naletih na ovu sliku..gledajte Ibrinih svicarskih pulena
...jos malo kad porastu, a Ibro nadam se ostane trener Veleza..sve ce ovo on kod nas dovesti
FORZA VELEZ

Pa kako onda da klub zivi?MostaracVelezovac je napisao/la:Pa ja sam prije par dana javio da to "famozno" pojacanje za ponedeljak je vjerovatno netacna informacija - tako da neznam sta cekate i koga cekate.
Druga stvar, gotovo svaki igrac u Velezu (ili u bilo kojem drugom BH klubu) moze napustit klub da ode u inostranstvo. Standardna procedura je da BH klubovi ne stoje igracima na putu da ostvare vise ciljeve u inostranstvu. Tako i ako Majkic ode - meni je drago za njega.
druze preduhitrio si memoRAja je napisao/la:Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
Ma ja, nije mi samo jasno kako ljudima ne dosadi izmišljati gluposti i unositi nemir među raju.A i da ode, Velež je Majkića već jednom prodao u inostranstvo (80-tak hiljada Eura koliko se sjećam) i taj momak je zadužio klub.Ali sumnjam da bi par dana prije početka baš otišao.moRAja je napisao/la:Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
a vjerujem da to ne radi niko ono bas namjerno..nego ljudi cuju neku pricu..bas isto kao sto sam i ja maloprije cuo da ipak nije nigdje otisao...pa dodju i napisu...anel81m je napisao/la:Ma ja, nije mi samo jasno kako ljudima ne dosadi izmišljati gluposti i unositi nemir među raju.A i da ode, Velež je Majkića već jednom prodao u inostranstvo (80-tak hiljada Eura koliko se sjećam) i taj momak je zadužio klub.Ali sumnjam da bi par dana prije početka baš otišao.moRAja je napisao/la:Majkić sutra potpisuje novi ugovor s Velezom. Juce isao u Banjaluku a ne u Slovacku. Veceras je na treningu s ekipom
Ne mogu se oteti dojmu,extra radno vrijemeVELEZDOGROBA je napisao/la:Kancelarija marketing odjela i shop Fudbalskog kluba Velež u objektu Vila Neretva otvoreni su od ponedeljka do petka sa radnim vremenom od 8.30 do 14:30 i od 18:00 do 20:00.
Iako je ovo možda zabadanje nosa gdje mu nije mjesto...budite sigurni da je Ibro imao bolja primanja i bolji radni odnos u Švicarskoj nego što ima tu.nonda_83 je napisao/la:
naletih na ovu sliku..gledajte Ibrinih svicarskih pulena...tako je Ibro nas..neka su dresovi crveni pa makar i u Svici
![]()
...jos malo kad porastu, a Ibro nadam se ostane trener Veleza..sve ce ovo on kod nas dovesti
FORZA VELEZ
Drama svojih para je dao u Velež otkako je došao tako da ga sigurno treba podržati a još više cijeniti.tepsija je napisao/la:Iako je ovo možda zabadanje nosa gdje mu nije mjesto...budite sigurni da je Ibro imao bolja primanja i bolji radni odnos u Švicarskoj nego što ima tu.
Zbog toga ga trebamo cijeniti i podržavati.
Go Ibro,go...za našeg Veleža.
Ma jašta bi.arius je napisao/la:darko maletic je to pojacanje o kojem se prica .... samo sumnjam. a i vise bi nam valjao centarfor nego krilo
Ja sam cuo da to nije onaj Maletic iz Borca nego neki mladi igrac nemam pojma ni odakle je sa istim prezimenom. Ali ta prica je bila aktualno prije 10ak danaAlemC85 je napisao/la:čuj maletić? ja sam protiv dovođenja takvih igrača, osmanagić je i mlađi, ali i bolji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.