NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2013, 16:13

risha1988 je napisao/la:Ne znam samo što se čudite... Kad budete poštovali zemlju u kojoj živite i dan državnosti,i ne budete zviždali himni kao što ste radili u utakmici BIH-HRVATSKA u Širokom U-21 kad su igrale,možete očekivati podršku i poštivanje sa naše strane... ČIME STE TO VI ZASLUŽILI DA ZENIČANI NAVIJAJU ZA VAS,PLJUJETE BIH KAD GOD MOŽETE,ODETE NA AVAZ LAJETE PROTIV REPREZENTACIJE ZEMLJE U KOJOJ STE ROĐENI... I ONDA OČEKUJETE DA MI S VAMA FINO...
jel ti imas neki poremećaj ili šta?
tko od vas išta traži? nađi negdje gdje je netko od vas išta tražio...

šta si se svezao čovječe, skini se s teme, nađi neku zanimaciju tamo drugdje negdje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jul 2013, 16:13

Iako vas ne volim nikako iznedadil ste me mi smo se obrukali od pekara svaka vam cast. ;)

Sad se lijepo casno oprostite i zaradite pare dobre boli vas briga. :D
04.10.2009 !!

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 16:14

samo_lijevo je napisao/la:Dobro je bolan vise popusti ljude.Sutra ti igra Celik a ti zapeo oko Udinezea i Sirokog.
ŠTA IM TREBAM PISAT??? PONESITE ŠTO VIŠE ŠAHOVNICA I ONIH U PLUSIĆA.. MI ĆEMO VAS OBJERUČKE PRIHVATITI I NAVIJAT ZA ŠIROKI,JER VI ZVIŽDITE BIH HIMNI... ONI SU DOLE PRAVO GOTOLJUBIVI,CVIJEĆEM DOČEKUKUJU NAVIJAČE DRUGIH KLUBOVA I KONAK PONUDE ;)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 jul 2013, 16:17

Elegant je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu! :D sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.

ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.
Sta se na vas neko ima ugledati, pa vi jedva imate licencu za PL a kamo li za europu ! Badava vam stadion kad vam je Celik truba i ne moze meda u PL a kamo li da izbori europu.

Na drugoj strani Siroki, ima licence, stnadradno jak u PL BiH, standarno igra europu (ne bitno na rezultate), sad ce da u nasoj divnoj BiH ugosti jedan veliki tim.
elegant mrzioc celika i zenice. idi pali baklje i bacaj petarde i nasjedaj na sarajevske medije. ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2013, 16:19

risha1988 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Dobro je bolan vise popusti ljude.Sutra ti igra Celik a ti zapeo oko Udinezea i Sirokog.
ŠTA IM TREBAM PISAT??? PONESITE ŠTO VIŠE ŠAHOVNICA I ONIH U PLUSIĆA.. MI ĆEMO VAS OBJERUČKE PRIHVATITI I NAVIJAT ZA ŠIROKI,JER VI ZVIŽDITE BIH HIMNI... ONI SU DOLE PRAVO GOTOLJUBIVI,CVIJEĆEM DOČEKUKUJU NAVIJAČE DRUGIH KLUBOVA I KONAK PONUDE ;)
Nema potrebe da bila sta pises.Bez potrebe dizes tenzije.a mozda se i iznenadis pa bude dosta ljudi naklonjenih Sirokom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 jul 2013, 16:21

Elegant je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu! :D sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.

ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.
Sta se na vas neko ima ugledati, pa vi jedva imate licencu za PL a kamo li za europu ! Badava vam stadion kad vam je Celik truba i ne moze meda u PL a kamo li da izbori europu.

Na drugoj strani Siroki, ima licence, stnadradno jak u PL BiH, standarno igra europu (ne bitno na rezultate), sad ce da u nasoj divnoj BiH ugosti jedan veliki tim.
Uze truba bod sa Grbavice sa 10 igraca, a vidimo se u 10 kolu, povedite i Vukasovica ako vam uztreba
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jul 2013, 16:27

risha1988 je napisao/la:
Koji je bolan tvoj generalni problem? Jesi ti u redu? Tko od tebe ili od nekoga bilo sta trazi? Sta tebe kao boli briga sta ce tko ponijeti i kakav je tko? Podji ti prvo sam od sebe i vidi sta pises i ljude ovdje omalovazavas i bacas svoje stereotipe i predrasude k'o kakvo nafurano dijete od 15 godina. Tko te postavi za moralnu vertikalu da nekome sudis ili pricas o necemu sto ne znas niti razumijes? Sta si se razvezao, taman nitko drugi nema problema unutar vlastitog grada i kluba pa ovdje nasao pljuvati po ''tamo nekim nacionalistima'' i koliko su dobrodosli u bastionu europejskog multikulturalizma. Eto nek su Zenica i svi ostali liseni problema dok je cijela drzava u banani i tone sve dublje i dublje, apsurd!
Ne svidja ti se, u redu - zaobidji, ne mora ti se ni svidjati, nismo tu da ispunjavamo necije zamisli i zelje i budi uvjeren da ni necemo.

