FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 16:46

zeljocity je napisao/la: Brate mili sto ih ne prijavis policiji?? Imamo mi vecu moc nego sto zelimo priznati.
Policiji!? :shock: Ista ta Policija ih gleda na stadionu dok pale! Ne mogu im ništa jer ne krše nikakav zakon osim onog od NSBiH.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2013, 16:47

Neka ga Svraka zabije ono kapitenski :mrgreen:
ovako
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jul 2013, 16:56

Bez obzira na ishod uzvratne utakmice hvala deckim na jednoj lijepoj plavoj prici. Nisam dovoljno star da se sjecam nasih evropskih uspjeha. Cak su mi i Lilestrom, Ekranas i Newcastle u velikoj magli, ali ono sto cu pamtiti je ljeto 2013. Pamticu sve ono od 26.6. kad smo izvukli taj nesretni Plzen i pozdravili se sa evropom te se molili da nas ne deklasiraju. Polako su dolazili trenutci kada se u nekim od nas potajno budi nada za kako-tako dobrim rezultatom, nada da mi to mozemo, ali ne samo nada vec i onaj nas inat kad nam kazu "ubice vas", "nikad niste bili slabiji", kad nam se smiju zbog nekih nebitnih prijateljskih utakmica poslije kojih smo i mi dijelom potonuli. Medjutim i dalje smo se nadali. Vjerovali smo sefu i igracima da ce odigrati srcem i to je sve sto nam je trebalo. Sada nakon prve utakmice i sto se vise blizi uzvrat osjeti se da je Zeljo opet kao nekad ono o cemu bruji grad. Osjeti se napetost kako se taj utorak priblizava. Osjeti se strah kod pojedinih "komsija" koji misle: "Sta ako prodju?". Osjetimo da je Zeljo ponovo digao ovaj grad na noge i da je Zeljo spreman za jedan evropski podvig. Hvala vam sto ste nam omogucili da ako nista bar ovih 7 dana zamisljamo sta bi moglo biti ako prodjemo i da zivimo "Plavu bajku". I dalje nas neki podcjenjuju i smiju nam se. "Oni" nam se smiju da sakriju svoje razocarenje sto nemaju priliku igrati ovako jake utakmice. Ja im od srca zelim da prodju do faze kada ce se susresti sa bar upola ovako jakim timovima. Smiju se prvaku drzave. Istom onom koji je nedodirljiv zadnje 4 godine. Cast onim normalnim. Onoj sarajevskoj raji koja zna sta je derbi, sta je fudbal, sta je respekt i koja zna sta je suzivot u bordo-plavom gradu. u utorak srce na teren i idemo pisati historiju. Mi to mozemo, ne zato sto smo kvalitetniji vec zato sto igramo srcem. Ali i ako ispadnemo jedna lijepa plava prica je ispricana ovo ljeto a u buducnosti se nadamo da ce biti jos lijepsih prica i da ce se nase sanjarenje o trecem petkolu, play off-u i europa ligi ili mozda cak i Ligi Prvaka pretvoriti u stvarnost. Za kraj cu iskoristiti da slogana od Grobara: "Ja sam vjerovao" i "Ja vjerujem"!!!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 21 jul 2013, 17:01

**** malog Plzena ooo o ooo o, **** malog Plzena ooo o ooo o :D
1921

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 17:04

Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.

I eventualno stavit Zeljkovica umjesto Kerle, d abi Benjo usao na beka. Dzaba Kerli skok igra, kad se ne zna postavit (vazda 2m. od igraca) i ima propuh u glavi.

Ara, ako ne starta, barem pola sata drugog poluvremena treba dobit.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 21 jul 2013, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jul 2013, 17:04

karlovacko je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
pitas gluposti

u udruzenju se majica prodaju mozda jednom-dvaput u tri mjeseca, nije to stalna radnja kao fan shop
FKŽ !

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 21 jul 2013, 17:08

Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
jednom pitar-uvijek supak

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jul 2013, 17:09

mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
5.500
FKŽ !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2013, 17:10

Ko hoće na jug neka požuri po kartu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 17:10

floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.

I eventualno stavit Zeljkovica umjesto Kerle, d abi Benjo usao na beka. Dzaba Kerli skok igra, kad se ne zna postavit (vazda 2m. od igraca) i ima propuh u glavi.

Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića! :o Meni se to ne sviđa ali Amar zna bolje od nas... "Gura ove što su u izlogu" Adilović, Svraka, B. Čolić...
Ovako bi trebala odbrana izgledati....

B. Čolić.....Kerla.....Zeljković......Urdinov
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 17:18

Kad pogledas sve golove Viktorie, onda se vidi da je Kerla kriv za gotovo sve, tj. ne zna se postaviti, sve opasnost doslo na njegovu stranu (Zeljkovic igrao vrhunski, Kerla los). Skaljic i Urdinov odlicni defanzivno.
Za sve ti hvala Amare!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 17:18

Anonimac je napisao/la:
floyd je napisao/la:Svaka cast Selimovicu na golu, ali po meni on ne treba startat u revansu. To je vrsta igarca koju vidis dvaput za vrijeme 90 m. Apsulutno nista nije uradio u Ceskoj, osim tog sretnog gola. Dakle, ja bih stavio Bajica na njegovo mjesto.

Priča se, da će staviti Zeljkovića umjesto Škaljića! :o Meni se to ne sviđa ali Amar zna bolje od nas... "Gura ove što su u izlogu" Adilović, Svraka, B. Čolić...

Ako tako bude, onda očekujem i Hasanovića u startnoj postavi. Ponajviše radi visinie i ako je zdrav i spreman, naravno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 21 jul 2013, 17:19

TeaM87 je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
pitas gluposti

u udruzenju se majica prodaju mozda jednom-dvaput u tri mjeseca, nije to stalna radnja kao fan shop
Dobro haveru ,ne pitam zbog sebe nego zbog lika koji dodje 2-3 puta godisnje u Saraj'vo ! ;)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 21 jul 2013, 17:20

Anonimac je napisao/la:

bilo bi bolje mjesto Kerle staviti Škaljica.Kerli treba hodza

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 17:22

Anonimac je napisao/la:

Ko to prica,raja po mahali :D ,mislim da Amar ne ide ulicom i govori kakvu ce poziciju ko igrati.
Mada Zeljkoviceva sekundarna poicija je stoper,a izmedju Skaljica i Kerle je bilo dosta prostora u Plzenu.
Ne bi bilo iznenadjenje
SLOBODA NAVIJAČIMA

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 17:25

[youtube][/youtube]
Za sve ti hvala Amare!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 21 jul 2013, 17:32

BosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
volim ga vidjeti u onoj zelenoj varijanti sa cvikama na sesiru kako dijeli repa....koji seljak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jul 2013, 17:37

Hadzic

Colic - Zeljkovic - Skaljic - Urdinov

Tomic - Kerla

Selimovic (Hodzic) - Svraka - Bucan

Adilovic
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2013, 17:38

dok nisam vidio logo hayata, bila je neka šansa da kliknem na play, ovako ništa.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 17:41

ChWilla je napisao/la:dok nisam vidio logo hayata, bila je neka šansa da kliknem na play, ovako ništa.
:lol: Ma vrhunska reportaza, vidi interview strucnjaka Brajlovica i Fikreta... Glam Blam i sport, ne bas najbolja kombinacija.
Za sve ti hvala Amare!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”