FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stadion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stadion » 25 jul 2013, 16:33

arhimed89 je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta :D
Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.

Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Neka ona @likusa princeza zakljucivanja sad vidi postoe svojih pulena.tipa ovog @mentalitet..a dosla meni pametovati..j

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 jul 2013, 16:34

Dragi prijatelji-braćo ,dobronamjerni i oni drugi ja sad laganini palim prema stadionu nadam se da ćemo večeras uz Božiju pomoć slaviti , ostajte mi u lijepom raspoloženju koje če se nadam se nastaviti i poslije utakmice.Naprijed,naprijed,naprijed,....Naprijed Sarajevo!Sretno nam bilo i vidimo se !
Sarajevo ljubavi moja!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2013, 16:45

arhimed89 je napisao/la: Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.

Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Sve receno ...

Sretno Sarajevu, Sirokom, Zrinjskom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 25 jul 2013, 16:47

AAOO je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu :lol:
Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
Al zanimljivo je da se taj izraz divovi nikada nije spominjao sve dok AO nije ponovo došao na našu klupu i počeo nas zasipati trofejima.SVE JE JASNO KOMPLEKSI

za 27 noc posebna dova ide za tvoje zdravlja @AAOO

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 25 jul 2013, 17:08

Sretno ljudi

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 25 jul 2013, 17:16

Sretno pitari.
Semper Fidelis

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 25 jul 2013, 17:17

hajmo pitari, hajmo horde...
Vrijeme je za HORDANJE. 8-) :mrgreen:

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 25 jul 2013, 17:19

Sretno Pitari

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2013, 17:24

Kako veceras do pozitivnog rezultata? Sigurno je da nas ocekuje bunker! Momci trebaju dati 190 % svoji mogucnosti ali biti veoma oprezni i strpljivi. Jesmo kvalitetniji ali nece biti lako...Na igracima je da dadnu sve od sebe, a na nama, ma sa nama se zna :D :D ...
Nervozan sam malo, ali polako krecem.
Sretno nam!

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 25 jul 2013, 17:26

neroazzuro je napisao/la:
hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu :lol:
Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
Eto glup si!!!
Odakle je dobila reprezentacija nadimak zmajevi?
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 jul 2013, 17:27

Sa srecom Sarajevu,namlatite ove tuljumbe,vi to mozete(samo ako se ne budete zaj e b a vali) :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AAOO
Kontakt:

Post Postao/la AAOO » 25 jul 2013, 17:29

Stadione kako inteligencija ovih dana imal šta?zabrinut sam za tebe :cry:
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 25 jul 2013, 17:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu :D

i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje 8-)
Narmala pasa :mrgreen: uvijek sam vise gotivio Vas nego susjede vam. :mrgreen:
Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano. :mrgreen:

Sretno.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 25 jul 2013, 17:33

@head hvala na odgovoru

Bas sjedim sa jaranima pitarima u mahali (u takvom sam dijelu grada) :), pa mi pricaju kako je istok i sjever rasprodat, a znaju 'vako malo siljiti pa reko da pitam nekog ko ima konkretan odgovor. ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2013, 17:35

Istok je prodat,ima jos nesto malo sjevera,dok zapada ima koliko hoces.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2013, 17:35

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu :D

i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje 8-)
Narmala pasa :mrgreen: uvijek sam vise gotivio Vas nego susjede vam. :mrgreen:
Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano. :mrgreen:

Sretno.
ako Bog da insala i teala 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 25 jul 2013, 17:36

Pa eto mjera, onda ovaj put nije bila silja od strane njih. :)

Uglavom zelim vam dobru atmosferu dobar rezultat pa da i pekare polako prodjete! ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 25 jul 2013, 17:44

Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
jednom pitar-uvijek supak

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2013, 17:51

mentalitet87 je napisao/la:Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.

A eto nas ovde briga šta ti osjecas. :cry:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 25 jul 2013, 17:53

@AAOO
Toliko važnih problema u vezi zdravlja imaš ali ipak pitaš ljude oko sebe..kako su..??
To je za svaku pohvalu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity, Vanja8 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []