FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la storm_raider » 26 jul 2013, 17:53

Nemojte, sekac je kao hljeb dobar...
Sport je lijek za tijelo i duh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 17:55

storm_raider je napisao/la:Nemojte, sekac je kao hljeb dobar...
Hvala brate Storm to isto važi za tebe hvala ti veliko!
Sarajevo ljubavi moja!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 26 jul 2013, 18:00

sekac je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte.... :roll: :evil: ...Pa nije Manco doso da igra dragi boze. :|

Ne znam ni sam ovo ne valja nikako ama bas nikako... ;) :P
Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.
Prvi ste vi poceli sa uzdizanjem,napravili ste od sebe Barselonu,a za Zelju ste boga molili da ispadne a lafo dajete neku podrsku,a da ne spominjemo podcjenjivanje e sve vam se obilo o glavu.Da ne spominjem smijesnu tribinu2/3 popunjena,pa na jugu nisi mogo naci mjesto da stanes-ali ne vi ste divovi-e jeste ga p.....i i da bogda uvijek vam tako bilo.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 26 jul 2013, 18:01

Poruka za Cimirota, Suljića, Tadejevića, Tatomirovića i Todorovića, ne klonuti duhom, nije ovo smak svijeta.
Vi ste svoj posao pošteno odradili a to što niste pobijedili je drugi par rukava, nemate se čega sramiti.Tko u životu nikad nije pao taj ni ustati ne zna. Samo glavu gore i tako nastavite. Sretno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2013, 18:05

-------------------Bandovic----------

--Tatomirovic--Dupovac---Vule---Tadejevic----

----------Cimirot-----Radovac-----------

---Suljic--------Osmanagic-------Todorovic------

----------------Komazec---------------

Protiv Zrinjskog ovih 11 izvesti,ove losije od sinoc postedis nastupa,bolje i po njih i po nas,vruce glave nece nista dobro donijeti,ekipa koje moze vjerujem dobiti Zrinjski bez problema uzimajuci u obzir i njihovo igranje jucer i taj put odozdo

Dzaba sve ,mene je Melun kostao listica na kojem sam cekao samo Sarajevo za 350 :| al stas,srce opet lupa na pomen Sarajeva,adrenalin skace pri pomisli na novu utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jul 2013, 18:08

Idem u nedjelju da vidim valja li sta taj Komazec,nisam ga nikad gledao.
1946

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 26 jul 2013, 18:10

miky_hz je napisao/la:-------------------Bandovic----------

--Tatomirovic--Dupovac---Vule---Tadejevic----

----------Cimirot-----Radovac-----------

---Suljic--------Osmanagic-------Todorovic------

----------------Komazec---------------
komazec nema pravo nastupa protiv zrinjskog tako da treba stavit PLAKALA, u slucaju kiksa Husrefe vozdra

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2013, 18:11

Ja koliko znam da je dobio sve papire i da ima pravo nastupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 jul 2013, 18:12

Moze jedno pitanje onako kome nije mrsko odgovarati i peglati se...
pitanje nije provokatorsko niti zelim pokrenuti bilo kakvu raspravu, ali mnogo me zanima...
evo na raznim portalima optuzuju Upravu, Irfana, Dinu, direktora, Musemica, i ostale koji su imali bilo kakve veze sa trenutnim nehljebovicima u klubu.
Moje pitanje je, a koga postaviti umjesto njih?
Ko je to rijesenje?
Evo pocev od Husrefa, Dine, Irfana i sadasnjeg direktora kao najodgovornijih od levata u prvih 11 do organizacije puta autobusom na gostovanja.
Ko bi ih zamjenio alu da to bude promjena na bolje, dakle ne bilo ko...?

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 26 jul 2013, 18:13

miky_hz je napisao/la:Ja koliko znam da je dobio sve papire i da ima pravo nastupa
e onda je to oldicna vijest, posto je Hus izjavio da moze samo Vule od novajlija, onda ocekujemo komazeca da zaigra
nek je samo onaj glavonja otisao

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 jul 2013, 18:20

sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 jul 2013, 18:22

bacelonafan je napisao/la:sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
svoje ne, ali Zeljine da

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 jul 2013, 18:24

mija je napisao/la:
sekac je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte.... :roll: :evil: ...Pa nije Manco doso da igra dragi boze. :|

Ne znam ni sam ovo ne valja nikako ama bas nikako... ;) :P
Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.
Prvi ste vi poceli sa uzdizanjem,napravili ste od sebe Barselonu,a za Zelju ste boga molili da ispadne a lafo dajete neku podrsku,a da ne spominjemo podcjenjivanje e sve vam se obilo o glavu.Da ne spominjem smijesnu tribinu2/3 popunjena,pa na jugu nisi mogo naci mjesto da stanes-ali ne vi ste divovi-e jeste ga p.....i i da bogda uvijek vam tako bilo.
zato ga vi niste popusili :lol: pokusajte nekad i nerijeseno da odigrate labudovi,nemojte da se brinete ostvaricete nekad pobjedu,al sta ce vama pobjede kad vi poraze slavite :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 jul 2013, 18:26

Ultras1921 je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
svoje ne, ali Zeljine da

da slavili smo vase poraze uz balade,pa kad vi mozete da slavite svoje poraze zasto i mi nebi mogli :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 jul 2013, 18:27

bacelonafan

ako si utjehu nasao u Želji onda imas ocit problem ;)
Željeznicar za život cijeli !

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 26 jul 2013, 18:29

Ultras1921 je napisao/la:
svoje ne, ali Zeljine da

Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et

Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 jul 2013, 18:31

likusa je napisao/la:bacelonafan

ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2013, 18:33

Šofa je napisao/la:
Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et

Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.
Ocito da treba obijasniti mi smo protiv dobre ekipe odigrali dobro i to je razlog srece, ispali smo jer su ljudi puno bolji od nas i nismo mogli nadoknaditi ni trkom ni bilo cim razliku u kvaliteti a vi ste ispali od lose ekipe i losi ste bili od njih i normalno je da necete biti zadovoljni kao recimo mi.Mi smo igrali protiv ozbiljne ekipe a vi protiv haman amatera.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 jul 2013, 18:33

bacelonafan je napisao/la:

ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!
Tako je ako ce ti bit lakse ;)
Željeznicar za život cijeli !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 18:35

bacelonafan je napisao/la:

Ti nastavi i dalje pratiti Plzen, to je tvoj stil, najveća pobjeda, možeš i djeci pričati da je Plzen ispao od svakog ozbiljnijeg protivnika, da, čak to možeš navesti i kao najveći uspjeh Sarajeva, ako me razumiješ.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.