Okani se komentiranja, ako ces doci, dodji, ako neces, tvoj problem, igra ti Celik ovaj vikend, evo dolaze ti i ''neki drugi nacionalisti'', a vise si sranja i djetinjarija napisao na temi Širokog Brijega i osramotio gradjane Zenice svojim upisima (jos su mi i najjaci kad ovakvi pocnu vi ste 'vaki, vi ste 'naki, vi nacionalisti, vi u.stase, p.icke m.aterine, a sam iskompleksiran i opterecen da ne moze optereceniji biti, sto se i vidi jasno iz postova) nego ista drugo.

Moderatori - radite svoj posao.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 26 jul 2013, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 jul 2013, 16:28

A zašto se uopće prepirati s nekime oko ovakvih stvari?
Nažalost nam UEFA nije dozvolila nastup na našem stadionu i sad moramo do Zenice, htjeli-ne htjeli.
Jedino što je bitno je da je Široki u 3.pretkolu i da igramo protiv Udinesea koji je godinama u top 5 talijanske lige.
Idemo probati iznenaditi, ne osramotiti se, zaraditi usput i neke pare od toga svega i to je to.

Liga nam počinje ovaj vikend, treba se i na to koncentrirati i dobar start napraviti jer jedino uz kontinuitet možemo do naslova!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 jul 2013, 16:35

risha1988 je napisao/la:
England je napisao/la:
Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..
a možeš ih naručiti ako oćeš fidelis!

i sad ovo sa Udineseom kao da i ne igramo..baš mi svejedno..neka se gone u 3 pm
Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .
Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na Bilinom :D Opet će biti Jug dobro popunjen Robijašima i naravno navijat ćemo za UDINE :D Kao i nekad davno kad su igrali u Europi ŽEPČE - BAŠKIMI KUMANOVO :D Čitav jug Baškimi... oooo :D Sad ćemo za UDINE :D
Dobro si to. Nego jesi čuo onu. Pitaju Muamera iz zenice za koga navija u BiH on ko iz topa za Čelik. A za koga u Europi Muamere? Za Široki!! **** ga kada nemoze Čelik neka vam Široki dovede Europsku momčad. Je mi krivo ali "vazda" je bila narani gladnog, napoj žednog.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 26 jul 2013, 16:37

Neinteresuje me vjerska pripadnost....Sretno protiv Udin-a sa porukom.... :)

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 jul 2013, 16:40

bagra je napisao/la::x O cemu vi pricate jedini ste klub na Balkanu koji je zabranio da ko god je musliman zaigra bilo za kosarkaski ili nogometni klub. Vi ste jos ocito u ratu, dok za Hajduk i Dinamo igraju Husejnovici, Vrsajevici vi glumite neke nacionaliste sa vasim Jelicem na celu. Dokad to tako zar rat nije stao 95
Baš me zanima! Rat je stao baš da vidim kako će se Zeničani odnositi prema Širokom gore. Iskreno ja očekujem da će svim srcem navijati za Udine. Nema veze teško da će se ovakvo nešto dogoditi u budućnosti. Ovo je propust naše uprave, oni uče na greškama, i nema šanse da se ovo ponovi u budućnoti. Sa razlogom sam rekao u budućnosti , jer sam siguran da ćemo biti tamo, a za Čelik ćemo vidjeti.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jul 2013, 16:44

AlemC85 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite ;)
uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..

a što se tiče stadiona, neznam jesi ti pratio ovih dana ili ne ali Pecara je ok za treću kategoriju kontaš, sve je urađeno i sređeno prema UEFINIM uputama međutim **** nisu poslala čovjeka u inspekciju da to evidentira i dadne licencu..u tome je sva bit ovog problema..

