FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a cuj MUsemiceve izjave ja mu nisam rekao da puca , niti sam gledao kad je pucao, pa ko tu koga hebe vise, ti si mu Musemicu trebo vrisnuti sa klupe , a onaj kloc da se usere u gace, i da ostavi loptu, kaze bio je dobar u albaniji pa usta gledas idiote, frajr daje pas vanjskom pogudi helikopter u letu, tad si mu trebao reci decko nije ovo za tebe haj ti pjseke kuci i kad dodjes u sarajevo ceka te ispisnica, djeca nam ovajaju lige kupove, i da ni jedan ne valja ma tjeraj te se svu u ljepu......
Ubi nas ovaj Dino maglom, marketingom,l promocijom, dovodjenjem igraca sa vana koji nisu nista bolji od nase djece a nasa djeca dobivaju mizeriju od plate a ovi sa vana normalne plate stan hranu.
Kako da to rijesimo ba
Kako da to rijesimo ba
Ja ne znam kako mozete kriviti melunovica, pa frajer je pokazao da ne zna, i to vise puta na vise nacina, i opet ga guraju... sta je on tu kriv molim te.
penal ko penal, nije sramota ne dati penal, sramota ne stvoriti priliku za gol osim suteva izvan 16.
Sramota za vodstvo kluba je kada ti tribine nametnu izmjene, iako nisu planirane, to je jos veci poraz.
i najveca sramota je skupina ispodprosjecnih igraca koja se nakupila u klubu.
penal ko penal, nije sramota ne dati penal, sramota ne stvoriti priliku za gol osim suteva izvan 16.
Sramota za vodstvo kluba je kada ti tribine nametnu izmjene, iako nisu planirane, to je jos veci poraz.
i najveca sramota je skupina ispodprosjecnih igraca koja se nakupila u klubu.
dobar post..slazem se!!!adriano_leite je napisao/la:Koliko god rezultat i ova blamaza boli, ovo bi trebao biti konacni samar realnosti da se konacno sve u klubu i oko kluba osvijesti. Rastjerati igrace koji nemaju perspektivu, ostaviti ove mladice, koji su ponikli u Sarajevu, koji ce da ginu za Sarajevo, dodati njima par iskusnijih igraca i krenuti u stvaranje tima. Bolje pare ulagati u omladince, nego te pare davati prosjecnim igracima (tesko da su i to). Bolje je gledati Radovca kako se sramoti i grijesi, jer je mlad igrac i ima potencijala, nego neke Melunovice, Radulovice...
Sramotno je sta se desava, ali jedino pozitivno je da ce mozda ovo natjerati nas klub da pocne razmisljati drugacije i dugorocnije.
KADA DODJE TAJ TRENUTAK, KADA DODJE SUDNJI DAN, I PRED BOGOM JA SAM SPREMAN, LJUBAV DA TI DAM...
vreme je za rezove,bolne rezove, al samo tako mozemo izlijeciti organizam koji se zove Fk Sarajevo. budimo 5 ili deseti sa nasim klincima to je OK. bolje nego 3-4 sa ovim klocevima.
kako sutra skandirati Bandovicu,Malunovicu,Haurdicu..kad pobjede tamo neki Vitez ili Gosk, a ovi ih levati napravili smijesnim
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma hajde, aBdanime_tm87 je napisao/la:Cujemo se sljedece godine ako Bog da

