FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Crni gavran » 26 jul 2013, 16:37

1L8F9C2 je napisao/la:Upravo zato sto Anid ima amaterski ugovor sa vama, zato cemo vam dati amatersku sarenu lazu. Zasto lazete sebe ljudi dragi on ce sa vama na osnovu duga raskinuti ugovor i sa nama potpisati amaterski sto znaci da od nas zaboravite neke naknade za treniranje i odstetu. Sto izmisljate kad veze nemate o pravilima.
Super, pa sto onda ne potpise taj famozni ugovor :mrgreen: .
Samo onda na godinu ADIO LICENCA ZA EVROPU ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jul 2013, 16:38

Hvala brate nisam ja ljut na tebe nego znas kako je sinoc kad me srce nije opalilo ljudi su uvjereni bili da cemo proci isto i ja kao navijac ali vidi sta bi... :( :(

A Komazec ce biti spreman sad u nedelju abd vidjecemo sta i kako moraju pobjedit jer ce im biti suprotno batine 10000% ili ulijetanje nemamo vise snage ovo trpit. ;)

Sretno Celiku tvom od srca. :P
04.10.2009 !!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 26 jul 2013, 16:40

Batko je napisao/la:Saraj je Miki maus ekipa trenutno, vjerujem da će u grcevitu borbu za opstanak sa Vitezom i Travnikom!

Melun je igrac koji je jedini mogao zabiti gol u zadnje vrijeme a i bio je najhrabriji pa je sinoć preuzeo odgovornost da puca penal kada niko nije htio! Kao nagradu je dobio raskid ugovora...

Da nije Redzepa bilo klub bi se davno ugasio, nimalo niste realni!!!
Jest ispast cemo iz lige, idemo u stecaj, raspadamo se :roll: jel vam drago sumari ? Jedva ste docekali nas kiks da drkate ovdje na forumu, evo ja ti kazem ako ces da se kladimo da ce Sarajevo izboriti evropu i ove godine, a ti se raduj dok jos mozes retarde.
Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jul 2013, 16:43

Najgore je sto ste vi doveli još 5-6 novih balvana, koji su još dodatno neuigrani. I tako se to dešava svaki prelazni rok 10 novih igrača, rezultat toga je ova blamaža protiv tuljumbi.

Nije mi jasno čega ćete se sad fatati kad se poredite s institucijom, ispadanje od Zete i Kuksija su dvije najveće bruke BH fudbala od osamostaljenja. pa oni levati sunoć neznaju hodati, samo loptu nabijaju, stvarno je privilegija ispasti od njih.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 26 jul 2013, 16:46

muXmania je napisao/la:Najgore je sto ste vi doveli još 5-6 novih balvana, koji su još dodatno neuigrani. I tako se to dešava svaki prelazni rok 10 novih igrača, rezultat toga je ova blamaža protiv tuljumbi.

Nije mi jasno čega ćete se sad fatati kad se poredite s institucijom, ispadanje od Zete i Kuksija su dvije najveće bruke BH fudbala od osamostaljenja. pa oni levati sunoć neznaju hodati, samo loptu nabijaju, stvarno je privilegija ispasti od njih.
Imas i ti cime da se ponosis pa se javljas ovdje da bi podijelio svoju zabrinutost oko neuigranosti ekipe.
Razguli tamo i slavi rezultat sa Cesima
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 jul 2013, 16:47

sada jadnog Husrefa nasli optuzivat a prije 3 mjeseca ste ga u zvijezde ukivali. Vi hocete izborit evropu mozda ali se zna gdje stanuju TITULE. A gdje je sad parola : DOK SJEVER VIRSLE PRŽI HUSREFE IZDRŽI HAHAHA sa vama uvijek zajebancija.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 jul 2013, 16:52

sta vas briga vi ste najveci i svi smo ljubomorni na vas hahahahahahahahahaah
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 jul 2013, 17:03

Batko je napisao/la:Saraj je Miki maus ekipa trenutno, vjerujem da će u grcevitu borbu za opstanak sa Vitezom i Travnikom!

