Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 jul 2013, 11:19

Marsal je napisao/la:
ackeey je napisao/la: Nema, jer Suarez u ugovoru nema otkupnu klauzulu.
Ali ja licno ne bih imao nista protiv ako povecaju ponudu na 53.525.367,56, kupite gai sretno vam. ;)
Ima jer pri ponudi od 40 miliona funti Arsenal ima pravo da se sastane sa Suarezom, a Liverpool tu ponudu može odbit što je i uradio, ali ne mogu mu zabraniti da čuje šta Arsenal želi i šta mu nudi što su dotada mogli, na ot se odnosi ta cifra od 40 miliona. Eh sad ako on izvede Persieja i zatraži transfer ne vidim tu puno opcija za Liverpool.
Ali opet ono najvaznije Arsenalu preostaje da obavi,a to je dogovor sa Liverpoolom kojem se bas i ne prodaje svog najboljeg igraca u Englesku.
Naravno tu je i interes Reala koji je u svakom slucaju pozeljniji i ozbiljniji kupac(gledajuci i sa strane Liverpoola i sa strane Suareza).
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 24 jul 2013, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 11:22

Marsal je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la: Steta sto si iz neke nedodjije(lokacija: Budelj, Gornja Sanica) pa nemas sta zavrsit.I ti si ocajan druze. :mrgreen: Ispusi sta vidi te kakav si. :lol:
Vedo nemoj mu odgovarat jer nas sad kao trolluje. :mrgreen: Pusti momka nek uziva u svom zivotu 5 minuta, jedino ovako i može. Ovaj tweet Henrya mu predstavlja vrhunac ove godine u životu.
Dakle, podatak da je zaradio 5 miliona, a sačuv'o 6, to je najgenijalnije, jer oklen mu onaj milion, ukr'o ga je, on je lopov, ne ja. :mrgreen: :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2013, 11:23

BritishCore je napisao/la: Dakle, podatak da je zaradio 5 miliona, a sačuv'o 6, to je najgenijalnije, jer oklen mu onaj milion, ukr'o ga je, on je lopov, ne ja. :mrgreen: :mrgreen:
Jednom čovjeku platio kafu u Liverpoolu, ovaj odmah u hitnoj završio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 11:27

Marsal je napisao/la:
BritishCore je napisao/la: Dakle, podatak da je zaradio 5 miliona, a sačuv'o 6, to je najgenijalnije, jer oklen mu onaj milion, ukr'o ga je, on je lopov, ne ja. :mrgreen: :mrgreen:
Jednom čovjeku platio kafu u Liverpoolu, ovaj odmah u hitnoj završio.
Ja mu kažem zdravo, on kaže muuuuuuu
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 jul 2013, 11:29

Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2013, 11:31

RodgersBOSS je napisao/la:Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa. :mrgreen:
slika

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 11:38

Marsal je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa. :mrgreen:
slika
Normalno da je ovo tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića. :mrgreen: :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2013, 11:42

BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića. :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 11:47

Marsal je napisao/la:
BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića. :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.
Ma Šemso mi je uvijek govorio da zna da muze, uvijek mi se falio, pa je malo kasnije i to batalio, sa zivotom se halalio, al nikad nije previše davio, dok su u FK Spreča kalio.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2013, 11:53

Šemso je popio rakiju
pa je promašio od dvorišta kapiju
upao je u mafiju
zatim počeo da uči geografiju
i vjezba koreografiju
da bi znao topografiju
muku muči da Vedu nauči
Vedo sjedi doma i sve mu je koma
Rodgers Boss jede štuku i soma

slika

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 24 jul 2013, 11:54

Marsal je napisao/la:
Povratio sam krajnik i drugi i treci :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 12:05

Marsal je napisao/la:Šemso je popio rakiju
pa je promašio od dvorišta kapiju
upao je u mafiju
zatim počeo da uči geografiju
i vjezba koreografiju
da bi znao topografiju
muku muči da Vedu nauči
Vedo sjedi doma i sve mu je koma
Rodgers Boss jede štuku i soma

slika
Najgore je od svega
sto moram da begam
al ne da mi se vala
dobio sam 3 kile sala
dok ovo sam pis'o
nemoj ko da bi me dis'o
znam da će se Šemso umiješat sad
al džaba mu kad je Stupinski jad.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jul 2013, 12:13

slika

Normalno da će navijač Arsenala postaviti sliku loga Lige Prvaka, neće valjda postaviti sliku trofeja Lige Prvaka? :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 12:20

