100 posto brate tacno. Pretvorise ljudi ovo u politiku a ne sport, ali Zenica je stvarno po tom pitanju maximalno tolerantna. Uostalom, ovi ti pisu pojedinci, ne mogu oni predstavljati navijacku grupu ili organizaciju.Consigliere je napisao/la:Prije nekoliko godina grupa debila je napala kolonu svatova sa hrvatskom zastavom u centru Zenice. U isto vrijeme naisla je grupa Robijasa koja je stala u odbranu ljudi u koloni te u ovi nastavili sa slavljem.
Nadam se da ce neko iz zenice potvrditi ovu pricu. Samo da se zna kakva atmosfera tolerancije vlada u gradu.
NK Široki Brijeg
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ajde bolan ne rise vise, koji ti je dzavo. Eto mi nismo bili, ti si bio. Svagdje je to isto, oni tebi psuju, ti njima psujes, vrijedas se i to je to. On okacio zastavu Hrvatske, ti trans Robijasa i cao drugari.risha1988 je napisao/la:Pa normalno da ću ićiLawer_88 je napisao/la:Risha, znaci ipak ides na tekmufedeltafrotta je napisao/la:kakvi sve idioti komentarisu ovu temu, puni zlobe i zavisti, svim sam srcem uz Siroki, kao i 90% normalnih navijača Želje, draži ste mi vi uostalom nego neki nk čelikIšao sam i kad je Žepče igralo
Moram navijat za onog gospodina imena DI NATALE
NEK I ONI JEDNOM VIDE KAKO JE KAD NEKO IZ NJIHOVE DRŽAVE NAVIJA PROTIV NJIH... TAKO SU I ONI URADILI NA UTAKMICI U-21 BIH-HRVATSKA u Širokom Brijegu,izviždali državu u kojoj žive i himnu i sad ja kao trebam pokazat da sam multietnički nastrojen tako što ću navijat za njih,fkt da neću!!! SAMO TREBA IGRATI PO NJIHOVIM PRAVILIMA KAD ONI PLJUJU PO NAŠOJ REPKI I MI TREBAMO ISTO VRATIT... DOSTA SMO MI BOŠNJACI BILI MERHAMETLI I GLEDALI KROZ PRSTE NA TUĐI BEZOBRAZLUK! A OVI ŠTO MI KAKE BOŠNJACI DA SAM OVAKAV ILI ONAKAV NISU NIKAD BILI NI NA JEDNOJ TEKMI PROTIV NJIH,ILI NPR ŽEPČA,MISLIM NA GOSTOVANJA... OTIĐITE JEDNOM SA ZASTAVOM BIH U BILO KOJI GRAD U BIH SA LJILJANIMA ILI OVOM PLAVO-ŽUTOM,PA ĆETE VIDJETI KAKO SU MULTIETNIČNI
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:Nize od uobicajni za evropu a neznatno vise od uobicajni karti na Biliom,sad jel se to odnosi na cijene po kojima Celik igra,jer one su Sjeve-Jug 2 , istok 4 i Zapad 6 :SŠto se tiče cijena ulaznica za ovaj meč, Porča navodi da će dogovor biti postignut tokom vikenda, jer već u subotu ima sastanak sa zvaničnicima Širokog Brijega. Saznajemo da će cijena biti niža od uobičajenih za međunarodne utakmice UEFA-e, te neznatno viša od uobičajenih za utakmice na Bilinom polju.
Nadam se da ce cijene biti po 10 km da ne dolazi svakakva rulja na stadion. Neka bude 1000 gledaoca ali nek makar ispustuju predstavnika nase drzave. Svakako ce biti vise "normalnih osoba" na stadionu nego osoba sa kompleksima. Jedino su ovi kompleksasi uvijek najglasniji.
Ja u nedelju krecem na godisnju u Zenicu tako da cu 100% ici na utakmicu.
- Consigliere
- Kontakt:
@risha brate, ok to je tvoj stavi postujem ga. Ali, treba biti dosljedan, idemo podjeliti zemlju pa svako svojim putem da se ne gledamo. Ali, naravno da ti to neces, hoces cjelovitu zemlju. E, pa brate, za cjelovitu BiH neko mora progutati ****, da oprostis, i biti covjek prije svega, a to moramo biti mi Bosanci i Hercegovci! Ovo je nasa jedina zemlja, mi rezervne nemamo.