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tako bi trebalo biti ali naravno oni ce sada uraditi sasvim obratno. Do kraja prelaznog roka dovesce jos par poluigraca sumnjive kvalitete za koje nikad niko nije cuo i nazvati ih "pojacanjima".adriano_leite je napisao/la:Koliko god rezultat i ova blamaza boli, ovo bi trebao biti konacni samar realnosti da se konacno sve u klubu i oko kluba osvijesti. Rastjerati igrace koji nemaju perspektivu, ostaviti ove mladice, koji su ponikli u Sarajevu, koji ce da ginu za Sarajevo, dodati njima par iskusnijih igraca i krenuti u stvaranje tima. Bolje pare ulagati u omladince, nego te pare davati prosjecnim igracima (tesko da su i to). Bolje je gledati Radovca kako se sramoti i grijesi, jer je mlad igrac i ima potencijala, nego neke Melunovice, Radulovice...
Sramotno je sta se desava, ali jedino pozitivno je da ce mozda ovo natjerati nas klub da pocne razmisljati drugacije i dugorocnije.
KADA DODJE TAJ TRENUTAK, KADA DODJE SUDNJI DAN, I PRED BOGOM JA SAM SPREMAN, LJUBAV DA TI DAM...
Eto pojacali smo se, optimisticno ulazimo u novu sezonu i bla bla standardne izjave.
Sve po starom, ili jos i gore.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ASMIR SULJIC !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
uz radana i todora jedini vrijedanpomena vecerasBosniacum Lilium je napisao/la:ASMIR SULJIC !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
brate on trci, i da ne zna igrati lopte, ko osica je. Ubada, neda im zive duse. Uzima lopte. To je najmanje ono sto trazimo. Momku svaka cast. Levati
Ne znam ni sta da kazem, izvan sebe sam

- Evolution87
- Kontakt:
ma ja sam uvijek govorio da je on dobar igrac jest' da nekad zasere pravo ali je opet dobar.
evo ja placem i ne vjerujem i dalje od koga mi ispadamo zadnje dvije godine
evo ja placem i ne vjerujem i dalje od koga mi ispadamo zadnje dvije godine

Ovako Husrefe nisi ti kriv samo idi iz kluba bit ce ti lakse vjeruj mi.Onaj koji je kriv zna i sam ko je ne mogu da spominjem njegovo ime jer cim spomenem muka mi.Melunovicu dragi ti bazen ne mozes pogodit.Nema vise volio bih nego morate da pod hitno odigrate utakmicu protiv juniora samo im morate dat igrace koji vam sjede na klupi a juniori su to su Radovac,Culov i Faris.Nakon te utakmice vidjet ces i sam Husrefe da bi ti lakse bilo igrati sa igracima koji nesto vrijede i od kojih se moze profitirati.Ne moze se dovodit pojacanje koje ima 29 godina i od njega ocekivati nesto i onda ga pokusat prodati jer i sami ste svjesni da se pare tu ne mogu uzeti.Najlaksi dio posla sto se moze uradit stavit juniore i kadete da igraju i do njihove 23 godine igrat i gradit ekipu nikog ne dovodit u klub i djabe mu placat stanarinu hranarinu i jos platu da prima jer nismo mi finansijski jaki.Prve 3 godine nek je cilj do 5 pozicije bit ne mora se nista osvojit dodje vrijeme imas 25 igraca svi ti isto imaju godina prodas 5 igraca uzmi po 100.000KM za svakog uzeo si brate cifru gdje mozes da komotno radis dalje sto se svega tice.Nesto se mora mjenjati sto prije inace ce na Kosevo dolazit 100 navijaca i to koji imaju godisnje i nece se moc ni tu nista zaradit.Tako da nek vam je sretno i sto prije al sto prije otjerajte igrace iznad 28 godina i skinite kapitensku balerini !!! 

Arsenal <3
Odigrao je borbeno al mu ovo sa kraja susreta ne ide u prilog ostati sam na terenu i glumiti zrtvu ne ide al hajde. Nego opet ovaj pokusaj od trenera prica o navijacima i ulizuje se istim kao ostao nam duzan. Meni si duzan ostavku ako imas obraza sutra si bivsi al nemas, sta te briga imas ovih ubleha od navijaca koji misle da ti psujes igracima pa te smatraju strucnjakom a dokazao si da je tvoje proslo.Bosniacum Lilium je napisao/la:ASMIR SULJIC !
Mene stid! Ja ljudi stvarno ne mogu vise ovo da gledam i da trpim, tablete za smirenje su mi redovan obrok postale. Svoje zivce i srce unistavam radi ovog kluba.
**** LI VAM MAJKU SVIMA, AL' SVIMA! OD DINE SELIMOVICA DO CISTACITE! GONITE SE U PICKU MATERINU!

