FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi zao Anesa ali Radana jeste jer je bolji igrac od kapitena. Za Haurdica sam znao i neka je otisao misli da je igrac za vece domete a ni kod nas nije bio medju 5 najbolji u smjesnoj konkurenciji. Amere Osmanagicu sad je sve na tebi.
Husrefe ODLAZI ti si najveci krivac uz Melunovica !
Husrefe ODLAZI ti si najveci krivac uz Melunovica !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 26 jul 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Irfan Haurdic i Radan nas napustili pa ima Boga imaaa !!!!!!
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- HannahMontana
- Kontakt:
Po meni Radan sinoc jedini pokazao muda u veznom redu i napadu, nudio se, otkrivao, dodavao i naravno grijesio kao i svi ostali..Ali to ne umanjuje cinjenicu da je JEDINI igrao sinoc. Isti je bio i pocetkom prosle sezone, dakle medju najboljima..E sad sto smo mi podijeljenog misljenja pa se neki raduju njegovom odlasku to je ok, isto tako i za Anesa, momak zna igrat lopte ali bespotrebno bio gusen na onoj poziciji....Sve u svemu moje misljenje je da su se neki drugi trebali otjerati prije ove dvojice, pocevsi od kapitena, Radulovica, Huseinbasica...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Jos i novi trener dok je vrijeme da ne gubimo sezonu u prva tri kola.
- HannahMontana
- Kontakt:
Blago receno poceo si smarati temu sa Musemicem drama! Ajd sine ostavi se ovog foruma i ove teme ziv bio!1L8F9C2 je napisao/la:Jos i novi trener dok je vrijeme da ne gubimo sezonu u prva tri kola.
- HannahMontana
- Kontakt:
Mjesto sportskog direktora prema našim informacijama ponudit će se Senadu Repuhu, nekadašnjem fudbaleru FK Sarajevo dok je jedan od glavnih kandidata da zasjedne na čelnu funkciju stručnog kolegija legendarni fudbaler momčadi sa Koševa, Faruk Hadžibegić.
Na kraju dodajmo da smo također saznali, istina nezvanično, da bi u narednim danima Sarajevo trebalo dobiti novog kapitena.
Ovo me posebno raduje!
Na kraju dodajmo da smo također saznali, istina nezvanično, da bi u narednim danima Sarajevo trebalo dobiti novog kapitena.
Ovo me posebno raduje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neka mašala. Svi koji se misle vucarati po terenu ili ko misli da se bogati na osnovu FKS, MARŠ ! Makar se borili za opstanak. Ali ono se ocima ne moze gledati. I Dzakmicu se isto treba zahvaliti. Radulovica se nekako rijesiti. FKS nije niciji taoc.
Evo ako udju Repuh i Hadzibegic u klub, to ce biti dobra stvar ! Barem se nadati da bivsi igraci koji vole klub, da ce stvari raditi samo u korist Sarajeva
Evo ako udju Repuh i Hadzibegic u klub, to ce biti dobra stvar ! Barem se nadati da bivsi igraci koji vole klub, da ce stvari raditi samo u korist Sarajeva
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS !1L8F9C2 je napisao/la:Jos i novi trener dok je vrijeme da ne gubimo sezonu u prva tri kola.
takvi kao što si ti nikad neće bit navijači Sarajeva nikad !
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Faruk ce biti najbolja stvar za klub sto se desila zadnjih godina.Istinska legenda koja zna sta znaci Sarajevo navijacima.
Amin.
Amin.
1946
Ovakvi kao ja imaju vise utakmice nego ti sasvim sigurno. Ako ti mislis da si navijac sto podrzavas trenera koji nema rezultat onda ti ne volis klub vec njega. Ne znam ko je tebi i slicnim ubacio u glavu da Hhusref ima podrsku svih navijaca FKS. Samo cu ti reci da ovaj klub ima 1000 do 1500 pravi navijaca svi ostali koji su tu od evrope do evrope nisu i nece se nista pitati nikad.tello je napisao/la:HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS !1L8F9C2 je napisao/la:Jos i novi trener dok je vrijeme da ne gubimo sezonu u prva tri kola.
takvi kao što si ti nikad neće bit navijači Sarajeva nikad !
Husrefe ODLAZI !
Znaci i novi kapiten za par dana to ce biti najveci plus ove sezone.
Faruk je bio vec u klubu i na daljinski vodio iz Francuske. Sada je ovdje stalno pa da vidimo..????Head je napisao/la:Faruk ce biti najbolja stvar za klub sto se desila zadnjih godina.Istinska legenda koja zna sta znaci Sarajevo navijacima.
Amin.
Kad se nije uspio uvaliti u savez a pucao je na to sad moze i FKS.stadion je napisao/la:Faruk je bio vec u klubu i na daljinski vodio iz Francuske. Sada je ovdje stalno pa da vidimo..????Head je napisao/la:Faruk ce biti najbolja stvar za klub sto se desila zadnjih godina.Istinska legenda koja zna sta znaci Sarajevo navijacima.
Amin.
-
mulumbu1921
- Kontakt:
evo nakon nekoliko godina,ovo je prva sezona da ne najavljujete titulu,mozda ove nesto i bude

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
dobro je...tjeraj djubrad... 
"Kada me sin bude pitao ko mu treba biti uzor u životu i karijeri, odgovoriću mu Alex Del Piero."
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
1L8F9C2 je napisao/la:Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
nije ni ovo nacin ovo je cisto huliganstvo, gdje si cuo da navijaci odredjuju sudbinu igraca i ko ce igrat ko nece, da ima drzave hapsenja bi bilo
jedan od razloga sto vam je njesra u klubu je sto se svaki navijac pita -.-
Trenutno korisnika/ca: benko21, nedimmmm1337, PapakIzSa i 29 gostiju.