Svaki bosanac i hercegovac ce podrzati igrace bosanskohercegovackog Sirokog Brijega protiv zabara!
Svaki bosanac i hercegovac ce podrzati igrace bosanskohercegovackog Sirokog Brijega protiv zabara!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pitanje, kolk´o kesa ce bit ulaznice ja bi s ekipom dos´o da gledam Di Natalea 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dosta raje će da dođe i da jednostavno samo gleda utakmicu. Ne znam odakle vam u svemu tome politika. Zenica je uvijek bio poseban grad i dugo već nije bilo nekih ispada što je za svaku pohvalu. Lijepo bi bilo kada bi prestali da pišete o nekim zastavama koji su u svemu najmanji problem. Svako ima pravo da nosa šta hoće dok je to u skladu sa zakonom BiH.
Talijani su uvijek bilo "nezainteresirani" za evropsku ligu. Napoli gubi od Plzen-a, Hajduk dobija u gostima Inter i ima sigurno još 10-tak primjera kojih se ne mogu sjetiti.
Velika prilika da se promoviše Široki Brijeg, te bosanskohercegovački fudbal.
Talijani su uvijek bilo "nezainteresirani" za evropsku ligu. Napoli gubi od Plzen-a, Hajduk dobija u gostima Inter i ima sigurno još 10-tak primjera kojih se ne mogu sjetiti.
Velika prilika da se promoviše Široki Brijeg, te bosanskohercegovački fudbal.
O kakvoj vi toleranciji pisete.
Dok oni na svojim utakmicama dizu Hrvatske zastave, dok pjevaju pjesme kakve pjevaju, dok kace slike kojekakvih idiota iz rata, dok zvizde na himnu u drzavi koja je njihova vi ce te navijati za njih, pa stvarno.
To je isto kao da navijate protiv Bosne i Hercegovine.
Dok oni na svojim utakmicama dizu Hrvatske zastave, dok pjevaju pjesme kakve pjevaju, dok kace slike kojekakvih idiota iz rata, dok zvizde na himnu u drzavi koja je njihova vi ce te navijati za njih, pa stvarno.
EuroSport je napisao/la:O kakvoj vi toleranciji pisete.
Rade li to igrači Širokog Brijega ili navijači ?
Svako ima pravo da se izjašnjava kako hoće. Ako se neko osjeća kao Kinez, neka nosa kinesku zastava, njegova stvar. Dok se god ne ogradimo od tih stvari i ne prepustimo slobodu izbora ljudima nikada neće BiH naprijed.
Zvižde himni, no siguran sam da ne zvižde svi. To zviždanje je čista politička igra koji su nametnuli glavonje sa vrha države koji svaki drugi dan uživaju u zajedničkom ručku te priči koga su uspjeli zavaditi da bi se prikazala BiH kao država koja ne funkcioniše.
Za kačenje tih "idiota" iz rata postoji kazna.
Dok se god plaća porez državi BiH mogu se svi nazivati kako hoće.
Lična stvar izbora ko će za koga navijati. Ja sam u tom pogledu suzdržan. Volio bi naravno da prođe bosanskohercegovački klub, da se spominje u svim medijima da je klub iz Bosne i Hercegovine izbacio jednog talijanskog predstavnika.
Kad pocnu da se ponasaju u skladu s drzavom u koju zive i kad ne budu zvizdali himnu na finalu kupa BIH citav stadion onda ce imati podrsku.
Do tada nek im podrsku daju navijaci Hajduka, Dinama, Osijeka jer je to njihova drzava.
Do tada nek im podrsku daju navijaci Hajduka, Dinama, Osijeka jer je to njihova drzava.
Njih nek je sram i stid i nas, sebe i svojih - a Zenica ce ostat ponos Bosne i Hercegovine. Zenica cista ko Zjenica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja došo ljudima reći da su od jednom favoriti za sve i svašta ove sezone, kad se načitah sranja ko nikad u životu.
Ti risha1988 si uspio osramotit ovaj cijeli forum, a pogotovo sebe i još ovih par levata što ti se primilo na priču i složilo s tobom. Upisao si se na forum kad je aktuelna bila priča o utakmici Srbije i Srpske, pa si tu srao i od tada do sad 75% postova ti je po temama Hrvatskih klubova, tačnije trećina u jednom danu na **** ovih ljudi ovdje. Svima nešto spuštaš, nešto vrijeđaš, papak jedan u ime koga, za koga ? Došao si ovdje na sportski forum drito sa Avazovog foruma i još se hvališ time, i nastavio isto kolo plesat ko i oni primitivci tamo. Mrš nazad tamo, tamo samo pripadaš i ti i tvoja priča.
