GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Sportfanatik
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Sportfanatik » 25 jul 2013, 13:46

BRAĆA MAMIĆ novo potencijalno pojačanje pronašla su na neočekivanom mjestu, u svlačionici amaterskog kluba iz Luksemburga kojeg je hrvatski prvak s ukupnih 6:0 izbacio u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Ben Payal je jedan od najboljih prijatelja Miralema Pjanića, s kojim je igrao u mlađim kategorijama luksemburških momčadi. Protiv Dinama je mladi veznjak odigrao solidno, ali nisu mu to bile najbolje predstave u karijeri. Ipak, dovoljno da privuče poglede Dinamovog vodstva. Mirko Barišić čelnicima Fole otkrio je da mu se upravo Payal najviše svidio. Vodstvo Dinama veznjaku je nakon utakmice udijelilo nekoliko pohvala, a s njima se odmah složio i trener Kruno Jurčić.

Fola se nada da će od "modrih" izvući 500 tisuća eura odštete, ali odbili su pustiti Payala na nekoliko tjedana probe na Maksimiru zbog skorašnjeg početka prvenstva. Kažu kako neće stajati na putu Payalu ako dobije priliku potpisati za profesionalni klub, ali Dinamu ništa neće poklanjati.

Payal je dva puta odbio Lazio: Visok sam 160 cm, ali imam ramena kao Hulk

24-godišnji Payal ima 38 nastupa za reprezentaciju, 16 utakmica u UEFA-inim klupskim natjecanjima (kvalifikacijama), procijenjen je na 150 000 eura i ugovor mu vrijedi do 2016. godine. U Folu Esch stigao je prije manje od mjesec dana, a šest godina igrao je za Dudenlange.

Prije tri godine francuski i talijanski lovci na talente upozoravali su na "malog Makelelea" iz Luksemburga.

"Na terenu sam zvijer. Sve ću napraviti da uzmem loptu i ulovim igrača ispred sebe, ali izbjegavam zlonamjerne prekršaje. Da imam 10 centimetara više, bio bih profesionalac. U Dudelangeu su me zvali mali Makelele (visok tek 160 cm), ali nitko me ne može srušiti u duelu. Nizak sam i mršav, ali imam ramena kao Hulk", govorio je o sebi tada 22-godišnjak koji je zabljesnuo u kvalifikacijama za Euro 2012 i dva puta odbio poziv Lazija, jednom zbog bolesti, drugi put zbog poziva u reprezentaciju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 25 jul 2013, 21:26

slika

Momak iz Rivera. Ne znam kakav je, ali drago mi je da je iz tog kluba :D

Poslali smo ponudu, vidjet cemo. U slucaju da dođe cijela momcad stranci :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 jul 2013, 22:02

Taj Funes Mori je valjda bio na pragu potpisa sa Genovom, neznam sta se desilo pa da nije potpisa. Mislim da nije potreban napadac koliko jedno pravo krilo, ali vidit cemo sta ce iskemijat...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 26 jul 2013, 20:34

Sammir vrlo blizu Lokomotiva :!:

Hvala dragom Bogu vise :mrgreen:

slika

8-) 8-)
RIP CITY!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 jul 2013, 23:56

DARIO KREŠIĆ jedini je Hrvat kojeg pratimo, rekao je jučer Zoran Mamić, Dinamov sportski direktor koji je time zapravo natuknuo da će Dinamo ipak dovesti - stranca. Poljski mediji objavili su da na Maksimir stiže Grzegorz Sandomierski, 196 centimetara visok 23-godišnjak iz Genka koji je lani branio na posudbi u Blackburnu. Odradio je samo osam utakmica u Championshipu, no Dinamo u njemu vidi kvalitetu za klupsku "jedinicu".

U Dinamo dolazi također na posdubu od godinu dana, uz opciju prvokupa nakon isteka. Ugovor u Belgiji veže ga do 2016. godine.

U subotu bi Poljak trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. Mogao bi debitirati protiv Sheriffa u 3. pretkolu Lige prvaka. Dinamo ga do ponedjeljka mora prijaviti Uefi.

Engleski mediji često su ga hvalili, iako je primio 12 pogodaka u osam susreta. Blackburn je ovu posudbu platio 200 tisuća eura. Iza njega je stajao i trener Gary Bowyer, kada je u svom prvom nastupu primio dva pogotka od Cardiffa, a jedan od njih iz penala. U igru je ušao u 52. minuti, umjesto ozlijeđenog kolege Jakea Keanea.

U Genk je došao iz poljskog prvoligaša Jagiellonia Białystoka, za čak 1,8 milijuna eura. 2010. godine mali je klub Białystok osvojio kup i Superkup, a upravo je Sandomierski bi najzaslužniji za veliki uspjeh. Lani je dio sezone odradio i na posudbi u matičnom klubu.

Skupio je i tri nastupa za poljsku reprezentaciju, u jakoj konkurenciji vratara čuvene škole.
Posljednji je put je za Poljsku branio protiv Grčke u ožujku 2011. godine, bez primljenog zgoditka.

Poljski mediji ističu kako je velika stvar što bi ove sezone Poljak mogao braniti u skupini Lige prvaka.

Sammir ipak ne ide?

U Dinamo Sandomierski dolazi kao zamjena za Pabla Migliorea, koji je napustio Dinamo nakon svega četiri utakmice. Dinamo je želio dovesti Krešića, ali se nije uspio dogovoriti. Krešić u Moskvi zarađuje 900 tisuća eura godišnje, a toliko Dinamo nudi još samo Sammiru. Ruski mediji nagađaju da je i Sammir trebao biti dio ovog deala, ali njegov menadžer Božo Slišković, čini se, ipak nije otputovao za Moskvu.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 27 jul 2013, 13:51

GRZEGORZ SANDOMIERSKI na pragu je Dinama. Nakon odlaska Kelave i kratkog boravka Argentinca Migliorea među maksimirskim vratnicama, braća Mamić bacili su se u potragu za novom "jedinicom".

"Modri" su u Genku pronašli bolje rješenje od skupog Darija Krešića iz Lokomotiva. Sandomierski je prošlu sezonu proveo na posudbi na klupi Blackburna.

Poljski novinar Antoni Bohdanowicz s natemat.pl za Index je prokomentirao potencijalno novo Dinamovo pojačanje.

"Sandomierski je solidan golman. Ne griješi često. Problem je pogrešna procjena kod odlaska u Belgiju i kasnije Englesku. U najboljim danima smatran je potencijalom za prvog vratara poljske reprezentacije. Sada ima puno veću konkurenciju", kaže Poljak i nastavlja.

Sandomierski je izdanak slavne poljske vratarske škole koja je inznijedrila golmane poput Dudeka, Fabianskog, Boruca, Szczesnyja.

"Mislim da je Dinamo donio dobru odluku što ga je doveo. Pouzdan je vratar koji uvijek daje 100 posto. Kao osoba nije "showman" kao Szczesny, sramežljiviji je, ali voli razgovarati s novinarima".
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 15:14

Presica u 17:00h...

Procitao sam engdje, Zdravko prelazi u Rijeku i najavljuje 10 uzastopnih naslova :lol: :lol: :lol: :lol:
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 16:33

slika

;)
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 17:39

Koja presica.

Manipulator, lazov, i sve ostalo.

"Rintam za 11 tisuca kuna, dizem slapove, branim svoju hrvatsku drzavu i sve ljude u njoj. sacica huligana rusi drzavu i Dinamo"

:lol: :lol: :lol: :lol:
RIP CITY!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 27 jul 2013, 18:19

Damian je napisao/la:Koja presica.

"Rintam za 11 tisuca kuna, dizem slapove, branim svoju hrvatsku drzavu i sve ljude u njoj. sacica huligana rusi drzavu i Dinamo"

Dinamo je tao huligana-izvrsnog dopredsjednika
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jul 2013, 22:03

Jel i ovaj golman novo veliko pojačanje?Čovjek u 6 godina promijenio 5 klubova,donekle standardan,koliko vidim,bio samo davno u Jagielloniji.U zadnje 2-3 sezone nema ni 20 nastupa valjda.I ima manje iskustva u Europi od Zelenike.
Jajoslav:"Gledao sam ga u Blackburnu, dobili smo sjajnog vratara"
Eto gledao je baš onih 8 utakmica što je ovaj za rezerve igrao slika

slika
Pravopis na aparatima.

