Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BritishCore
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BritishCore » 26 jul 2013, 17:50

The Anfield club's position is clear and transparent. They will not sell him unless they receive an offer of £50m plus.
Ja kontam nešto da će Wenger ako bude nudio, ponuditi 50 miliona i 2 funte ovaj put :lol: :mrgreen:

Troll level : Džiglipaf :P

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23453380

Odličan tekst !
Novac koji dobijemo za Gervinho mislim da će biti usmjeren u deal sa Liverpoolom za Suareza, ako do toga uopšte i dođe. Nadajmo se da će doći, ovo koji dan, dok se vrate sa turneja svi, bi se trebalo znati više oko toga. :)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2013, 17:58

Kada bi vam rekao stvarni problem vaseg kluba bili bi uvrijedjeni..Uglavnom ovo sto se radilo zadnjih 6-7 godina nije nikako sistematski. Pogledajte Arsenal prije toga i nakon toga i biti ce vam jasno..
Vi trenutno u ekipi imate 20 prosjecnih igraca, a prije ste imali fino sekeltovane igrace, u prijevodu ta selekcija na koju ste najvise isli vas je iznevjerila i bila je losa. Vi uopste i niste uzimali najvece talente, a vrh kluba se 10 godina dicio s tim.

Liga i jeste sada jaca nego sto je bila za vrijeme Arsenal-United dominacije, a vi se niste tome prilagodili. Presli na novi stadion, postali profitabilniji, a odlucili se za neku stednju :roll:
Uglavnom ima dosta klubova u vecim problemima, Arsenal je siguran bar sto se tice nekih stvari ali nije Arsenal klub tipa West Ham, Everton i ti da vam bude drago sto samo imate taj klub, trebaju tu i trofeji. Uprava je iznevjerila Arsena, Arsen je i kad je imao para dovodio potpune promasaje. Oni ne zasluzuju da budu u klubu, vi navijaci mislite da trebaju..Ako koga vrijeda zao mi je ali moje misljenje je da vi kao navijaci Arsenala ne vidite svoje stvarne probleme, a da ostali oko vas vide..

Dobra je ovo stvar za otpustanje prosjecnih i prodaju. Ali uglavnom sve su vam to Wengerovi promasaji..Kad se sjetim kakav ste fudbal igrali i kakve igrace imali, bude me stid ovih flopova koji trenutno vam igraju u timu, sve su to igraci koji su 4-5 opcija drugih timova iako nisam navijac Arsenala..Uglavnom sretno, simpa klub. Da se vrate na staze stare slave..

I gledam ovaj stari grb i stare dresove, ljepsi 100 puta. :)

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 26 jul 2013, 18:56

E jesi nam rek'o, e jesmo se uvrijedili. :lol:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 jul 2013, 19:04

Ispovjest palog andjela..

Boze,progledali smo,hvala !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2013, 19:16

Pa eto vidis kad vam covjek da kritiku, odmah kao tetke...Dobro, nije moj problem. Nastavite za mizernim sezonama, uzivajte u flopovima vaseg voljenog vodje :mrgreen:

Ovim putem i nacinom mozete uzeti liga kup...

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jul 2013, 19:48

Tuzlak kralju,sto se raspravljas? Gubis vrijeme...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 26 jul 2013, 19:50

Ja mogu slobodno reci da ce tek sada uslijediti period Arsenalove dominacije, jer ako su spremni ponudit 40 milki funti za Suareza onda je to garant da ce i u buducnosti davati velike pare za transfere. Po meni idealno bi u narednim godinama dovede se jedno zvucno pojacanje i 2-3 mlada talentovana igraca i zadrzavanje postojecih. Ne bi odstupali od politike kluba i ne bi zavisili od nekog šejka. Suarez moze biti ta prevaga jer sa nekih njegovih 25-30 golova u svim takmicenjima plus kad bi ostali dali kao i ove sezone defintivno bi jedan trofej mogli osvojit. Najbolje u svemu tome je da ce Arsenal opet biti u plusu sto se poslovanja tice