Sam si u prvim postovima reko da "nikako ne pratiš naš fudbal, samo u julu i malo avgusta ako ima sreće" pa odmah nastavio pljuvat po Želji, Pitarima a pogotovu Hrvatima (i temu Žepča si našo i otišo ih hraknut). Trebalo te odmah otjerat firaune jedan. Jest BH siromašna i Liga nam jekarina, al je naša jarane, moja i od ovog ustae kojem ti **** mater, jer nam je do nje stalo. A ti idi nazad u avazovu pećinu i drkaj do idućeg ljeta.
Ma nije ovaj ovdje slučajno, šatro nakav robija zenica, nije slova napiso ni jednog o svojima. A ko biva mene papak predstavlja, moju državu, on se brine što nekaki zvižde himni i kukasti njemu bitan. Politika teška, huškač najgore vrste i došo ovdje širit svoje karcinome, a mi to dozvoljavamo. Ovo je sportski forum i treba banirat ovakve pacijente odmah!
Ti risha1988 si uspio osramotit ovaj cijeli forum, a pogotovo sebe i još ovih par levata što ti se primilo na priču i složilo s tobom. Upisao si se na forum kad je aktuelna bila priča o utakmici Srbije i Srpske, pa si tu srao i od tada do sad 75% postova ti je po temama Hrvatskih klubova, tačnije trećina u jednom danu na **** ovih ljudi ovdje. Svima nešto spuštaš, nešto vrijeđaš, papak jedan u ime koga, za koga ? Došao si ovdje na sportski forum drito sa Avazovog foruma i još se hvališ time, i nastavio isto kolo plesat ko i oni primitivci tamo. Mrš nazad tamo, tamo samo pripadaš i ti i tvoja priča.
Sam si u prvim postovima reko da "nikako ne pratiš naš fudbal, samo u julu i malo avgusta ako ima sreće" pa odmah nastavio pljuvat po Želji, Pitarima a pogotovu Hrvatima (i temu Žepča si našo i otišo ih hraknut). Trebalo te odmah otjerat firaune jedan. Jest BH siromašna i Liga nam jekarina, al je naša jarane, moja i od ovog ustae kojem ti **** mater, jer nam je do nje stalo. A ti idi nazad u avazovu pećinu i drkaj do idućeg ljeta.
Ma nije ovaj ovdje slučajno, šatro nakav robija zenica, nije slova napiso ni jednog o svojima. A ko biva mene papak predstavlja, moju državu, on se brine što nekaki zvižde himni i kukasti njemu bitan. Politika teška, huškač najgore vrste i došo ovdje širit svoje karcinome, a mi to dozvoljavamo. Ovo je sportski forum i treba banirat ovakve pacijente odmah!
Ovako, drago mi je da u BiH ima normalnih ljudi koji razmisljaju svojom glavom i koji kontaju barem nešto. Zeničani na našu žalost imaju prigodu gledati ekipu iz LIge 5 , tko je kriv za to? Pa Uefa,BiH svaez a i N.K.Š.B. što neke stvari od početka nisu predstavljene kako treba.
Ulaznice će normalno biti 20-30KM pa tko voli nek dođe. Ako Škripari dođu doći će kao i inače, pjevat će što i inače pjevaju i postavljat će što i inače postavljaju . Oni koji imalo poznaju scenu znaju da su Škripari svake godine na Bilinom hoće li biti na Udinama ovisi o njihovom dogovoru a vaša priča, prijetnje i sve ostalo možete okačiti mačku o rep, ako se odluči da se ide ako se mogne iskombinirati doći će se ako ne, neće. A svi ostali koji će doći uživajte, opustite se
Ulaznice će normalno biti 20-30KM pa tko voli nek dođe. Ako Škripari dođu doći će kao i inače, pjevat će što i inače pjevaju i postavljat će što i inače postavljaju . Oni koji imalo poznaju scenu znaju da su Škripari svake godine na Bilinom hoće li biti na Udinama ovisi o njihovom dogovoru a vaša priča, prijetnje i sve ostalo možete okačiti mačku o rep, ako se odluči da se ide ako se mogne iskombinirati doći će se ako ne, neće. A svi ostali koji će doći uživajte, opustite se

Zadnja izmjena: ljutinar, dana/u 27 jul 2013, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
risha 1988 je sve upravu, sve ostalo je kompleks niže vrijednosti kod Bošnjaka.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Hajde onda s ove teme provokatori obicni, zasto dolazite ako mrzite Siroki i opcenito Hrvate?