**** LI VAM MAJKU SVIMA, AL' SVIMA! OD DINE SELIMOVICA DO CISTACITE! GONITE SE U PICKU MATERINU!
Nikakva zrtva! Cijeli Istok je na kraju skandirao njegovo ime. Zao mi je njega, Cimirota, Tatka, Ogija i Tadejevica.1L8F9C2 je napisao/la:Odigrao je borbeno al mu ovo sa kraja susreta ne ide u prilog ostati sam na terenu i glumiti zrtvu ne ide al hajde. Nego opet ovaj pokusaj od trenera prica o navijacima i ulizuje se istim kao ostao nam duzan. Meni si duzan ostavku ako imas obraza sutra si bivsi al nemas, sta te briga imas ovih ubleha od navijaca koji misle da ti psujes igracima pa te smatraju strucnjakom a dokazao si da je tvoje proslo.Bosniacum Lilium je napisao/la:ASMIR SULJIC !

Kako ljudi.u 2 dana okrenu pricu.
Prije 2 dana sarajevo je uz par novajlija imalo strasnu ekipu,a sad ti isti pricaju o retardiranoj I.najgoroj ekipi u historiji.
Ne likujem uopste jer sta imamo.ocekivat I mi I vi u europi sa balvanima u napadu,kapiteni su nam rijaliti zvijezde,vise po hajatu I pinku nego sto se fudbalom kvalitetno bave.
Ali fascinira me nerealnost nasih ljudi.
Jer kad neko bez.osnova prica o strasnim ekipama,panonda brzo grohne I pripremi salve uvreda,postavlja se pitanje koliko smo realni.
Pozdravio bih objektivnog forumasa stadiona hahaha,I da ga ponovo pitam jer on I dalje misli da je sarajevo sad bolje od onog od prosle godine.
E moj brate veze vi.sa.zivotom nemate,dok nam takvi navijaju I pametuju ni.ne zasluzujemo bolji fudbal.kakvi navijaci takav I fudbal.
Slavimo ublehase a pljujemo legende.**** te husrefa ali je bitno da.je dino car.
Zao mi pravih navijaca jer su razocarani kao I mi prije 2 noci.
Prije 2 dana sarajevo je uz par novajlija imalo strasnu ekipu,a sad ti isti pricaju o retardiranoj I.najgoroj ekipi u historiji.
Ne likujem uopste jer sta imamo.ocekivat I mi I vi u europi sa balvanima u napadu,kapiteni su nam rijaliti zvijezde,vise po hajatu I pinku nego sto se fudbalom kvalitetno bave.
Ali fascinira me nerealnost nasih ljudi.
Jer kad neko bez.osnova prica o strasnim ekipama,panonda brzo grohne I pripremi salve uvreda,postavlja se pitanje koliko smo realni.
Pozdravio bih objektivnog forumasa stadiona hahaha,I da ga ponovo pitam jer on I dalje misli da je sarajevo sad bolje od onog od prosle godine.
E moj brate veze vi.sa.zivotom nemate,dok nam takvi navijaju I pametuju ni.ne zasluzujemo bolji fudbal.kakvi navijaci takav I fudbal.
Slavimo ublehase a pljujemo legende.**** te husrefa ali je bitno da.je dino car.
Zao mi pravih navijaca jer su razocarani kao I mi prije 2 noci.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Evolution87
- Kontakt:
ma yebo tekmu sad ce nove maje u fan shopu 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dobro, Suljic koliko toliko ima jos kredita kod Hordi.
A Musemic, bas sam sinoc govorio. Po meni nije neki fudbalski strucnjak. Covjeka postujem zbog svega sto je pruzao u Sarajevu 80tih godina. Svaka cast za ljubav prema Sarajevu, ali da je neki trener i nije iskreno. Ali opet, tesko da se moze nesto bolje uraditi sa ovakvim amaterima
A Musemic, bas sam sinoc govorio. Po meni nije neki fudbalski strucnjak. Covjeka postujem zbog svega sto je pruzao u Sarajevu 80tih godina. Svaka cast za ljubav prema Sarajevu, ali da je neki trener i nije iskreno. Ali opet, tesko da se moze nesto bolje uraditi sa ovakvim amaterima
Pribojavao sam se ovog scenarija poslije one utakmice u Albaniji i eto desi se bruka.Večeras su svi do jednog krivi,jedino možda mogu proć Suljić i Todorović,al i to je skroz tanko.Najgori je onaj ko je rek'o da Melunović puca penal,lik je krampa sam od sebe a još nema i sreće.Kad sam vidjeo da će on pucat penal znao sam da će fulat ocam',al hajd reko možda i zabije nije toliki mentol,al qrac nije.Da Bog sačuva je sve ovo.Tri pasa ne mogu sastavit prema naprijed,jel malo se krene lopta ide na stranu,odma vraćanja neka,ništa konkretno.Kad vidim one silne kornere i nabačaje, to lopte ne zna nabacit a i što dodje do igrača bolje da nije ni došlo.Pa yebo mater ako Torlak ne bi onu jednu iz kakvog prekida zakuco glavom,al neka nama u timu ima mjesta za melunovice,radulovice,dzakmice i ostale zvijezde,za njega i djecu ne mora biti.
Da i ja bacim komentar. Sjediš kući, euforija, čekaš tekmu, minute su ko godine, dolaziš na sjever (istok, zapad), gledaš svu tu raju, ne možeš da iškečaš početak utakmice, vrtiš se, sjediš, razmišljaš, puca te adrenalin. I onda počinje utakmica. Dereš grlo, navijaš, bodriš Sarajevo, čekaš kad će se na radaru promijeniti rezultat, ali k****, dođe ti Melunović i uradu nešto onako. Pa **** ga belaj ja bi ono k**** zabio, Husref da je puc'o zabio bi ga. Ali ne, treba se dokazati da on nije kriv za sve ostale utakmice pa želi da se osveti tim jednim golom iz penala.. Jado jadni, uzmi papire, nabij se nogom u guzicu i mrš iz Sarajeva. Šta reći za Džakmića, kita od igrača, Čomor je za svih njih izmislio fudbal. Zar vas nije stid svih ti ljudi što su pare dali da vas gledaju, da vas bodre, koji se nadaju da ćete zabiti jedan **** gol za slavlje, samo jedan, ali vi ste kite, šetate se po terenu ko curice, stid da vas bude. Boli me duša za Sarajevom kad vidim ko igra za njega, nije ni čudno što smo u banani. Sve dok je Džakmića i Melunovića i kuraca palaca mi titule nećemo očima vidjeti. Pozdrav, naspavajte se ljudi, novi dan - nova nafaka! 

