GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Tritolone
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tritolone » 23 jul 2013, 22:04

Svi su prelosi, jedino Pinto igra nesto.

Samo kod krunolikog majmuna mozemo vidit barem 5 igraca na krivim pozicijama, fantaziste koji moraju igrat krila dok se jedino cisto krilo posalje besplatno u rijeku. Nedo Bog da udjemo u lp, ceka nas jos vece brukanje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 23 jul 2013, 23:04

Ocajno.

Krunek ima jednu pozitivnu stranu, a to je da ove amatere ucini odlicnom momcadi. Sramota je ovo danas bilo. Nezainteresirani, nikakvi zapravo.

Konrtorilrani nogomet jbem mu :evil:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 jul 2013, 23:36

Ovo danas je najbolje zaboraviti, dobro nakon 0-5 nisam niti ocekivao da ce navaliti nesto pretjerano ali svejedno igraci se u takvim utakmicama moraju pokazati, Halilovic kako igra zao mi je sto nije otisao u Tottenham, Antolic je prevara (Sammir sa 5 promila je space shuttle za njega), za ovog Sarea ne znam uopce sto da mislim odigra tu i tamo koju dubinsku dobru ali onda se krivo postavi tako da jos treba utakmica odigrat za neki sud konkretan. Kramaric ima potez, nabio je mase malo ali svejedno ga mogu usporediti sa Papadopulosom koji je uvijek bio za pola koraka prekratak itd.

Sa ovakvom igrom Sheriffa nece proci ali svi znamo da je to Krnuo skrivao adute :mrgreen:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 jul 2013, 23:39

Insect_terminator je napisao/la:Ovo danas je najbolje zaboraviti, dobro nakon 0-5 nisam niti ocekivao da ce navaliti nesto pretjerano ali svejedno igraci se u takvim utakmicama moraju pokazati, Halilovic kako igra zao mi je sto nije otisao u Tottenham, Antolic je prevara (Sammir sa 5 promila je space shuttle za njega), za ovog Sarea ne znam uopce sto da mislim odigra tu i tamo koju dubinsku dobru ali onda se krivo postavi tako da jos treba utakmica odigrat za neki sud konkretan. Kramaric ima potez, nabio je mase malo ali svejedno ga mogu usporediti sa Papadopulosom koji je uvijek bio za pola koraka prekratak itd.

Sa ovakvom igrom Sheriffa nece proci ali svi znamo da je to Krnuo skrivao adute :mrgreen:
+1
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 07:46

Ocajno, ocajno, nista drugo nego ocajno. Nije se odigralo ama bas nista. Nakon oni 0-5 u Luxemburgu nisam ni zelio blistavu igru, to se nakon tog rezultata ne moze ocekivati. Igracima je mrsko igrati, bilo bi i meni, igrali su jer moraju. Ali i sa tom ocajnom igrom jednostavno se moralo zabiti vise golova, minimalno 3, ali ajde, dobro, pobjeda od 1-0 vazi isto koliko i od 3-0, klupski i nacionalni koeficijent je tu, sad da dobiju u Rijeci i oprostit cu im ovo.

Klupska stranica nebi bila to da se nakon svake objave ne uhvati 5000 Alziraca sa svojim komentarima o Soudanija, a ni ova tema na forumu nebi bila to da nakon svake utakmice netko ne pita kakav je Said bio :lol: Bio je uzasan, ko i svi ostali

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 24 jul 2013, 09:40

Mladi vratar Dinama, bačen "u vatru" u utakmicu pretkola Lige prvaka, svoj je posao odradio solidno i vrlo je ponosan na ono što je pokazao.

20-godišnjak, tek pristigao iz Rudeša gdje je bio na posudbi, zbog svađe između trenera Krune Jurčića i prvog golmana Pabla Migliorea, danas je odradio prvu svoju utakmicu u Dinamovom dresu. Na vratima je bio solidan, gol nije primio, a nakon utakmice je za službene internetske stranice Kluba kazao:

"U početku je možda bilo malo treme, ali već na zagrijavanju je prošla. Dobro sam se osjećao, dobili smo tekmu i sve je super. Bila mi je velika čast braniti na Maksimiru i drago mi je što sam debitirao na utakmici Lige prvaka i to u utakmici bez pritiska."

