Crni gavran je napisao/la:sarajlija je napisao/la:@Crni G daj ba svijuti nemoj beze nas nervirati vise dosta mi je sinoc bilo zamalo da me srcani opali kad je fulio
Covjek ne igra dobro kako je dosao sve sto ne valja ''polovnjaci'' dodju kod nas sta im je vise?
Do kada se misle igrati sa nama do kada ba...?.... Vidjcemo sad ovog Nikolu na djeli ne pokazeli se adio iz kluba odmah!

....Travancic bi trebao biti pravo pojacanje po pricama bgm, ali vise ne vjerujem nikome.

Burazeru, halali nisam imao losu namjeru. Travancic? Pa sumnjam da moze biti dobar i kod vas, jer momak ima navike nesportskog zivota, pa ako Melunovic nije trcao po terenu, tj. ako ga Musemic nije mogao natjerati, onda ce ti sa Travancicem biti puno teze, al hajd kako ti kazes. Ali morate platiti tu neku sicu, ipak on ima sa nama 2 godine amaterskog ugovora.
Ma znas sta ti je rjesenje, prvo da smjenite kompletnu upravu, za to ste sposobni, onda dovedite trenera iz svojih redova(ne Musemica), mozda npr. Janjosa ili Agima Nikolica(bubam ali vi znate to bolje sta vam treba ), onda vratite svoje igrace iz raznih klubova(Handzic, Pandza....) i onda od nule. Mada mislim da za ovu Pl imate odlicnu
ekipu, samo vam treba dobar spic, mozda ce Komazec biti rijesenje, vidjeces kad odvalite Zrinjskog 3:0 zaboravicete
vi na onu blamazu sa Kukesijem

Ma jarane, bas te sto si nabrojao da se dovedu, sve evo trce da nam se vrate, toliko im je ovaj klub "dao", a i mi navijaci koji smo vise po njima s*ali i pi*ali, vec davali podsticaj (inace smo k'o vrijeme sto se toga tice, mijenjamo misljenja svakih p'o sata) momcima je realno bolje bilo gdje, samo ne ovdje gdje su im se karijere pokusale totalno ugasiti, ali ima onaj gore sto na kraju svima da sta zasluzi, pa i meni prvom! Mi trebamo prvo poraditi na vlastitom (ne)mentalitetu da bismo se nadali iole boljem, a svima onima koji su i previse dali ovom klubu, a mi im na najprostiji moguci nacin vratili (ma koliko nekoga istina boljela) zelim svu srecu i nafaku ovog svijeta, jer su to NASA djeca koju nismo znali cijeniti, u svakom pogledu zasluzila! A nama je danas ovako, jer smo za sve SAMI KRIVI!!!