Melun je igrac koji je jedini mogao zabiti gol u zadnje vrijeme a i bio je najhrabriji pa je sinoć preuzeo odgovornost da puca penal kada niko nije htio! Kao nagradu je dobio raskid ugovora...

Koji si ti strucnjak nisam nista gluplje procitao odavno.
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 17:08

Crni gavran je napisao/la:E joj jeste svi pali u crnjak.... Dobro je reko ovaj jedan vas, poslije 3 utakmice osvojicete 8 bodova i opet stara pjesma. Ma daj ba glavu gore, vi ste ipak Sarajevo, uprkos svega. Jedna lasta ne cini proljece, pa nece ni ovi levati sto ga vode ciniti Sarajevo. Jednstavno, nisam navikao da budete u crnjaku ;)
Hvala brate gavrane ali teško nam je ovo palo ja cijelu noć nisam zaspao tuga je ovo brate. Nije to ne znam toliko ni loše koliko je peha na leđima našim, najviše stativa, promašen penal, haman dva -tri gola sami sebi dali puno je to i za mnogo jači tim od Sarajeva koje se tek uigrava jer je promijenjeno dosta igrača za prva dva predkola lige europe ma ko ti bio protivnik.
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jul 2013, 17:12

sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte.... :roll: :evil: ...Pa nije Manco doso da igra dragi boze. :|

Ne znam ni sam ovo ne valja nikako ama bas nikako... ;) :P
04.10.2009 !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2013, 17:15

Bas je zanimljivo kako ovo svake godine od zvijezda do ocaja ! I ne provocira vas niko koliko bi trebalo ili koliko ste vi provocirali vi to vise sami sebi radite. Ja iskreno nemam srca...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 26 jul 2013, 17:24

Ljudi moji ispade da je ovaj covjek trebao i trcati na sredini i probijati po bokovima i centrirat i davati golove a da svi ostali stoje na terenu.
Prvo golman vam je van forme totalno,drugo bokovi su vam katastrofa,trece Dzakmic,haurdic i sunjevaric malo je reci da su nespremni ali najlakse je sjebat jednog covjeka da se zamazu oci navijacima i kao bit ce sad kao bolje.
Daj Boze da vi sad svaku dobijete ali vidjecete i sami da taj Melunovic nije toliki krivac za lose igre.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 jul 2013, 17:27

kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji ispade da je ovaj covjek trebao i trcati na sredini i probijati po bokovima i centrirat i davati golove a da svi ostali stoje na terenu.
Prvo golman vam je van forme totalno,drugo bokovi su vam katastrofa,trece Dzakmic,haurdic i sunjevaric malo je reci da su nespremni ali najlakse je sjebat jednog covjeka da se zamazu oci navijacima i kao bit ce sad kao bolje.
Daj Boze da vi sad svaku dobijete ali vidjecete i sami da taj Melunovic nije toliki krivac za lose igre.
Naravno da nije. Mazanje očiju otpuštanjem Melunovića je manje više smiješno. Pola ekipe zajedno sa haharima Dinom i Irfanom treba nabiti nogom.
U novi boj ...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 jul 2013, 17:37

:lol: Kakav bolan Redzepagic, sta pricas?!

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 jul 2013, 17:39

Kaze Muspremic:"ja preuzimam svu odgovornost za ovo,ja sam sastavljao ekipu"
jednom pitar-uvijek supak

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 17:45

sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte.... :roll: :evil: ...Pa nije Manco doso da igra dragi boze. :|

Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2013, 17:47

sekac je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte.... :roll: :evil: ...Pa nije Manco doso da igra dragi boze. :|

Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.
Pa sta ocekujes kad jedni drugima sredjujete batine i to u klubu sta ocekujes od drugih ljudi.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 17:51

pile ne obračaj mi se nikad više ili nemoj bar dok je Ramazan
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 26 jul 2013, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2013, 17:52

sekac ne obracam se tebi ti si kita mlohava nego sam se slucajno nadovezao na tvoj post.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 17:53

pile87 je napisao/la:sekac ne obracam se tebi ti si kita mlohava nego sam se slucajno nadovezao na tvoj post.
sad ču te prijaviti pa da vidimo ko je šta valja li ova
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, zagorski i 29 gostiju.