i ja istoHead je napisao/la:jbt ja konto citavo vrijeme ovaj Komazec slovenac
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
em mu prezime baca na Slovensko em je igro u Mariboru
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i ja istoHead je napisao/la:jbt ja konto citavo vrijeme ovaj Komazec slovenac
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.Šofa je napisao/la:
Ko kaze da je Melun los
I ja sam to vjerovao, dok nije uputio onaj vanjski pas u Albaniji. Najveci problem kod njega mi je sto je nekako trom, sporo se pokrece, izgleda nezainteresovano. Da je borbeniji u duelima, siguran sam da bi vise profitirao. Imao je situaciju u Albaniji kada se vratio u odbranu i oduzeo loptu, cisto na snagu. Neka koristit svoju visinu u skoku i duelima, popravice igru duplo. Nije ni Emir Hadzic talentovaniji od njega, ali zato Emir gine za svaku loptu, u svaki duel ulazi maksimalno.arelinho je napisao/la: Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.
ma sta ćeš od njega 36.godina ima ...zgembo89 je napisao/la:jel on igra(o) u 3coj austrijskoj ligi ??Steph je napisao/la:#SutraPotpisujeAlmedinHota
taj vas melunovic ko nas lazarmoustapha je napisao/la:I ja sam to vjerovao, dok nije uputio onaj vanjski pas u Albaniji. Najveci problem kod njega mi je sto je nekako trom, sporo se pokrece, izgleda nezainteresovano. Da je borbeniji u duelima, siguran sam da bi vise profitirao. Imao je situaciju u Albaniji kada se vratio u odbranu i oduzeo loptu, cisto na snagu. Neka koristit svoju visinu u skoku i duelima, popravice igru duplo. Nije ni Emir Hadzic talentovaniji od njega, ali zato Emir gine za svaku loptu, u svaki duel ulazi maksimalno.arelinho je napisao/la: Nije uopste Melunovic los al' on je vise za poluspica ne za klasicnog napadaca.
izgradnja kampa za mlade fudbalere (al evropskog!)ahmic je napisao/la:Jasno da ce taj bogatun dat love,u protivnom koji vrag ce tu i sta moze ponudit osim love
On je rekao da ce uloziti pare ali tek kad mu neko osigura te njegove pare koje je ulozio, kao npr. neka bankaahmic je napisao/la:Jasno da ce taj bogatun dat love,u protivnom koji vrag ce tu i sta moze ponudit osim love
Ja nisam navijac Zeljestadion je napisao/la:ovaj @folders je gluplji od onog @limonene a svi smo mislili da od limonene nema niko gluplji
ne znam za koga navijaš ali vrijeme ti je da kreneš prema AFH jet ti je to sve što ćeš gledati od želje ove god. Pa se opet potvrđuje ono..kakva je razlika između babe i želje..Baba može na svadbi igrati 2 kola..a željo samo jedno u euro kupovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.