a stadion kao stadion nije na dobrom mjestu i nadam se ad će uskoro osvanuti novi, moderniji negdje van grada..samo je pitanje kome ga graditi i za koju ligu? za ovaj šugavluk od PL svakako ne..smanjenje lige, povećanje kvalitete, pa s tim i prolasci u 3., 4. grupe EL, LP bi donijeli i novi stadion..
mnogi se smiju VELEŽU, kažu stadion izvan grada? a vodeći klubovi evrope prave stadione izvan grada, niko više ne pravi u gradovima, to je vrijeme prošlost....a zašto bi smo mi bili pametniji od njih?
To je sasvim normalna stvar. Dobro, Velezu su drugaciji uvjeti i razlozi za stadion van grada, ali sasvim je normalno da kad se prave ovi novi stadioni da nisu u uzem centru grada nego na periferiji ili izvan. Ja prvi bi volio da je stadion na jednoj od diskutiranih lokacija ovdje na temi unazad par stranica, zasigurno da bi se dao usminkavati jedno tisucu puta bolje, ali i ovako Pecara ispunjava uvjete za ovo trece pretkolo (uz uvjet da su ispunjeni svi ostali uvjeti, a sad, ne mogu spekulirati tko kome prodaje pricu i na koji nacin nakon dobivenih informacija iz prve ruke rukovodstva NK ŠB) i mogla je i ta UEFA ustvari nagraditi jedan od rijetkih klubova u ovoj drzavi koji zasluzuje takvo sto.
...Život za Široki...

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 26 jul 2013, 16:58

Nogometni klub Čelik, stadion Bilino polje i grad Zenica, još jednom će pomoći domaćem nogometu. Nakon domaćinstva našoj nogometnoj reprezentaciji u utakmicama kvalifikacija za EP i SP, Čelik će biti i domaćin utakmice Evropske lige. Na poziv i molbu sportskih prijatelja iz Širokog Brijega, čiji stadion nije dobio dozvolu UEFA-e za odigravanje utakmica trećeg pretkola EL, Čelik je kompletnu infrastrukturu i tehničku organizaciju dao na raspolaganje NK Široki Brijeg, koji će na Bilinom polju 01. augusta ugostiti talijanskog prvoligaša Udinese.

Čelik će sa velikim zadovoljstvom na svom stadionu ugostiti ekipe Širokog Brijega i Udinesea. Kao i do sada bićemo dobri domaćini, a našim gostima omogućit ćemo da se na našem stadionu i u našem gradu osjećaju kao kod kuće. Širokom Brijegu ćemo pomoći da organizacija utakmice protekne na vrhunskom nivou, i želimo da im Bilino polje bude sretno na evropskom putu.

Ranijih godina su na Bilinom polju svoje utakmice u pretkolima Kupa UEFA i Lige prvaka igrali Žepče i Modriča.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 jul 2013, 17:01

Ja vjerujem da je Zenica gospodski,normalan grad i da ce vecina navijati za nas,ovih iskompleksiranih likova kao npr.risha nek bude sto manje na stadionu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 17:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:
risha1988 je napisao/la:
Koji je bolan tvoj generalni problem? Jesi ti u redu? Tko od tebe ili od nekoga bilo sta trazi? Sta tebe kao boli briga sta ce tko ponijeti i kakav je tko? Podji ti prvo sam od sebe i vidi sta pises i ljude ovdje omalovazavas i bacas svoje stereotipe i predrasude k'o kakvo nafurano dijete od 15 godina. Tko te postavi za moralnu vertikalu da nekome sudis ili pricas o necemu sto ne znas niti razumijes? Sta si se razvezao, taman nitko drugi nema problema unutar vlastitog grada i kluba pa ovdje nasao pljuvati po ''tamo nekim nacionalistima'' i koliko su dobrodosli u bastionu europejskog multikulturalizma. Eto nek su Zenica i svi ostali liseni problema dok je cijela drzava u banani i tone sve dublje i dublje, apsurd!
Ne svidja ti se, u redu - zaobidji, ne mora ti se ni svidjati, nismo tu da ispunjavamo necije zamisli i zelje i budi uvjeren da ni necemo.

Okani se komentiranja, ako ces doci, dodji, ako neces, tvoj problem, igra ti Celik ovaj vikend, evo dolaze ti i ''neki drugi nacionalisti'', a vise si sranja i djetinjarija napisao na temi Širokog Brijega i osramotio gradjane Zenice svojim upisima (jos su mi i najjaci kad ovakvi pocnu vi ste 'vaki, vi ste 'naki, vi nacionalisti, vi u.stase, p.icke m.aterine, a sam iskompleksiran i opterecen da ne moze optereceniji biti, sto se i vidi jasno iz postova) nego ista drugo.

