ljudi se oduševili, šta je sve urađeno do sad, delegat prezadovoljan i reagirat će i ukoliko uspije ako prođemo Irtiš igramo kući sa Udineseom..
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..
ljudi se oduševili, šta je sve urađeno do sad, delegat prezadovoljan i reagirat će i ukoliko uspije ako prođemo Irtiš igramo kući sa Udineseom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma odlicno,veceras dobijamo ove,uvjeren sam,neki pajdo mi maloprije pokaza listic,500 km na pobjedu Sirokog stavioKevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Onda znam o kome je riječAndroid je napisao/la:Ma odlicno,veceras dobijamo ove,uvjeren sam,neki pajdo mi maloprije pokaza listic,500 km na pobjedu Sirokog stavioKevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
felix123
- Kontakt:
Nizozemac je reko da će preferirat ,a oće li uspijet nije htio reć ,ja se nadam da oće jer mi nemamo ništa od toga da ugostimo Udinese u ZeniciKevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..
nemate ni na pecarifelix123 je napisao/la:Nizozemac je reko da će preferirat ,a oće li uspijet nije htio reć ,ja se nadam da oće jer mi nemamo ništa od toga da ugostimo Udinese u ZeniciKevin je napisao/la:danas delegacija iz UEFE, ove službene osobe što su za večerašnju utakmicu, pregledali stadion..
Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocas
Nemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
::::SAMO ČELIK::::
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
elnansa i zamorano, zamarajte drugdje svojim smijesnim djetinjarijama i kompleksima.
...Život za Široki...
Lijepo je vidjeti da Široki koji nema upola svijetlu historiju kao mali celik veoma uspjesno predstavlja BiH u Evropu. Da u ovako kratko vrijeme ima vise titula BiH nego celik. Svaka im cast na to.
Evo im sad i velike prilike da ugoste evropskog velikana Udinese. I sretno vam bilo veceras.
Evo im sad i velike prilike da ugoste evropskog velikana Udinese. I sretno vam bilo veceras.
NO PYRO NO PARTY
-
felix123
- Kontakt:
Zenica nema ništa od toga da dođe Udinese ????Dečko ja nezz ko ne bi za 10 KM otišao vidit Di Natalea i ekipu koju si 100 puta gledao na TV-uzamorano je napisao/la:Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocasNemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
Ja ne sumnjam da bi stadion bio dobro popunjen ,pa i naklonjen Širokom
Ali govorim za grad Široki to bi bilo katastrofa ,jer to bi bio praznik nogometa za Široki Brijeg ,kako za ugostitelje tako i za gledatelje ,TV prava ... kad malo pogledaš u globalu ova pretkola spašavaju nogomet u BiH
On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno vam 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nadamo se da ćete proći da mogu robijaši navijat za UDINEfelix123 je napisao/la:Zenica nema ništa od toga da dođe Udinese ????Dečko ja nezz ko ne bi za 10 KM otišao vidit Di Natalea i ekipu koju si 100 puta gledao na TV-uzamorano je napisao/la:Da hoce vam dat suglasnost,al da izgubite nocasNemamo ni mi u Zenici ništa od toga ako Udinese bude gostovao...Najbolja solucija je da ispadnete...Jer šteta je dati vam stadion Bilino na korištenje, za takve navijace a i igrace...
Ja ne sumnjam da bi stadion bio dobro popunjen ,pa i naklonjen Širokom
Ali govorim za grad Široki to bi bilo katastrofa ,jer to bi bio praznik nogometa za Široki Brijeg ,kako za ugostitelje tako i za gledatelje ,TV prava ... kad malo pogledaš u globalu ova pretkola spašavaju nogomet u BiH
Uzeli ste Kup kako treba, pa to sad dodatno opravdajte za one koji seru
. Nek vam je sretno Plavi !
-
neroazzuro
- Kontakt:
Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
neroazzuro je napisao/la:Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Prenosi BHT u 20.30,od 21.00 bit ce kombinirano sa Sarajevom,stream ce biti na Hercegovina live-u,Balkansportsu...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
felix123
- Kontakt:
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislitljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj

Oko 18 30 lagano prema Pecari
felix123 je napisao/la:Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislitljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
![]()
Oko 18 30 lagano prema Pecari
DRUG NEBI TI PUNCA
- rob do bagro
- Kontakt:
Kazu nam "navijaci".

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, kazu vam navijaci.
Doduse kaze vam se i da zaobidjete, pa opet maloljetni hormoni ne daju mira.
Haj da vas ne citam, oduzimate mi vrijeme, malo konkretnijih info i postova zamolit cu.
Doduse kaze vam se i da zaobidjete, pa opet maloljetni hormoni ne daju mira.
Haj da vas ne citam, oduzimate mi vrijeme, malo konkretnijih info i postova zamolit cu.
...Život za Široki...
Sretno večeras,prolaz bi vam zabetonirao financijsku stabilnost 
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Ferroviere1987 i 24 gosta.