Presica smijurija.Kakav je to psihopat to je strašno.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 22:06

Following this week's UEFA Champions League second qualifying round matches, UEFA has opened the following disciplinary proceedings:

23/07/2013, Celtic FC v Cliftonville FC
• Celtic: setting off of fireworks (art. 16.2 of UEFA Disciplinary Regulations)

23/07/2013, FK Vardar v FC Steaua Bucureşti
• Steaua: setting off of fireworks and throwing of missiles (art. 16.2 of UEFA Disciplinary Regulations)
• Steaua: closed training session and no post-match interviews (ANNEX III art. 2.4 and 2.7 of the competition regulations).

The cases will be dealt with by the UEFA Control and Disciplinary Body at its next meeting on 22 August 2013.

Vidi li netko ovdje Dinamo? Manipulator obicni.

Doci ce i taj dan odyebat ce narkoman ;)
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jul 2013, 22:14

Sve su prilike da je lažirao ovaj dopis UEFA-e.Hrpa nelogičnih stvari.HRPA.

1.Nema ništa na UEFA-inoj stranici
2.Na GNK-ovoj stranici objava glasi:
Obavještavamo sve navijače koji su u pretprodaji kupili jednokratne ulaznice za Dinamo - Sheriff da mogu na blagajni jug dobiti povrat novca i potom, ukoliko žele, kupiti ulaznicu za tribinu sjever (5 kn) ili zapad (15 kn) dolje. Blagajne jug će povrat novca raditi u nedjelju od 10-19 sati, ponedjeljak 10-19 sati te u utorak od 10-17 sati. Hvala na razumijevanju.
Kaže da je kazna došla jutro nakon Fole,e onda se postavlja pitanja zašto su pretprodaju puštene karte za istok?
3.Službeni dokument koji navodno "posjeduje" naravno nije pokazan.
4.Skandira se godinama i eto baš sad su lupili kaznu
5.Tamo piše da je kazna u eurima?Šta ne kažnjava UEFA u švicarskim francima?
6.Uz kaznu kaže da je dobivena i pohvala (2.UEFA-in dopis) za atmosferu na utakmici?!
7.Pismenost u dopisu najjača ikad
...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jul 2013, 01:22

Ocigledno je da ratni profiter zeli da BBB-i dođu na zapad protiv Sheriffa jer zeli iscenirati sukob doticnih i njegovih dupelizaca i ulizivaca.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 jul 2013, 01:49

zlockob je napisao/la:
Damian je napisao/la:Koja presica.

Dinamo je tao huligana-izvrsnog dopredsjednika
Da Dinamo, cijeli HNL i reprezentacija, nije Dinamo toliko jak ni za HR okvire, al' Dinamu kada ne ide, pusti se zaledje, pristavi penal i sl.Barem 20 bodova u svakoj sezoni nije osvojeno na regularno, tu računam naravno i Lokomotivu gdje se rezultat unaprijed zna. Gledam tu press uživo i kada je spomenuo 11 milja kuna dolazim do spoznaje da Mamić želi samo ove sa 4 razreda osnovne da navijaju za ovaj Dinamo, u svakom slučaju BBBima još veću podršku od mene, sada ili nikada.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2013, 02:20

Ima li igdje cijeli intervju ovog retardiranog narkica :?:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 jul 2013, 04:35

SiamoNoi je napisao/la:Jel i ovaj golman novo veliko pojačanje?Čovjek u 6 godina promijenio 5 klubova,donekle standardan,koliko vidim,bio samo davno u Jagielloniji.U zadnje 2-3 sezone nema ni 20 nastupa valjda.I ima manje iskustva u Europi od Zelenike.
Jajoslav:"Gledao sam ga u Blackburnu, dobili smo sjajnog vratara"
Eto gledao je baš onih 8 utakmica što je ovaj za rezerve igrao slika

slika
Pravopis na aparatima.

