RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ultRA81
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ultRA81 » 23 jul 2013, 17:12

OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Mostar u srcu, Velež do groba !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 jul 2013, 17:16

ultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Izgleda da niko nije potpisao,sve sto pise na oficijelnoj je suplja prica.Opet kazem "izgleda".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2013, 17:17

ultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
koliko znam on je rekao da će odigrati ovu polusezonu za nas, i da će pokušati naći angažman u inostarnstvo, a ako ne uspije vani, ostaje u VELEŽU.. ;)

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 23 jul 2013, 17:17

Evo docekasmo utorak ,al tog famoznog extra igraca nema ,al zato nam bas danas ode jos jedan bitan igrac 4 dana pred pocetak prvenstva ,jos dzabe,ccc

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 23 jul 2013, 17:18

Potpisao je na 2 godine ali ako dobije inostrani angazman moze da ide kao slobodan igrac. Po meni bolja vjest bi bila ostanak Majkica nego dolazak Carevica
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jul 2013, 17:37

Koga ovaj Tana vise zajebava? Najavi nam veliko pojacanje do utorka a onda ko hladan tus odlazak Majkica.. Nadam se da nije istina.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 jul 2013, 17:45

momak je napisao da je samo CUO informaciju kako je Majkic otisao...i isto tako je napisao da ako neko ima vise informacija da i napise nesto vise o toj "glasini"? ...a vi vec pricate kao da je to sve gotova stvar...ili sam mozda ja nesto propustio...a evo bas citam postove unazad...

i meni prvom bi bilo NEVJEROVATNO-razocaravajuce da je sva ta prica i istina..ali ako nista pustite prvo da se provjeri informacija prije nego sto pocnemo sa crnjacima i optuzivanjima...

licno sam na utakmici protiv igmana cuo od tri covjeka koja su sjedila oko mene da je Letic ponovo otisao iz kluba...samo iz razloga jer Letica nije bilo u sastavu i nije ni usao u igru..ko je bio zna da je Kodro igrao na njegovoj poziciji, a kasnije Zuhric...a u sustini istina je da je u duelu Letic dobio udarac u glavu, koliko ja znam u oko, i da nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Igmana samo zbog te povrede koju je dobio...al eto jos jedan primjer kako se stvaraju "provjerene" vijesti...

u svakom slucaju..hajmo izbrojati do 10 prije nego sto odmah povjerujemo u sve sto cujemo, sto nam neko kaze ili sto na nekom XY portalu eventualno procitamo...bilo da se radi o pozitivnim..ili u nasem slucaju osjetljivija varijanta, negativnim vijestima...

FORZA VELEZ

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 jul 2013, 18:32

Pa ja sam prije par dana javio da to "famozno" pojacanje za ponedeljak je vjerovatno netacna informacija - tako da neznam sta cekate i koga cekate.

Druga stvar, gotovo svaki igrac u Velezu (ili u bilo kojem drugom BH klubu) moze napustit klub da ode u inostranstvo. Standardna procedura je da BH klubovi ne stoje igracima na putu da ostvare vise ciljeve u inostranstvu. Tako i ako Majkic ode - meni je drago za njega.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 jul 2013, 18:33

Kancelarija marketing odjela i shop Fudbalskog kluba Velež u objektu Vila Neretva otvoreni su od ponedeljka do petka sa radnim vremenom od 8.30 do 14:30 i od 18:00 do 20:00.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 jul 2013, 18:47

Šteta ako ode Majkić.Naš možda najvažniji igrač, bar po meni.**** ga, tako je stanje, ovde možda zaradi 30k KM a u Slovačkoj troduplo, nemožeš tu ništa.Mada je tužno da su naši klubovi po plaćanju igrača možda najslabiji u Europi.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 jul 2013, 18:51

AlemC85 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...
je li on normalan... :lol: :lol: :lol:

pa prije rata, kada je donekle sve bilo OK, igrači nisu imali ovolika primanja...

bolje te pare ostaviti za plate igračima, ili uložiti u infrastrukturu, barem znaš da si u nešto investirao....
Ja mislim da on te pare ima u Belgiji sigurno, ali htjeo je da bude bliže kući.Ipak previše za jedan BH klub. :(
A Aleme, znaš care koliko su prije rata više vrijedile pare nego sad.Tada najplaćeniji igrač na svijetu nije imao više od 300 - 400 hiljada siguran sam.A danas su desetci miliona.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 jul 2013, 18:52

slika

naletih na ovu sliku..gledajte Ibrinih svicarskih pulena :lol: ...tako je Ibro nas..neka su dresovi crveni pa makar i u Svici ;)

...jos malo kad porastu, a Ibro nadam se ostane trener Veleza..sve ce ovo on kod nas dovesti :)

FORZA VELEZ

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 jul 2013, 19:13

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa ja sam prije par dana javio da to "famozno" pojacanje za ponedeljak je vjerovatno netacna informacija - tako da neznam sta cekate i koga cekate.

