Nema tu mišljena razlog za nogu je ispadanje iz kupa.RMA je napisao/la:To ispadanje iz kupa jeste blamaža, ali mislim da je ligašku sezonu odradio više nego dobro s obzirom na broj bodova i konkurenta. Hoću samo da kažem, i Pellegrini-a sam naveo kao najskoriji primjer, da se u Real-u teži ka uklapanju zvijezda u momčad što prije i napad na 3 polja.madridist je napisao/la: Pellegrini je dobio nogu jer je to mediokritet koji je dopustio da ga 3 ili 4 ligaš izbaci iz kupa , Madrid je u periodu 1998-2002 osvoji 3 LP ako to nije nadominantnija dominacija onda ga da prostiš yebi.
Inače danas svaki klub traži instant uspjeh,zašto misliš da rusi i arapi bezglavo troše,sigurno ne da bi se dopali nekoj ljepotici,sve ovo aludiranje na godine rada smrducka na catalonce koji imaju tref generaciju koja je na zalasku i neće se ponoviti u narednih 100 godina a kako vidimo i pored rada valja skršiti 60 milja na igrače koji će pomagati malom prevarantu.
A za period 1998-2003, pa bilo je prije 10 godina, a tu je i prva greška napravljena, a to je otkaz Del Bosqe-u. Trebamo li se možda "prisjetiti" i 50-tih godina. Dominaciju treba ponovo obnoviti, a to nismo u stanju još od te pomenute 2003.
A šeici i tajkuni isto ulažu, a rezultati su nikakvi, tako da...
Brko je dobio otkaz zahvaljujući Valdanu ,možemo se prisjetiti 50-ih vaj not,spomenuo sam period 1998-2003 jer je to period u kojemu smo dominirali ,da se to nastavilo do danas onda se igra ne bi zvala fudbal-nogomet nego Real Madrid.
Ovo za ruse i šeike,stari jesil primijetio da je prije par godina Chelsea nakon 50 osvojio titulu ,City da ne spominjem,Paris u Francuskoj ili ti za trofej držiš jedino LP.