Presica smijurija.Kakav je to psihopat to je strašno.
Ne znam jel legitiman dopis, al nema nista posebno pogresno u pravopisu istog, ispravio bih samo par sitnih detalja koji mogu, a ne moraju (i obicno i nisu) biti uobliceni na taj nacin, a to ti govori tecni govornik jezika, odnosno na razini izvornog govornika.
...Život za Široki...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 09:28

Hoće li kapetan Hajduka Mario Maloča obući Dinamov dres? Čini se da je davna želja Zdravka Mamića blizu realizacije, a dokud je cijela priča došla, potvrđuje i posjet Frane Pašalića Maksimiru. Naime, poduzetnik koji se brine o Maločinoj karijeri u petak je viđen u klupskim prostorijama Dinama.

Riječ je o osobi koja je, uz Igora Štimca, bila glavni kreator transfera Nike Kranjčara u Hajduk. Ovaj put trebao bi napraviti “obrnuti” posao i u metropolu dovesti kapetana “bilih”. O Maloči u modrom dresu pričalo se i više nego jednom, Mamić nije štedio komplimente, a sada su zrele i sve ostale okolnosti da mu uspije ovaj transfer. Želja je ostala, a navodno ni Maloča nije imun na poziv da se vrati kući!

Naime, u Dinamu su siti putešestvija s kojih su doveli sedam stranaca, od kojih je jedan već postao bivši. Nadalje, Maloča ulazi u posljednju godinu ugovora i Hajduk ga mora prodati kako bi zaradio pristojan novac. No, apetiti na Poljudu su nerealni pa odšteta od 3,5 milijuna eura redovito odbija zainteresirane, a vrijeme curi. Odšteta se u Maločinu transferu dijeli 60-40 za Hajduk, s tim da ovih 40 posto popola dijele igrač i njegov zastupnik. No, postoji opcija da se igrač naplati iz idućeg transfera, što bi značilo da bi Dinamo mogao dobiti Maloču za oko dva milijuna eura. Za klub iz Maksimira to bi bila dobra trgovina, a Hajduk bi dobio novac prijeko potreban za egzistenciju kluba. Reklo bi se - vuk sit, a ovce na broju.

No, svi znaju da kapetan Hajduka nikad neće lagano doći u Maksimir i da nije riječ o tamo nekom transferu. Kada se makne ta zavjesa vječnog rivalstva, činjenica je da se radi o 24-godišnjem kvalitetnom braniču koji je na širem popisu reprezentacije, obiteljskom čovjeku kojega svi znaju kao uzorna profesionalca. Iako je na početku svoje misije u Splitu često bio osporavan, u međuvremenu je postao čvrsta karika Hajduka. Kao rođeni Zagrepčanin, bio je uzor mnogima u Splitu, što je s vremenom prepoznato i honorirano kapetanskom trakom.

U Dinamu bi dobio novi zamah u svojoj karijeri, a dovoljno je mlad da se nametne i ostvari europski transfer u najboljim igračkim godinama. Svi znamo za koliko odlaze igrači Dinama preko granice, a za koliko oni Hajduka. Osim toga, Maloča bi dolaskom u Dinamo riješio egzistencijalno pitanje, što nije mala stvar za čovjeka koji skrbi o obitelji.

S druge strane, ostanak u Hajduku značio bi stagnaciju, a kako je i s Tudorom u zategnutim odnosima u posljednje vrijeme, pitanje je ima li smisla ostati na Poljudu. Uostalom, za šest mjeseci sam može tražiti klub bez odštete.

Ne sumnjamo da bi dolazak Marija Maloče u Dinamo potaknuo buru nezadovoljstva u Splitu, ali eventulani potpis ugovora s “modrima” bio bi definitivno korak naprijed u njegovoj karijeri. Oni normalni će tako postaviti stvari, a oni “drugi”... Te će možda utješiti da bi se kapetan Hajduka na koncu ipak vratio - kući. *
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 09:44

slika

Krenulo se u Rijeku
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jul 2013, 11:43

Pubertetlija Halilović i velemajstor iz Alžira. :D
slika
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.