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 jul 2013, 19:53

Nismo se mi uvrijedili. Znamo mi dobro sve mane i prednosti naseg tima. Nama je samo malo muka od vas dusebriznika koji eto sve znaju o Arsenalu bolje i od celnih ljudi Arsenala.
Najjace mi je kako ste svi samo tako kriticni kod Arsenalovih igraca a kod drugih niko ne gleda... Evo primjer kada je Zaha izjavio da je Gunner i kada se povezivao sa Arsenalom svi su pametovali kako je to jos jedan "Wengerov talenat" i kako nista od njega. Naravno profesor se i nije interesovao za njega kada ima toliko krilnih mladih igraca. Cim je Zaha potpisao za United na jednom je postao strasan talenat i najbolji mlado Englesko krilo kao da nema OXa koji je samo obicni "Wengerov talenat". Crowleya cim je presao u Arsenalovu akademiju postao prosjek nigdje vise one price o velikoj buducnosti. Ovaj mladi Njemac africkog porijekla koji je bio otkrovljenje ove Azijske turneje. Nije njega Wenger na kraj svijeta vodio dzabe ali cim smo ga nahvalili ovde su prvi Redsi dosli da se ismijavaju sa njime. Eee kojeg to oni talenta imaju???
Mnogo ali mnogo se potcjenjuju Arsenalovi igraci. To uglavnom rade ljudi koji i ne gledaju Arsenal a pogotovo njihove mlade igrace ali ajde oni sve znaju i bez toga! A kazes nisu to vise oni ni najveci talenti sto ih dovode pa gdje ce ih dovoditi kada su sada 18-godisnjaci koji su nesto pokazali vrede na desetine miliona kao formirani igraci. Maura,Hazard,Drexler ladno 40 miliona. Onaj Bernard jednu polusezonu dobar ladno ga ljudi zacjenili 25 miliona funti! A recimo da je Gnabry jos u Stuttgartu sada bi vec bio standardan i smijem se kladiti da bi do sada za njega trazili minimum 20 miliona...
Ti ladno navodis kako Arsenal ima 20 prosjecnih igraca!? (roster je 25) Pa de me prosvjetli koji su to njih 5 sto nisu prosjecni???
Drugo ta prica da Arsenal nema ambicije je isto smijesna. Pa svaki klub ima ambicije samo neke su ostvarljive neke nisu zavisno od poslovanja kluba. Arsenal je se morao preseliti na veci stadion i tu cijelu pricu mi je mrsko stalno kucati na i onako vec veliki text! Svedno je i ptice na grani vise znaju!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 26 jul 2013, 20:27

Jos se i raspravljamo hahaha jesu jaki ovi sto dolaze, haj dolazite malo cesce svima bi nama bilo zanimljivije :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 jul 2013, 20:27

http://twentyfour7football.com/suarez-r ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

mlin na nasu vodu

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 26 jul 2013, 20:31

Ma Sux je naš samo ako se Real ne umiješa, ja se samo toga bojim. :D

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jul 2013, 20:33

Talk on talk on with a hope in your heart...

Memento Mori...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jul 2013, 20:55

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 jul 2013, 20:56

jel to friska pred iftar Marsale?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jul 2013, 20:59

Joj svaki put neki prosvjetitelj dodje i upali nam svjetlo pricom kako smo bili mnogo bolji na Hajberiju i kako je tada politika kluba bila bolja. I sad mi svi trebamo ponavljati po 1000 puta ispricanu pricu o prelasku na emirates i stednji tokom ovih 7. godina iznova i iznova....
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jul 2013, 21:05

Profesor je napisao/la:jel to friska pred iftar Marsale?
Jest vala, nego prepoznaješ li gospodina sa slike? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jul 2013, 21:05

Marsal je napisao/la:
Profesor je napisao/la:jel to friska pred iftar Marsale?
Jest vala, nego prepoznaješ li gospodina sa slike? :D
Mene je uvijek zanimalo za koga Trigger navija? :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jul 2013, 21:06

Ne ne,nikakvi prosvijetitelji,vec sto ste vi uvjereni da je vas klub bolji od naseg....zato jer igra lp zadnjih sezona...ok...istina je da se nasi kurce sa prosloscu...jeebi je,al zar ci stvarno mislite da ste buducnost?

Memento Mori...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jul 2013, 21:08

Sage je napisao/la:Ne ne,nikakvi prosvijetitelji,vec sto ste vi uvjereni da je vas klub bolji od naseg....zato jer igra lp zadnjih sezona...ok...istina je da se nasi kurce sa prosloscu...jeebi je,al zar ci stvarno mislite da ste buducnost?
Mislimo? Jesi li ti gledao tabelu zadnjih desetak godina? Nismo mi buducnost doslo je vrijeme da budemo sadasnjost, dug je bio put...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 jul 2013, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 jul 2013, 21:08

nakon sto sam potrljao svoju lampu, izasao mi je bijeli dim iz genitalija, koji tvrdi da smo bolji...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.