NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 25 jul 2013, 13:57

danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..

ljudi se oduševili, šta je sve urađeno do sad, delegat prezadovoljan i reagirat će i ukoliko uspije ako prođemo Irtiš igramo kući sa Udineseom.. 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 jul 2013, 14:20

Kevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..

ljudi se oduševili, šta je sve urađeno do sad, delegat prezadovoljan i reagirat će i ukoliko uspije ako prođemo Irtiš igramo kući sa Udineseom.. 8-)
Ma odlicno,veceras dobijamo ove,uvjeren sam,neki pajdo mi maloprije pokaza listic,500 km na pobjedu Sirokog stavio :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 jul 2013, 14:23

Android je napisao/la:
Kevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..

Ma odlicno,veceras dobijamo ove,uvjeren sam,neki pajdo mi maloprije pokaza listic,500 km na pobjedu Sirokog stavio :D
Onda znam o kome je riječ
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jul 2013, 14:54

Nizozemac je reko da će preferirat ,a oće li uspijet nije htio reć ,ja se nadam da oće jer mi nemamo ništa od toga da ugostimo Udinese u Zenici

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 25 jul 2013, 15:04

felix123 je napisao/la:

Nizozemac je reko da će preferirat ,a oće li uspijet nije htio reć ,ja se nadam da oće jer mi nemamo ništa od toga da ugostimo Udinese u Zenici
nemate ni na pecari :D :D :mrgreen:

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 25 jul 2013, 15:04

Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocas :D Nemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
::::SAMO ČELIK::::

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2013, 15:07

elnansa i zamorano, zamarajte drugdje svojim smijesnim djetinjarijama i kompleksima.
...Život za Široki...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jul 2013, 15:16

Lijepo je vidjeti da Široki koji nema upola svijetlu historiju kao mali celik veoma uspjesno predstavlja BiH u Evropu. Da u ovako kratko vrijeme ima vise titula BiH nego celik. Svaka im cast na to.
Evo im sad i velike prilike da ugoste evropskog velikana Udinese. I sretno vam bilo veceras.
NO PYRO NO PARTY

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jul 2013, 15:23

zamorano je napisao/la:Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocas :D Nemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
Zenica nema ništa od toga da dođe Udinese ????Dečko ja nezz ko ne bi za 10 KM otišao vidit Di Natalea i ekipu koju si 100 puta gledao na TV-u
Ja ne sumnjam da bi stadion bio dobro popunjen ,pa i naklonjen Širokom
Ali govorim za grad Široki to bi bilo katastrofa ,jer to bi bio praznik nogometa za Široki Brijeg ,kako za ugostitelje tako i za gledatelje ,TV prava ... kad malo pogledaš u globalu ova pretkola spašavaju nogomet u BiH

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 25 jul 2013, 15:29

On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 jul 2013, 15:46

Sretno vam ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 25 jul 2013, 15:49

felix123 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocas :D Nemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
Zenica nema ništa od toga da dođe Udinese ????Dečko ja nezz ko ne bi za 10 KM otišao vidit Di Natalea i ekipu koju si 100 puta gledao na TV-u
Ja ne sumnjam da bi stadion bio dobro popunjen ,pa i naklonjen Širokom
Ali govorim za grad Široki to bi bilo katastrofa ,jer to bi bio praznik nogometa za Široki Brijeg ,kako za ugostitelje tako i za gledatelje ,TV prava ... kad malo pogledaš u globalu ova pretkola spašavaju nogomet u BiH
Nadamo se da ćete proći da mogu robijaši navijat za UDINE :D sretno Lištice i dođite nam na Bilino :lol:

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 25 jul 2013, 15:52

Uzeli ste Kup kako treba, pa to sad dodatno opravdajte za one koji seru ;) . Nek vam je sretno Plavi !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 jul 2013, 16:08

Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 jul 2013, 16:11

neroazzuro je napisao/la:Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec :D

Prenosi BHT u 20.30,od 21.00 bit ce kombinirano sa Sarajevom,stream ce biti na Hercegovina live-u,Balkansportsu... ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jul 2013, 16:22

ljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislit
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
slika
:lol:
Oko 18 30 lagano prema Pecari ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jul 2013, 16:27

felix123 je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislit
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
slika
:lol:
Oko 18 30 lagano prema Pecari ;)
:lol: :lol: ujeda ova pravo
DRUG NEBI TI PUNCA

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jul 2013, 16:42

Kazu nam "navijaci". :lol: :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2013, 16:46

Da, kazu vam navijaci.
Doduse kaze vam se i da zaobidjete, pa opet maloljetni hormoni ne daju mira.

Haj da vas ne citam, oduzimate mi vrijeme, malo konkretnijih info i postova zamolit cu.
...Život za Široki...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 25 jul 2013, 16:46

Sretno večeras,prolaz bi vam zabetonirao financijsku stabilnost :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []