Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jul 2013, 15:37

Sikira će biti jedino pojačanje Madrida do kraja prelaznog roka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 15:41

madridist je napisao/la:Odnos uloženog novca prema onome što će isti donijeti u fudbalu e postoji.Znači arapi i rusi su imalii zacrtan cilj,novac im nije problem stoga su da bi ostvarili rezultat šuške izbacili iz kalkulacija.
Madrid s druge strane je trenutno osim što po rezultatima u fudbalu stoji sam na vrhu ljestvice istu stvar je napravio (ako je vjerovati Forbesu) i na poslovnom planu pa je sad najskuplji klub u svijetu sporta(uopšte znači ne samo nogometa),a sve pod Perezom stoga sumnjati u njegove sposobnosti je smiješno.

Sumnjati u njegove finansijke sposobnosti ne bi trebalo, ali u sportske itekako.
Mislim da mu je ovo zadnji projekat.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 23 jul 2013, 16:24

Ne vidim kakvu bi formaciju imali kad bi Bale došao, odnosno gdje bi ko igrao. Vjerovatno Ronaldo klasičnog napadača, ili bi pukli neku 4-3-3. Nemam pojma.

Samo znam da je ova Marca sve, samo ne povjerljiva što se tiče ovakvih informacija za transfere.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 jul 2013, 16:46

Ne znam treba li Realu Bale uopste, ovakav sastav sa iscom i ozilom u ekipi mi se svidja bas i mislim da ce igra biti lijepa i tecna a kad bi bale dosao mozda bi neko od njih dvojice izvisio. Treba i kaku sacekat, veliki je to majstor, mozda procvjeta pod carlovim vodstvom a ako se kaka vrati u formu ni isco ni ozil mu ne bi mogli prici. I smijesne su ove price oko placanja transfera, ko da ide iz dzepova navijaca i simpatizera. Ako ce bale biti koristan realu da ga plate 250 miliona boli me briga, nisu nase pare i mi od toga nemamo nista, nama je bitno da gledamo majstorije na terenu ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2013, 17:15

Ronaldo i Bale na krila a Benz u špicu kraj priče. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 23 jul 2013, 17:18

Je.bo svaku titulu koju ce Bale donijeti.

Ne zelim da nas se stavlja u isti kontekst sa PSG-om i ostalom rajom.(proso voz)
Sretno zmajevi!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 17:42

M4kaveli je napisao/la:
madridist je napisao/la:Odnos uloženog novca prema onome što će isti donijeti u fudbalu e postoji.Znači arapi i rusi su imalii zacrtan cilj,novac im nije problem stoga su da bi ostvarili rezultat šuške izbacili iz kalkulacija.
Madrid s druge strane je trenutno osim što po rezultatima u fudbalu stoji sam na vrhu ljestvice istu stvar je napravio (ako je vjerovati Forbesu) i na poslovnom planu pa je sad najskuplji klub u svijetu sporta(uopšte znači ne samo nogometa),a sve pod Perezom stoga sumnjati u njegove sposobnosti je smiješno.

Sumnjati u njegove finansijke sposobnosti ne bi trebalo, ali u sportske itekako.
Ti si ko ona zadnja kap,koja se ne može otresti nego uvijek ode u gaće..dosadan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 18:11

madridist je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:

Ti si ko ona zadnja kap,koja se ne može otresti nego uvijek ode u gaće..dosadan.
Ovaj momak nikada nije normalno diskutovao o necemu, ali znaci nikad. Svaki odgovor nekakvo vrijedjanje, ispoljavanje frustracija i mrznje. De se bolan malo zapitaj jel sve uredu s tobom. :o
Ono ako vec ne znas civilizirano pisat zabodji post i to je to.
Pitam se kako dosad nisi dobio dozivotni ban.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 18:38

Ti kao lik kojega je cijeli forum demokratski izabrao za najglupljeg člana godine si se našao da se kačiš na post o predsjedniku Madrida ,sa samopouzdanjem veličine Mount Everesta napišeš da treba propitati umijeće sportskog djelovanja čovjeka koji je u svojim mandatima odradio transfer kapitena barce u Real Madrid ili Zinedinov ili oba Ronalda i onda se nadješ uvrijedjen kad ti se napiše da si dosadan,rista ti nisi normalan,navikao sam na gluposti od tebe i ludosti od arene ali danas si baš pretjerao..
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 jul 2013, 18:42

madridist je napisao/la:Ti kao lik kojega je cijeli forum demokratski izabrao za najglupljeg člana godine si se našao da se kačiš na post o predsjedniku Madrida ,sa samopouzdanjem veličine Mount Everesta napišeš da treba propitati umijeće sportskog djelovanja čovjeka koji je u svojim mandatima odradio transfer kapitena barce u Real Madrid ili Zinedinov ili oba Ronalda i onda se nadješ uvrijedjen kad ti se napiše da si dosadan,rista ti nisi normalan,navikao sam na gluposti od tebe i ludosti od arene ali danas si baš pretjerao..
Indeed :kafa:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 18:59

madridist je napisao/la:Ti kao lik kojega je cijeli forum demokratski izabrao za najglupljeg člana godine si se našao da se kačiš na post o predsjedniku Madrida ,sa samopouzdanjem veličine Mount Everesta napišeš da treba propitati umijeće sportskog djelovanja čovjeka koji je u svojim mandatima odradio transfer kapitena barce u Real Madrid ili Zinedinov ili oba Ronalda i onda se nadješ uvrijedjen kad ti se napiše da si dosadan,rista ti nisi normalan,navikao sam na gluposti od tebe i ludosti od arene ali danas si baš pretjerao..
Polako ba nije ti Perez otac pa da se ne smije spomenuti u negativnom kontekstu.
A ovo za kantu samo dokazuje koliko si ti limitiranih shvatanja, ali kad si se vec dotakao kante, na ovom forumu ih 90% zasluzuje tu ''prestiznu'' nagradu prije mene, prie svega ti i jos neki od tvojih madridista.
Ali dobro, zna se ko glasa na tim izborima tako da ne cudi kako neko sa ove teme nije izabran. Madridsko sijelo .. :mrgreen:

Da opet ponovim, Perez je u finasijskom smislu fantastican ( jes' mu tesko kad se kupa u parama ), ali u sportskom je 0. Ali pozitivna nula. :P

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 19:13

O tome ocjenu daju superuspješni ljudi a ne kante na forumima,saberi se ..
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 19:43

madridist je napisao/la:O tome ocjenu daju superuspješni ljudi a ne kante na forumima,saberi se ..
O tome da li je Messi kriv odlucuju sudije, jel tako ? Posto ti danonocno Lea nazivas prevarantom. Pusti se te seljacke price, forum je da se diskutuje.
Mislim da svi vide kakav je Perez u sportskom smislu osim tebe.
Moze on dovesti pola svijeta i trositi milijarde, ali rezultata nema.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 19:47

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jul 2013, 19:48

Ako Bale vrijedi 80 miliona, Ronaldo vrijedi 500
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jul 2013, 20:08

madridist je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:

I opet mi zaplači da hoćeš diskutirat,vidiš da je to s takvima kao što si ti uzalud pokušavat..
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 20:21

Naravno da je uzalud kad si javno popisan. :P Nemas vise sta reci i to je to.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 23 jul 2013, 20:57

LenBias je napisao/la:slika
Ja preferiram reći
slika
Sretno zmajevi!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jul 2013, 21:38

Kad je iduca prijateljska protiv Lyona?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jul 2013, 22:21

Consigliere je napisao/la:Ako Bale vrijedi 80 miliona, Ronaldo vrijedi 500
Pa i vredi.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.