NK Široki Brijeg

thegunn
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la thegunn » 26 jul 2013, 23:13

znal ko cijene za tekmu

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 jul 2013, 23:19

thegunn je napisao/la:znal ko cijene za tekmu
Skupe će biti dva Europska kluba dolaze.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 jul 2013, 23:23

Što se tiče cijena ulaznica za ovaj meč, Porča navodi da će dogovor biti postignut tokom vikenda, jer već u subotu ima sastanak sa zvaničnicima Širokog Brijega. Saznajemo da će cijena biti niža od uobičajenih za međunarodne utakmice UEFA-e, te neznatno viša od uobičajenih za utakmice na Bilinom polju.
Nize od uobicajni za evropu a neznatno vise od uobicajni karti na Biliom,sad jel se to odnosi na cijene po kojima Celik igra,jer one su Sjeve-Jug 2 , istok 4 i Zapad 6 :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 jul 2013, 23:49

maxmore je napisao/la:Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
Pa koji su kreteni u našoj upravi ,pa što ne dogvore s čelnicima Udinesea kako njihovim tako i nama ,snize cijene,gluposti sve po ledjima navijača

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 26 jul 2013, 23:57

Zenica je fudbalski grad...u to cemo se nadam se uvjeriti u cetvrtak ili kad vec igraju SB-udinese. Vidim ovdje prepucavanja treba li ili ne ici na tu tekmu. Ovako, ljudi u Zenici vole fudbal cini mi se vise nego bilo gdje drugo u BiH. Svi oni koji ce ici na ovu tekmu ici ce radi tog da vide jedan Udineze a ne radi Sirokog, eh sad siguran sam da ce publika biti naklonjena Sirokom, ako nista onda onom logikom "navijanja za slabije, kad ne znas za koga da navijas". Nravno ne treba ocekivati da ce se pjevati pjesme, praviti koroeografije ili sta ti ja znam vec, ali na Bilinom je dovoljno da 500 ljudi zaplješće i eto ti atmosfere ko iz snova :)
Eh sad, moj prijedlog upravi SB-a je taj da puste slobodan ulaz i da tekma bude poslije iftara ukoliko zele da na stadionu imaju solidnu posjetu, jer vjerujte mi svi oni koji se dvoume ici ili ne ici, zbog cijene karte nece ici, a da je ulaz slobodan isli bi sigurno. Jer kad vec ne igras u Sirokom onda ne ocekuj da ces zaraditi na kartama, bolje onda halali i to i da bar imas kolku toliku podrsku sa tribina. I da, preporucio bih navijacima Sirokog da ne dolaze organizovano u Zenicu, ono nekako glupo da te policija cuva u tvojoj zemlji a igras protiv kluba iz druge drzave. A i za one sto planiraju doci, sto neko vec rece, pripazite se ipak je ovdje "rulja neorganizirana", a ko ce znati, mozda i HZ navrate malo do Zenice.
U svakom slucaju sretno SB-u protiv Udina.
#samoČelik

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jul 2013, 00:01

maxmore je napisao/la:Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
Ma ne vjerujem da ce biti toliko,previse je to novca
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 jul 2013, 00:05

Lawer_88 je napisao/la:Zenica je fudbalski grad...u to cemo se nadam se uvjeriti u cetvrtak ili kad vec igraju SB-udinese. Vidim ovdje prepucavanja treba li ili ne ici na tu tekmu. Ovako, ljudi u Zenici vole fudbal cini mi se vise nego bilo gdje drugo u BiH. Svi oni koji ce ici na ovu tekmu ici ce radi tog da vide jedan Udineze a ne radi Sirokog, eh sad siguran sam da ce publika biti naklonjena Sirokom, ako nista onda onom logikom "navijanja za slabije, kad ne znas za koga da navijas". Nravno ne treba ocekivati da ce se pjevati pjesme, praviti koroeografije ili sta ti ja znam vec, ali na Bilinom je dovoljno da 500 ljudi zaplješće i eto ti atmosfere ko iz snova :)
Eh sad, moj prijedlog upravi SB-a je taj da puste slobodan ulaz i da tekma bude poslije iftara ukoliko zele da na stadionu imaju solidnu posjetu, jer vjerujte mi svi oni koji se dvoume ici ili ne ici, zbog cijene karte nece ici, a da je ulaz slobodan isli bi sigurno. Jer kad vec ne igras u Sirokom onda ne ocekuj da ces zaraditi na kartama, bolje onda halali i to i da bar imas kolku toliku podrsku sa tribina. I da, preporucio bih navijacima Sirokog da ne dolaze organizovano u Zenicu, ono nekako glupo da te policija cuva u tvojoj zemlji a igras protiv kluba iz druge drzave. A i za one sto planiraju doci, sto neko vec rece, pripazite se ipak je ovdje "rulja neorganizirana", a ko ce znati, mozda i HZ navrate malo do Zenice.
Ne može bit ulaž džabe da ga hebeš ,UEFA ne da moraju se tiskat ulaznice i određen broj ,ali mogu stavit simboličnu cijenu od marku dvi ...iskreno nama svima je svejedno koliko će bit ,kao i Upravi ,svi smo ogorčeni odlukom UEFE ,nego eto ako Zenica pokaže interes za utakmicu ,za pogledat Udinese ,tako im se odužit za gostoprimstvo. 8-)

