Kada bi vam rekao stvarni problem vaseg kluba bili bi uvrijedjeni..Uglavnom ovo sto se radilo zadnjih 6-7 godina nije nikako sistematski. Pogledajte Arsenal prije toga i nakon toga i biti ce vam jasno..
Vi trenutno u ekipi imate 20 prosjecnih igraca, a prije ste imali fino sekeltovane igrace, u prijevodu ta selekcija na koju ste najvise isli vas je iznevjerila i bila je losa. Vi uopste i niste uzimali najvece talente, a vrh kluba se 10 godina dicio s tim.
Liga i jeste sada jaca nego sto je bila za vrijeme Arsenal-United dominacije, a vi se niste tome prilagodili. Presli na novi stadion, postali profitabilniji, a odlucili se za neku stednju
Uglavnom ima dosta klubova u vecim problemima, Arsenal je siguran bar sto se tice nekih stvari ali nije Arsenal klub tipa West Ham, Everton i ti da vam bude drago sto samo imate taj klub, trebaju tu i trofeji. Uprava je iznevjerila Arsena, Arsen je i kad je imao para dovodio potpune promasaje. Oni ne zasluzuju da budu u klubu, vi navijaci mislite da trebaju..Ako koga vrijeda zao mi je ali moje misljenje je da vi kao navijaci Arsenala ne vidite svoje stvarne probleme, a da ostali oko vas vide..
Dobra je ovo stvar za otpustanje prosjecnih i prodaju. Ali uglavnom sve su vam to Wengerovi promasaji..Kad se sjetim kakav ste fudbal igrali i kakve igrace imali, bude me stid ovih flopova koji trenutno vam igraju u timu, sve su to igraci koji su 4-5 opcija drugih timova iako nisam navijac Arsenala..Uglavnom sretno, simpa klub. Da se vrate na staze stare slave..
I gledam ovaj stari grb i stare dresove, ljepsi 100 puta.