RodgersBOSS je napisao/la:Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
RodgersBOSS je napisao/la:Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa.

Normalno da je ovo tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića.Marsal je napisao/la:RodgersBOSS je napisao/la:Dobra trava,a? Vidim da ste se bas izvalili haman jaka ta Wengerusa.
Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića.![]()
Ma Šemso mi je uvijek govorio da zna da muze, uvijek mi se falio, pa je malo kasnije i to batalio, sa zivotom se halalio, al nikad nije previše davio, dok su u FK Spreča kalio.Marsal je napisao/la:Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića.![]()

Povratio sam krajnik i drugi i treciMarsal je napisao/la:Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića.![]()
Najgore je od svegaMarsal je napisao/la:Šemso je popio rakiju
pa je promašio od dvorišta kapiju
upao je u mafiju
zatim počeo da uči geografiju
i vjezba koreografiju
da bi znao topografiju
muku muči da Vedu nauči
Vedo sjedi doma i sve mu je koma
Rodgers Boss jede štuku i soma

SKYSPORTSLiverpool are expected to hold talks with Luis Suarez after their game against Melbourne Victory today. If you have somehow missed the news already today, Arsenal have had a £40,000,001 bid for the striker rejected.
Henderson je napisao/la:Sve zavisi sa koje strane gledaš. Wenger je u posljednjih 8 sezona potrošio 250 miliona funti na 42 igrača i nije osvojio nijedan trofej. Tako da se nemoj zavaravati transferima drugih klubova. Arsenalov post od 8 godina je koštao 250 miliona funti.BritishCore je napisao/la:Carroll 35 + Downing 20 + Borini 10 ahhahaha pa više volim što Arsenal ništa ne kupuje nego ovakvi transferi u nekom slučaju da se dese, iako čisto sumnjam da iko može nadmašiti Liverpool po pitanju ovoga.![]()
vratio se sa trčanja počeo bacat rime, ne valja ti to sine...znam da će se Šemso umiješat sad
al džaba mu kad je Stupinski jad.

zadovoljan,ali fali mi jedan DMF i stoper ako sagna nebude igro i stoperaLondonarsenal je napisao/la:Suarez, Bernard i Cezar za sada su najblize Arsenalu. Jeste li zadovoljni sa ovim kada bi se ostvarilo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.