risha1988 je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Dobro je bolan vise popusti ljude.Sutra ti igra Celik a ti zapeo oko Udinezea i Sirokog.
ŠTA IM TREBAM PISAT??? PONESITE ŠTO VIŠE ŠAHOVNICA I ONIH U PLUSIĆA.. MI ĆEMO VAS OBJERUČKE PRIHVATITI I NAVIJAT ZA ŠIROKI,JER VI ZVIŽDITE BIH HIMNI... ONI SU DOLE PRAVO GOTOLJUBIVI,CVIJEĆEM DOČEKUKUJU NAVIJAČE DRUGIH KLUBOVA I KONAK PONUDE

Koji je bolan tvoj generalni problem? Jesi ti u redu? Tko od tebe ili od nekoga bilo sta trazi? Sta tebe kao boli briga sta ce tko ponijeti i kakav je tko? Podji ti prvo sam od sebe i vidi sta pises i ljude ovdje omalovazavas i bacas svoje stereotipe i predrasude k'o kakvo nafurano dijete od 15 godina. Tko te postavi za moralnu vertikalu da nekome sudis ili pricas o necemu sto ne znas niti razumijes? Sta si se razvezao, taman nitko drugi nema problema unutar vlastitog grada i kluba pa ovdje nasao pljuvati po ''tamo nekim nacionalistima'' i koliko su dobrodosli u bastionu europejskog multikulturalizma. Eto nek su Zenica i svi ostali liseni problema dok je cijela drzava u banani i tone sve dublje i dublje, apsurd!
Ne svidja ti se, u redu - zaobidji, ne mora ti se ni svidjati, nismo tu da ispunjavamo necije zamisli i zelje i budi uvjeren da ni necemo.
Okani se komentiranja, ako ces doci, dodji, ako neces, tvoj problem, igra ti Celik ovaj vikend, evo dolaze ti i ''neki drugi nacionalisti'', a vise si sranja i djetinjarija napisao na temi Širokog Brijega i osramotio gradjane Zenice svojim upisima (jos su mi i najjaci kad ovakvi pocnu vi ste 'vaki, vi ste 'naki, vi nacionalisti, vi u.stase, p.icke m.aterine, a sam iskompleksiran i opterecen da ne moze optereceniji biti, sto se i vidi jasno iz postova) nego ista drugo.
Moderatori - radite svoj posao.
...Život za Široki...