4.10.2009
Ma ja kad je Hus u pitanju on ima amatere od igraca,a da je kojim slucajem Jovic veceras trener osula bi se paljba vec poslije prve tekme sa Libertasom. Mene samo zanima cime je to on zasticen, titulom popaj? Ma proslo vrijeme nama treba trener ne osoba koja je tu kao maskota navijaca koji zive u zabludi da je on neki strucnjak koji je nas spasioc, a nije.
Ma cim te je to on zaduzio osim 80-tih, uzo titulu, uzo bi je i moj stari sa onom ekipom i sam mucom i celom , da se ne lazemo, otisao kad je bio najpotrebni u dzerzelez, tuzio klub i nije se smirio dok nije napaltio ko da mu z ahleba treba, kaze fino nema licence dok ne ispaltite, necu preuzimat sarajevo dok ne platite sto ste mi duzni , a Sarajevo mu sve dalo niko nikad ne bii znao ni za njega ni brata da nije bilo FK SARAJEVA, tako ti je to kad seljak dodje i ko da mu nikad nisi ni valjo , musemicu ti si strucnjak za moscanice pomiri se sa tim, a imao je tim on u olipiku i to ekstra pa opet boda nije uzeo na starani zelju u 10 tekmi nje pobjedio ni jednom , tako da je on karnana jednaBosniacum Lilium je napisao/la:ma dobro, Suljic koliko toliko ima jos kredita kod Hordi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, MrPink, Varijantas8 i 52 gosta.