Neka ona @likusa princeza zakljucivanja sad vidi postoe svojih pulena.tipa ovog @mentalitet..a dosla meni pametovati..jarhimed89 je napisao/la:Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.
Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dragi prijatelji-braćo ,dobronamjerni i oni drugi ja sad laganini palim prema stadionu nadam se da ćemo večeras uz Božiju pomoć slaviti , ostajte mi u lijepom raspoloženju koje če se nadam se nastaviti i poslije utakmice.Naprijed,naprijed,naprijed,....Naprijed Sarajevo!Sretno nam bilo i vidimo se !
Sarajevo ljubavi moja!
Sve receno ...arhimed89 je napisao/la: Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.
Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Sretno Sarajevu, Sirokom, Zrinjskom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
AAOO je napisao/la:Al zanimljivo je da se taj izraz divovi nikada nije spominjao sve dok AO nije ponovo došao na našu klupu i počeo nas zasipati trofejima.SVE JE JASNO KOMPLEKSIneroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
za 27 noc posebna dova ide za tvoje zdravlja @AAOO
Sretno ljudi
- AdiRajvosa
- Kontakt:
hajmo pitari, hajmo horde...
Vrijeme je za HORDANJE.

Vrijeme je za HORDANJE.
- Greenfingers
- Kontakt:
Sretno Pitari
Kako veceras do pozitivnog rezultata? Sigurno je da nas ocekuje bunker! Momci trebaju dati 190 % svoji mogucnosti ali biti veoma oprezni i strpljivi. Jesmo kvalitetniji ali nece biti lako...Na igracima je da dadnu sve od sebe, a na nama, ma sa nama se zna
...
Nervozan sam malo, ali polako krecem.
Sretno nam!
Nervozan sam malo, ali polako krecem.
Sretno nam!
Eto glup si!!!neroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
Odakle je dobila reprezentacija nadimak zmajevi?
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Sa srecom Sarajevu,namlatite ove tuljumbe,vi to mozete(samo ako se ne budete zaj e b a vali) 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Stadione kako inteligencija ovih dana imal šta?zabrinut sam za tebe 
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Narmala pasaBosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje
Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano.
Sretno.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
@head hvala na odgovoru
Bas sjedim sa jaranima pitarima u mahali (u takvom sam dijelu grada)
, pa mi pricaju kako je istok i sjever rasprodat, a znaju 'vako malo siljiti pa reko da pitam nekog ko ima konkretan odgovor. 
Bas sjedim sa jaranima pitarima u mahali (u takvom sam dijelu grada)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Istok je prodat,ima jos nesto malo sjevera,dok zapada ima koliko hoces.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako Bog da insala i tealaAgresivnoDjubre je napisao/la:Narmala pasaBosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo daljeuvijek sam vise gotivio Vas nego susjede vam.
![]()
Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano.![]()
Sretno.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Pa eto mjera, onda ovaj put nije bila silja od strane njih. 
Uglavom zelim vam dobru atmosferu dobar rezultat pa da i pekare polako prodjete!
Uglavom zelim vam dobru atmosferu dobar rezultat pa da i pekare polako prodjete!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
- mentalitet87
- Kontakt:
Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
jednom pitar-uvijek supak
mentalitet87 je napisao/la:Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
A eto nas ovde briga šta ti osjecas.
@AAOO
Toliko važnih problema u vezi zdravlja imaš ali ipak pitaš ljude oko sebe..kako su..??
To je za svaku pohvalu
Toliko važnih problema u vezi zdravlja imaš ali ipak pitaš ljude oko sebe..kako su..??
To je za svaku pohvalu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], StarmoCity, Vanja8 i 28 gostiju.