S obzirom na situaciju, Oliver Zelenika može se nadati još kojoj utakmici u ulozi prvog golmana: "Tako je to u nogometu i naravno da sam spreman. Dinamovo sam dijete, tri godine sam oko momčadi i za ovaj trenutak sam trenirao cijeli život. Što da kažem? Hvala treneru Jurčiću na prilici i mom treneru Ibrahimoviću. Novi golman? Što se mene tiče nije potreban."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 jul 2013, 09:57

Nakon utakmice drugog pretkola Lige prvaka u kojoj je Dinamo sa samo 1:0 svladao Folu kapetan 'modrih' Josip Šimunić je izašao jako ljut iz svlačionice

Iskusni branič nije se ustručavao pred novinarima reći što misli o izdanju 'modre' družine.

'Mene je sramota. Imam 35 godina i svega sam se u karijeri nagledao, ali ovako lošeg pristupa kakvog smo danas pokazali… to nisam nikada vidio. Ne mogu shvatiti da neki igrači ne cijene što žive u ovako lijepom gradu, što igraju za najveći hrvatski klub, što imaju sve što požele i onda se oni ovako ponašaju.'

Na novinarsko pitanje je li postrojio suigrače u svlačionici Šimunić je bio iskren.

'Nisam ih postrojio, što ću ih ja. Ako sami ne razumiju da svaki dan moraju biti bolji onda im to nitko ne može objasniti.'

Kapetane svaka ti dala!!

Inace Ruben Lima dolazi, taman se rijesit Pive ili Lucha :lol:
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 10:07

Pored Lime stize i Kresic

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 jul 2013, 10:52

Sto to Lima i Kresic dolaze mukte ili ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jul 2013, 12:25

Kap koja je prelila čašu je Plavkovo **** Jurčića, nakon toga se Kruno odlučio iživljavati na Luđakovom djetetu, jer priča se da djeca vole Plavka i hrle na Maksimir.
:mrgreen:
Vaša sportska inspekcija djeluje već nekoliko mjeseci, no unatoč velikim najavama još nisu vidljivi nikakvi konkretni rezultati?
Rezultati - što bi značilo da su oni 'vidljivi'? Je li rezultat samo presuda ili i činjenica da inspekcije potiču udruge, klubove i saveze da se ponašaju odgovornije, da transparentnije donose odluke, da daleko marljivije raspolažu proračunskim sredstvima... Ja mislim da je već to uspjeh.

Vjerojatno, ali javnost više od toga zanimaju represivne mjere, sankcije?
Naravno. Hrvatska je društvo u kojemu je nerijetko najuspješnija prevencija - jedna dobra kazna! Zatvorska, novčana, nije bitno... Dosad smo imali stav da će prvih šest mjeseci rada inspekcije biti preventivno - dakle da ćemo ukazivati na greške i probleme, poticati da se oni isprave. Šest mjeseci je prošlo, stigla je druga polovica godine i inspektori se u ovom trenutku nalaze u nekim vrlo bitnim savezima, poput Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog nogometnog saveza i kluba Dinamo. Prije toga su bili u Hajduku. Radimo na temelju prijava, ali i nekakvog očekivanja javnosti, te mogu reći da prvi nalazi iz HOO-a i HNS-a nisu ohrabrujući. No treba pričekati otprilike mjesec dana da se donese konačni sud o HOO-u i HNS-u, a javnost će biti upoznata s tim...

Preskočili ste Dinamo?
I u Dinamu, naravno. Bitno je objasniti da sportska inspekcija ne može donijeti odluku preko noći - treba pregledati stotine i tisuće stranica različitih dokumenata da bi se vidjelo na koji način su se donosile odluke, jesu li se poštivali pravni akti i kako se trošio proračunski novac. Ukoliko se posumnja na bilo što netransparentno i nezakonito, onda treba raditi dodatne analize jer se odluke ne smiju donijeti 'preko koljena', bez vrlo čvrstih dokaza. Pogotovo odluke koje možda znače i kazneni progon.