To on vama da ne zaboravite kako izgleda znak Lige Prvaka, inače dok se vi plasirate, oni će promjeniti ovaj logo još 57 puta, tako da džaba sve. :mrgreen: :mrgreen:

Liverpool are expected to hold talks with Luis Suarez after their game against Melbourne Victory today. If you have somehow missed the news already today, Arsenal have had a £40,000,001 bid for the striker rejected.
SKYSPORTS

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 jul 2013, 12:27

Nebrini se ti za nas necemo mi zaboravit kako izgleda jer se na njega u Liverpoolu mozemo svakodnevno posjetiti.To ti govorim jer mozda neznas kako izgleda trofej LP- na svakom trofeju pa i onom Liverpoolovom 2005 je ugraviran taj logo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A do promjene logoa imas moje mahanje.

Izgleda da Arsenal salje i svoju zadnju ponudu 42 miliona koja ce po svemu sudeci biti odbijena.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 24 jul 2013, 12:30

Pogrijesio si. Ponuda iznosi 40.000.002 funti. :mrgreen: :mrgreen:

A sto se loga tiče, opet kažem to su te seljačke malverzacije, normalno da je ovo tok šou i mi se šalimo. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jul 2013, 12:34

Mislim da je sad ipak sve do Suareza i agenta, mi ne smijemo dopustiti da ovo ode u polovinu augusta, valjda smo naucili lekciju iz onog krnjeg prelaznog roka kad smo od tri igraca zadnji dan uzeli dva flopa u vidu Santosa i Artete i jednog pristojnog stopera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jul 2013, 12:38

113

Like Tweet Tweet

22

Emirates Stadium side agree terms with Uruguayan forward.

Arsenal are hot on the heels of Liverpool striker Luis Suarez and having made a second bid for the Uruguayan it is being reported by the Daily Mail that the North London club have already agreed personal terms with the Premier League marksman.

The Emirates Stadium side have been told it would take upwards of £50m to secure the services of the want-away forward and the Gunners have thus far made moves to the tune of £40m plus £1, a fee they thought would trigger Suarez's release clause.

Arsenal have however agreed terms on a five year contract which would be worth £150k a week, a significant increase on his current £120k a week contract.

Therefore the overall cost of such a package would set Arsenal back £39m, a sign that the club is certainly ready to amend their current wage ceiling.

Arsene Wenger is clearly keen on bringing in Suarez, who is now said to be motivated by a desire to secure Champions League football, seemingly canceling out his previous reasoning for pushing for a Liverpool exit, that being originally down to the level of intrusion he felt he was being subjected to by the British press as well as his feeling that he has been victimized by the English FA, clearly two factors that will not be resolved by a move to London.

by The Newshound by The Newshound 18 Minutes Ago 18 Minutes Ago

Arsenal Agree £150k a Week Five Arsenal Agree £150k a Week Five Year Deal With Luis Suarez as Year Deal With Luis Suarez as Personal Terms are Sealed Personal Terms are Sealed

10

Comments

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 24 jul 2013, 12:40

Oni se dogovorili,a Suarez u krupnom kadru u Australiji.Sta vam trava uradi... :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 jul 2013, 12:41

Henderson je napisao/la:
BritishCore je napisao/la:Carroll 35 + Downing 20 + Borini 10 ahhahaha pa više volim što Arsenal ništa ne kupuje nego ovakvi transferi u nekom slučaju da se dese, iako čisto sumnjam da iko može nadmašiti Liverpool po pitanju ovoga. :lol: :lol:
Sve zavisi sa koje strane gledaš. Wenger je u posljednjih 8 sezona potrošio 250 miliona funti na 42 igrača i nije osvojio nijedan trofej. Tako da se nemoj zavaravati transferima drugih klubova. Arsenalov post od 8 godina je koštao 250 miliona funti.

od tih 250 milijuna oduzmi iznose za koje arsenal prodao sve igrače,pa češ vidjeti da nije ništa potrošio nego još zaradio na prodaji i plasirao lovu u stadion

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.