban razgovor juče.
On je rekao da ce uloziti pare ali tek kad mu neko osigura te njegove pare koje je ulozio, kao npr. neka bankaahmic je napisao/la:Jasno da ce taj bogatun dat love,u protivnom koji vrag ce tu i sta moze ponudit osim love
Nr bi on bio milijarder kad bi tako bacao milione. Osiguraj mu lovu pa izvoli...pocnite zaboravljati to polako..
Od sept ide priča o igračima Cardiffa u bordo dresu kao i prva uplata za "upravljačke uloge" od strane Malezijskog milijardera.
Ali ono što je ohrabrujuče a ulazi u njegove uplate je to što je htio da ga shvatimo kao ozbiljnog poslovnog partnera , pa je prilokom nedavnog gostovanja u klubu ostavio oko 80 000 eura...svaka mu čast
Ali ono što je ohrabrujuče a ulazi u njegove uplate je to što je htio da ga shvatimo kao ozbiljnog poslovnog partnera , pa je prilokom nedavnog gostovanja u klubu ostavio oko 80 000 eura...svaka mu čast