ManUtdFan
Kontakt:

Post Postao/la ManUtdFan » 27 jul 2013, 00:13

Pustite glupe dječje price,u zenicu su svi dobro došli. Tako je bilo i sa Modricom sa Zepcem, tako će biti i sa vama. Uistinu bih se stidio vlastitog grada ukoliko bi vas neko napao doslovno ili verbalno na nacionalnoj osnovi na utakmici u kojoj uopste nema Celika. Ovo će bit ispit civiliziranosti u Zenici, nadam se da će većina gradske raje prevagnuti. Ukoliko ne bude ispada sa vaše strane tipa omalovažavanja drzave u kojoj živimo, gotovo siguran sam da će sve proteći u najboljem redu. Lično ću navijati za vas iz razloga što pripadamo istoj državi sviđalo se to nekome ili ne, a iz istog razloga zbog kojeg sam navijao za zelju, sarajevo i zrinjski u ovim pretkolima. Čestitke i na prolazu, predstavljanjz BiH, te na dovodjenju jedne renomirane ekipe u istu. Sportski pozdrav

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 27 jul 2013, 00:13

felix123 je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Zenica je fudbalski grad...u to cemo se nadam se uvjeriti u cetvrtak ili kad vec igraju SB-udinese. Vidim ovdje prepucavanja treba li ili ne ici na tu tekmu. Ovako, ljudi u Zenici vole fudbal cini mi se vise nego bilo gdje drugo u BiH. Svi oni koji ce ici na ovu tekmu ici ce radi tog da vide jedan Udineze a ne radi Sirokog, eh sad siguran sam da ce publika biti naklonjena Sirokom, ako nista onda onom logikom "navijanja za slabije, kad ne znas za koga da navijas". Nravno ne treba ocekivati da ce se pjevati pjesme, praviti koroeografije ili sta ti ja znam vec, ali na Bilinom je dovoljno da 500 ljudi zaplješće i eto ti atmosfere ko iz snova :)
Pa dobro, ako vec mora, onda kao sto kazes simbolicno, marka, dvije... i neka ide u humanitarne svrhe... ha ya..

Ne može bit ulaž džabe da ga hebeš ,UEFA ne da moraju se tiskat ulaznice i određen broj ,ali mogu stavit simboličnu cijenu od marku dvi ...iskreno nama svima je svejedno koliko će bit ,kao i Upravi ,svi smo ogorčeni odlukom UEFE ,nego eto ako Zenica pokaže interes za utakmicu ,za pogledat Udinese ,tako im se odužit za gostoprimstvo. 8-)
#samoČelik

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 27 jul 2013, 00:16

Htio sam reci, ako vec mora neka bude simbolicno, kao sto si i rekao , marka, dvije, i neka ide u humanitarne svrhe..ha ya..
#samoČelik

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 jul 2013, 00:40

Lawer_88 je napisao/la:Htio sam reci, ako vec mora neka bude simbolicno, kao sto si i rekao , marka, dvije, i neka ide u humanitarne svrhe..ha ya..
Nema sanse da se to desi,eto pogledaj moj post povis gore i vidi sta je Porca rekao,drugo tekma se igra u 20:45 Uefin termin tako da poslije iftara je to ,sad ne znam tacno u koliko je sati iftar,bice posjeta tu i tamo solidna,licno ja idem da vidim velikog gospodina Di Natale-a :)