Druga stvar, gotovo svaki igrac u Velezu (ili u bilo kojem drugom BH klubu) moze napustit klub da ode u inostranstvo. Standardna procedura je da BH klubovi ne stoje igracima na putu da ostvare vise ciljeve u inostranstvu. Tako i ako Majkic ode - meni je drago za njega.
Pa kako onda da klub zivi?
Mislis da ce Zeljo platiti nekog igraca iz ove nase lige?
Jedini nacin da zaradis pare i ti kazes:e necu ti ja stajati na putu sretno ti bilo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 23 jul 2013, 19:25

Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 jul 2013, 19:30

moRAja je napisao/la:Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
druze preduhitrio si me :) upravo sam i ja cuo tu informaciju pa sam razmisljao da li da je napisem ili da eventualno jos dodatno provjerim...al eto vidis kako je kad se izbroji do 10 :)

..u svakom slucaju pokusat cu cak i tu informaciju koju imas i ti da provjerim dodatno...

FORZA VELEZ

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 jul 2013, 19:30

moRAja je napisao/la:Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
Ma ja, nije mi samo jasno kako ljudima ne dosadi izmišljati gluposti i unositi nemir među raju.A i da ode, Velež je Majkića već jednom prodao u inostranstvo (80-tak hiljada Eura koliko se sjećam) i taj momak je zadužio klub.Ali sumnjam da bi par dana prije početka baš otišao.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 jul 2013, 19:38

anel81m je napisao/la:
Ma ja, nije mi samo jasno kako ljudima ne dosadi izmišljati gluposti i unositi nemir među raju.A i da ode, Velež je Majkića već jednom prodao u inostranstvo (80-tak hiljada Eura koliko se sjećam) i taj momak je zadužio klub.Ali sumnjam da bi par dana prije početka baš otišao.
a vjerujem da to ne radi niko ono bas namjerno..nego ljudi cuju neku pricu..bas isto kao sto sam i ja maloprije cuo da ipak nije nigdje otisao...pa dodju i napisu...

sto se majkica kao majkica tice..momak je vec dugo u velezu i uvijek je, bar koliko je meni poznato, bio jako korektan prema svima...a eto jednom je vec i otisao i klub je uspio zaraditi neku paricu na njemu...bilo bi mi zao radi veleza da ode iz kluba..ne govorim tu o ovom odlasku o kojem se evo sad pricalo..nego bilo kada da ode..jer mi je skroz solidan i zahvalan igrac...ali njemu licno zelim sve najbolje pa makar danas-sutra i ne igrao za nas klub..

FORZA VELEZ

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 23 jul 2013, 19:40

Ovaj Carevic igra lijevo krilo, igrac na toj poziciji nam ne treba nikako jer vec imamo na toj pozicji 2 igraca, previse bi bilo 3 igraca je jedno krilo, 2 taman... Krivo bi mi bilo da je centarfor, al posto je krilo svejedno je :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jul 2013, 20:08

VELEZDOGROBA je napisao/la:Kancelarija marketing odjela i shop Fudbalskog kluba Velež u objektu Vila Neretva otvoreni su od ponedeljka do petka sa radnim vremenom od 8.30 do 14:30 i od 18:00 do 20:00.
Ne mogu se oteti dojmu,extra radno vrijeme :mrgreen:
Ovo treba posjećivati,jer ovo krasi ozbiljne klubove.
A što se tiče ovih špekulacija oko Majkića,Carevića...sve to uzimam sa rezervom i ne lovim se na prvu...puno sam puta.
Samo šta je službeno,to je to.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jul 2013, 20:12

nonda_83 je napisao/la:slika

naletih na ovu sliku..gledajte Ibrinih svicarskih pulena :lol: ...tako je Ibro nas..neka su dresovi crveni pa makar i u Svici ;)

...jos malo kad porastu, a Ibro nadam se ostane trener Veleza..sve ce ovo on kod nas dovesti :)

FORZA VELEZ
Iako je ovo možda zabadanje nosa gdje mu nije mjesto...budite sigurni da je Ibro imao bolja primanja i bolji radni odnos u Švicarskoj nego što ima tu.
Zbog toga ga trebamo cijeniti i podržavati.
Go Ibro,go...za našeg Veleža.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.