Moderatori - radite svoj posao.
TI DOBRO ZNAŠ ZA KOJU JA BAGRU GOVORIM,ONU ISTU ŠTO ŠIRI KUKASTE KRIŽEVE NA PECARI I VELIČA HITLERA ITD... JA KOLIKO ZNAM RAT JE BIO U ZENICI U GRADU NIJEDNA KATOLIČKA CKRVA NIJE SRUŠENA A NI SRPSKA... SPUSTI SE 45 KM NIZ BOSNU DO ŽEPČA,GDJE SU HRVATI VEĆINA,4 DAŽMIJE U GRADU ŽEPČU SU SRUŠENE I MINIRANE... I TI MI PAMETUJEŠ... U ČELIKU IGRAJU SVE 3 NACIJE... AL SE POŠTUJU IZEMĐU SEBE... A KOLIKO KOD VAS IGRA BOŠNJAKA ILI SRBA U ŠIROKOM ??? NIJEDAN !!! I KO TU KOME PRIČA VICEVE O NACIONALIZMU I MRŽNJI... POLITIKA KLUBA VAM JE TAKVA DA VAS PUŠTAJU S KUKASTIM KRIŽEVIMA NA TRIBINE... SPUSTITE SE MALO JUŽNIJE U HAJDUK... TAMO BEZ IKAKVIH PROBLEMA MOŽE IGRAT KOJE GOD VJERE BIO... VAŽNO JE DA ZNAŠ BALUN ŠUTNUT! A KOD VAS TO NIJE SITUACIJA A ZNA SE ZBOG ČEGA ;) I PREMA TOME PSSST ;)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 26 jul 2013, 17:05

tema je ovo slika

a ne ovo slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 26 jul 2013, 17:07

risha1988 je napisao/la:
TI DOBRO ZNAŠ ZA KOJU JA BAGRU GOVORIM,ONU ISTU ŠTO ŠIRI KUKASTE KRIŽEVE NA PECARI I VELIČA HITLERA ITD... JA KOLIKO ZNAM RAT JE BIO U ZENICI U GRADU NIJEDNA KATOLIČKA CKRVA NIJE SRUŠENA A NI SRPSKA... SPUSTI SE 45 KM NIZ BOSNU DO ŽEPČA,GDJE SU HRVATI VEĆINA,4 DAŽMIJE U GRADU ŽEPČU SU SRUŠENE I MINIRANE... I TI MI PAMETUJEŠ... U ČELIKU IGRAJU SVE 3 NACIJE... AL SE POŠTUJU IZEMĐU SEBE... A KOLIKO KOD VAS IGRA BOŠNJAKA ILI SRBA U ŠIROKOM ??? NIJEDAN !!! I KO TU KOME PRIČA VICEVE O NACIONALIZMU I MRŽNJI... POLITIKA KLUBA VAM JE TAKVA DA VAS PUŠTAJU S KUKASTIM KRIŽEVIMA NA TRIBINE... SPUSTITE SE MALO JUŽNIJE U HAJDUK... TAMO BEZ IKAKVIH PROBLEMA MOŽE IGRAT KOJE GOD VJERE BIO... VAŽNO JE DA ZNAŠ BALUN ŠUTNUT! A KOD VAS TO NIJE SITUACIJA A ZNA SE ZBOG ČEGA ;) I PREMA TOME PSSST ;)
**** te otac glupi.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 26 jul 2013, 17:14

Filantrop je napisao/la:
risha1988 je napisao/la:
**** te otac glupi.
Boli istina....
Celik u srcu

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 17:15

Filantrop je napisao/la:
risha1988 je napisao/la:
**** te otac glupi.
MOŠ TI PSOVAT KOME HOĆEŠ AL TO JE ISTINA!!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 jul 2013, 17:18

EUROPA LEAGUE NA BILINOM POLJU
Petak, 26 Juli 2013 16:12

Poslije utakmica kvalifikacija za Evropsko i Svjetsko prvenstvo, Bilino polje će biti domaćin i utakmice trećeg pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu.

Nogometni klub Čelik, stadion Bilino polje i grad Zenica, još jednom će pomoći domaćem nogometu. Nakon domaćinstva našoj nogometnoj reprezentaciji u utakmicama kvalifikacija za EP i SP, Čelik će biti i domaćin utakmice Evropske lige. Na poziv i molbu sportskih prijatelja iz Širokog Brijega, čiji stadion nije dobio dozvolu UEFA-e za odigravanje utakmica trećeg pretkola EL, Čelik je kompletnu infrastrukturu i tehničku organizaciju dao na raspolaganje NK Široki Brijeg, koji će na Bilinom polju 01. augusta ugostiti talijanskog prvoligaša Udinese.

Čelik će sa velikim zadovoljstvom na svom stadionu ugostiti ekipe Širokog Brijega i Udinesea. Kao i do sada bićemo dobri domaćini, a našim gostima omogućit ćemo da se na našem stadionu i u našem gradu osjećaju kao kod kuće. Širokom Brijegu ćemo pomoći da organizacija utakmice protekne na vrhunskom nivou, i želimo da im Bilino polje bude sretno na evropskom putu.

Ranijih godina su na Bilinom polju svoje utakmice u pretkolima Kupa UEFA i Lige prvaka igrali Žepče i Modriča.

zvanicni stav NK Celik i Zenice

a ovo boldirano neka citava BiH procita i dobro protumaci

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 22 gosta.