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 27 jul 2013, 00:44

sagitarius je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Htio sam reci, ako vec mora neka bude simbolicno, kao sto si i rekao , marka, dvije, i neka ide u humanitarne svrhe..ha ya..
Nema sanse da se to desi,eto pogledaj moj post povis gore i vidi sta je Porca rekao,drugo tekma se igra u 20:45 Uefin termin tako da poslije iftara je to ,sad ne znam tacno u koliko je sati iftar,bice posjeta tu i tamo solidna,licno ja idem da vidim velikog gospodina Di Natale-a :)
Ma hajde ba šta baljezgate,ko je platio kartu na jugu u Kupu Uefa kad su igrali žepče-baškimi na BILINOM :D Bio je jug dobro popunjen,a nešto se ne sjećam da smo platili :D Istok bio 3 KM :D Isto da će doći 10.000 :D Cijela Lištica ili ovo poslijeratno Široki Brijeg u 2 busa stanu :D A oni se svakako i boje da dođu,i to se zna... :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 jul 2013, 00:48

kakvi sve idioti komentarisu ovu temu, puni zlobe i zavisti, svim sam srcem uz Siroki, kao i 90% normalnih navijača Želje, draži ste mi vi uostalom nego neki nk čelik
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 jul 2013, 00:53

fedeltafrotta je napisao/la:kakvi sve idioti komentarisu ovu temu, puni zlobe i zavisti, svim sam srcem uz Siroki, kao i 90% normalnih navijača Želje, draži ste mi vi uostalom nego neki nk čelik

Drazi ti oni sto ti plju po drzavi i zvizde himnoj,mrze taj grb na tvom avataru nego istinski patrioti koji svaku tekmu pjevaju "jedna si jedina" , dobro ti zbrojis momak :)

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 27 jul 2013, 00:55

fedeltafrotta je napisao/la:kakvi sve idioti komentarisu ovu temu, puni zlobe i zavisti, svim sam srcem uz Siroki, kao i 90% normalnih navijača Želje, draži ste mi vi uostalom nego neki nk čelik
Risha, znaci ipak ides na tekmu :D
#samoČelik

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 27 jul 2013, 00:58

koji paćenik :roll:
#samoČelik

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jul 2013, 01:03

kakve su sanse Sirokog protiv Udinesea!? bez obzira sto ne igrate na svom stadionu vjerujem da cete u Zenici imati finu podrsku,dolazite u fudbalski grad,i siguran sam da ce Siroki u Zenici imati puno vecu podrsku navijaca nego sto bi ga imalo npr Sarajevo ili Zeljo da su prinudjeni svoje utakmice igrati u tom gradu... nego nastojte ih dobiiti i tako okrenete novu stranicu u svojoj historiji...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2013, 01:16

Prije nekoliko godina grupa debila je napala kolonu svatova sa hrvatskom zastavom u centru Zenice. U isto vrijeme naisla je grupa Robijasa koja je stala u odbranu ljudi u koloni te u ovi nastavili sa slavljem.
Nadam se da ce neko iz zenice potvrditi ovu pricu. Samo da se zna kakva atmosfera tolerancije vlada u gradu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 27 jul 2013, 01:18

Lawer_88 je napisao/la:
Risha, znaci ipak ides na tekmu :D
Pa normalno da ću ići :D Išao sam i kad je Žepče igralo :D Moram navijat za onog gospodina imena DI NATALE :D NEK I ONI JEDNOM VIDE KAKO JE KAD NEKO IZ NJIHOVE DRŽAVE NAVIJA PROTIV NJIH... TAKO SU I ONI URADILI NA UTAKMICI U-21 BIH-HRVATSKA u Širokom Brijegu,izviždali državu u kojoj žive i himnu i sad ja kao trebam pokazat da sam multietnički nastrojen tako što ću navijat za njih,fkt da neću!!! SAMO TREBA IGRATI PO NJIHOVIM PRAVILIMA KAD ONI PLJUJU PO NAŠOJ REPKI I MI TREBAMO ISTO VRATIT... DOSTA SMO MI BOŠNJACI BILI MERHAMETLI I GLEDALI KROZ PRSTE NA TUĐI BEZOBRAZLUK! A OVI ŠTO MI KAKE BOŠNJACI DA SAM OVAKAV ILI ONAKAV NISU NIKAD BILI NI NA JEDNOJ TEKMI PROTIV NJIH,ILI NPR ŽEPČA,MISLIM NA GOSTOVANJA... OTIĐITE JEDNOM SA ZASTAVOM BIH U BILO KOJI GRAD U BIH SA LJILJANIMA ILI OVOM PLAVO-ŽUTOM,PA ĆETE VIDJETI KAKO SU MULTIETNIČNI :)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 27 jul 2013, 01:19

U Zenici ti nema tog Igor,Mate,Darko,Meho,Suljo svi su isti.I to je razlika od ostalih gradova.Ali stadion,klub i navijaci su sasvim druge stvari. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, Cwirek, kogmagie46, MostarReds22, pitar9876, Rodman, TylerBurey i 33 gosta.