Može li se znati vaše osobno mišljenje o 'slučaju Dinamo', odnosno barem jednom detalju: činjenici da se radi o udruzi građana u kojoj skupština bira upravu, a uprava članove skupštine, pa se sve skupa vrti ukrug među nekolicinom povlaštenih, dok svi ostali članovi nemaju ni pravo glasa?
Zajedno s Ministarstvom uprave pripremamo izmjene Zakona o sportu i Zakona o udrugama, posebno u dijelu oko sportskih udruga, pa nastojimo donijeti rješenje koje će njihov rad učiniti transparentnijim i omogućiti svim članovima da sudjeluju u donošenju odluka i kontroli rada svoje udruge. Dinamo je zaista najbolji primjer, jer kad je riječ o članovima, simpatizerima i navijačima, Dinamo ne posluje onako kako bi jedna transparentna udruga trebala postupati. Sve se radi u interesu jednog malog kruga ljudi, što izaziva ogromno nezadovoljstvo među ljubiteljima Dinama, ali i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 jul 2013, 13:39

A daj me nemoj zezat da vam dolazi Lima?! :( :x
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 jul 2013, 13:55

dubrava je napisao/la:A daj me nemoj zezat da vam dolazi Lima?! :( :x
da, da, gotova stvar :mrgreen:
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 16:15

Interesantno i jako istinito, mali mi ide na onu stvar vec duze vrijeme. Da ga se proda nebi zalio ni trena

http://www.24sata.hr/nogomet/halilovic- ... ati-325174

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jul 2013, 16:18

Ne bi se on tako ponašao na terenu da mu je normalan trener koji će ga dovest u red.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 jul 2013, 16:37

Signore je napisao/la:Interesantno i jako istinito, mali mi ide na onu stvar vec duze vrijeme. Da ga se proda nebi zalio ni trena

http://www.24sata.hr/nogomet/halilovic- ... ati-325174
Da, ide i meni na ku?ac, ali ko ne bi bio takav s toliko popularnosti i slicno.

A zvizdanje je najgora moguca stvar. Bilo kojem nasem igracu, a kamoli Alenu kojem je tek 17 godina.
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 17:24

Zvizdanje je jako dobra stvar. Tek tada ce shvatiti da grijesi. Dok ljudi sute on ce po svome, a kad podju zvizduci onda ce se zapitat. Nakon sto driblinga i sto izgubljenih loptu, sta bi trebao dobiti? Standing ovation? Ne. Zvizduke, i neka se zvizdi svakome tko konstanto radi sra*a, nebitno o kome se radi i koliko godina ima.

I slazem se da bi ga normalniji trener u red doveo, ali u Dinamu jako dugo necemo vidjeti nekog normalnog.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 jul 2013, 19:37

Damian je napisao/la:
A zvizdanje je najgora moguca stvar. Bilo kojem nasem igracu, a kamoli Alenu kojem je tek 17 godina.
Vidis kada se Sammiru zvizdi onda su tebi i ljudima koji razmisljaju poput tebe puna usta govana na njegov racun makar je nas igrac. Neka se plavusa nauci na zvizduke jbg takvo je podneblje ovo maksimirsko ;) Kovacic je isto cesto imao lose igre ali eto imao je srece sto je Sammir bio na terenu :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jul 2013, 23:58

SiamoNoi je napisao/la:slika
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 jul 2013, 03:44

http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... ugom!.html" onclick="window.open(this.href);return false;
4 m za ovo,a izgradnja Ljudskog vrta koštala 10m :lol:

Ali najjače..."dinamovi novci" slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2013, 09:43

Opet taj je*eni jug koji i jest glavna nakarada na stadionu. Bolje da su tu izgradili novu i normalnu tribinu, te onda uredjivali, a ovako uredjuju nesto glupo, tribina je udaljena od terena 60 metara ako se ne varam, 60 metara, ne vidis sta se desava pred juznim golom, a da vidis sjeverni. Katastrofa.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.