Hvala Bogu ima ljudi koji ce doci podrzat Siroki u Zenici tako da se nadam lijepo ispunjenom stadionu i dobroj predstavi Sirokobrijezana.
Hvala Bogu ima ljudi koji ce doci podrzat Siroki u Zenici tako da se nadam lijepo ispunjenom stadionu i dobroj predstavi Sirokobrijezana.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Nisi dobro skontao i ko ce bola podrzat Siroki u Zenici? Pa zar mislis da bi Celik,Velez ili Zeljo bili podrzani u Sirokom. To je realnost i od toga se ne moze pobjeci ali ne treba dolijevati ulje na vatru jer svaki klub ima svoje obiljezje i zastave drugog sadrzaja su nepotrebne pogotovo u drugom gradu gdje su vecinom ljudi druge nacionalnosti. Nisam da ljudi u Zenici navijaju za Siroki ali isto tako nisam ni da navijaju za Udineze. Ipak je Siroki nas jedini predstavnik u evropi i bez obzira na nacionalne netrpeljivosti treba to postovati i dokazati da je Zenica grad normalnih ljudi i velikih zaljubljenika u fudbalDamian je napisao/la:Hajde onda s ove teme provokatori obicni, zasto dolazite ako mrzite Siroki i opcenito Hrvate?
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Kontakt:
Tko očekuje da Zenica navija za Široki nije mi jasno ??? Mi Širokobriježani nismo
Iskreno samo Sarajevo i eventualno Vehelež ne bi dobili pljesak na Pecari ,Željo ga je dobio u finalu kupa i to veliki
Satrašte nam temu zbog ljenih moderatora kojima očito ovakva prepucavanja odgovaraju
Iskreno samo Sarajevo i eventualno Vehelež ne bi dobili pljesak na Pecari ,Željo ga je dobio u finalu kupa i to veliki
Satrašte nam temu zbog ljenih moderatora kojima očito ovakva prepucavanja odgovaraju

- storm_raider
- Kontakt:
Siroki sretno protiv Italijana, vidimo se u Zenici. Znam da ce mnogo normalne raje iz Zenice doci da vas podrzi, jer ipak sada jedini predstavljate ovu drzavu u Europi. Niko nema sportski kolektiv tako konstantan u ovoj drzavi i na tome vam mogu svi samo zaviditi. Takodjer pustite ovu napacenu djecicu kao sto je @EuroSport, poznat kao Aldin, Dona, itd.. Sportski pozdrav i podrska iz Sarajeva.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Greska - nisam na ovaj post zelio da citiram. Izvinjenje zbog greske.storm_raider je napisao/la:Siroki sretno protiv Italijana, vidimo se u Zenici. Znam da ce mnogo normalne raje iz Zenice doci da vas podrzi, jer ipak sada jedini predstavljate ovu drzavu u Europi. Niko nema sportski kolektiv tako konstantan u ovoj drzavi i na tome vam mogu svi samo zaviditi. Takodjer pustite ovu napacenu djecicu kao sto je @EuroSport, poznat kao Aldin, Dona, itd.. Sportski pozdrav i podrska iz Sarajeva.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jul 2013, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- storm_raider
- Kontakt:
Nista, uzivaj. 

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 27 jul 2013, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne doji se ti glupostima nacionalistickim. Sveko normalan ne mrzi ni hrvate ni srbe ni bosnjake. Stanje po gradovima ti moze reci kako je koji grad zaglibio u praistoriji ili je normalan grad. Koliko zenicani "mrze" hrvate to pitaj Ciru Blazevica i ostale. U stvari svako zna da u Zenici ako si covjek odmah si i cijenjen, ljudi jednostavno ne vole nacionalizam i pretjerano nafuravanje na to i nista vise.Damian je napisao/la:Hajde onda s ove teme provokatori obicni, zasto dolazite ako mrzite Siroki i opcenito Hrvate?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], jurisicduska, Riziko, svrakino1921 i 24 gosta.