Policiji!?zeljocity je napisao/la: Brate mili sto ih ne prijavis policiji?? Imamo mi vecu moc nego sto zelimo priznati.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Policiji!?zeljocity je napisao/la: Brate mili sto ih ne prijavis policiji?? Imamo mi vecu moc nego sto zelimo priznati.
pitas glupostikarlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
5.500mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića!floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.
I eventualno stavit Zeljkovica umjesto Kerle, d abi Benjo usao na beka. Dzaba Kerli skok igra, kad se ne zna postavit (vazda 2m. od igraca) i ima propuh u glavi.
Ara, ako ne starta, barem pola sata drugog poluvremena treba dobit.
Ako tako bude, onda očekujem i Hasanovića u startnoj postavi. Ponajviše radi visinie i ako je zdrav i spreman, naravno.Anonimac je napisao/la:Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića!floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.
I eventualno stavit Zeljkovica umjesto Kerle, d abi Benjo usao na beka. Dzaba Kerli skok igra, kad se ne zna postavit (vazda 2m. od igraca) i ima propuh u glavi.
Ara, ako ne starta, barem pola sata drugog poluvremena treba dobit.Meni se to ne sviđa ali Amar zna bolje od nas... "Gura ove što su u izlogu" Adilović, Svraka, B. Čolić...
Ovako bi trebala odbrana izgledati....
B. Čolić.....Kerla.....Zeljković......Urdinov
Dobro haveru ,ne pitam zbog sebe nego zbog lika koji dodje 2-3 puta godisnje u Saraj'vo !TeaM87 je napisao/la:pitas glupostikarlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
u udruzenju se majica prodaju mozda jednom-dvaput u tri mjeseca, nije to stalna radnja kao fan shop
bilo bi bolje mjesto Kerle staviti Škaljica.Kerli treba hodzaAnonimac je napisao/la:Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića!floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.
Ara, ako ne starta, barem pola sata drugog poluvremena treba dobit.Meni se to ne sviđa ali Amar zna bolje od nas... "Gura ove što su u izlogu" Adilović, Svraka, B. Čolić...
Ko to prica,raja po mahaliAnonimac je napisao/la:Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića!floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.
volim ga vidjeti u onoj zelenoj varijanti sa cvikama na sesiru kako dijeli repa....koji seljakBosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
ChWilla je napisao/la:dok nisam vidio logo hayata, bila je neka šansa da kliknem na play, ovako ništa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 33 gosta.