FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2013, 16:57

edo07 je napisao/la:
ZDF :D
Da, da, moja greska, ja se izvinjavam. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 16:58

and eurosport 2 :D 8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 26 jul 2013, 16:59

Omerbavarac je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
ZDF :D
Da, da, moja greska, ja se izvinjavam. :)
ma svejedno je..sve je to isto..uglavnom bitno je da ima na free tv-u

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 17:38

amidza koji rezultat predvidjas aaaa.
nesto vovako prizeljkujem " onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2013, 20:51

Sutra akobogda pa novi trofej, stući žutalje već na početku sezone je neprocjenjivo. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 20:57

Saurman je napisao/la:Sutra akobogda pa novi trofej, stući žutalje već na početku sezone je neprocjenjivo. 8-)

Sutra ako ih uzmemo ,dodat cemo im dodatno soli na ranu ,pokazati da je bayo alfa i omega Njemackog klubskog nogometa ,tesko ce ukoliko ih uzmemo biti u stanju da se vrate i da nam ikako mogu parirati u BL i ostalim takmicenjima .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2013, 21:01

PEP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sutra akobogda pa novi trofej, stući žutalje već na početku sezone je neprocjenjivo. 8-)

Sutra ako ih uzmemo ,dodat cemo im dodatno soli na ranu ,pokazati da je bayo alfa i omega Njemackog klubskog nogometa ,tesko ce ukoliko ih uzmemo biti u stanju da se vrate i da nam ikako mogu parirati u BL i ostalim takmicenjima .

Ne sjećaju se kad su nas zadnji put dobili. :)

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 jul 2013, 21:03

Ma kakvi, po forumskim "stručnjacima", to takmičenje je nebitno, a pogotovo će doći do izražaja ako izgube :D
Lijepo bi bilo nastaviti ovu seriju sa priprema.Nije još vrijeme za prvi Pepov poraz :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 21:04

Saurman je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ne sjećaju se kad su nas zadnji put dobili. :)

I aBd.jos ce se dugo sjecati ;) :lol: 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 jul 2013, 21:08

PEP je napisao/la:amidza koji rezultat predvidjas aaaa.
nesto vovako prizeljkujem " onclick="window.open(this.href);return false;
pobjeda ce biti, to bez daljnjeg, samo ne znam kojim rezultatom.
ako gvardiola bude eksperimentiso te ako momci ne budu raspolozeni, stuci cemo ih sa dva razlike.
ali ako momci budu raspolozeni, petica u mrezi zutalja je neminovnost. 8-)
PEP je napisao/la:AMIDZA hvala na podrsci
ma stas se zahvaljivat... stipu ove sto vole da se lizu sa domuzarima. ti si reko istinu i boli te za njihove komentare.
jer, tacno znamo ko su evropski velikani (bayern, barca, real, milan, juve, mancester) tj. krema evropskog fudbala, a isto znamo koji klubovi spadaju u drugu i trecu klasu.
majku mu, mozemo mi prosirivat listu velikana pa doc do sarajeva i zelje :mrgreen: , al nije to to.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 jul 2013, 02:45

Ak Bog da veceras uzimamo taj prvi trofej za ovu sezonu, to ce nam biti 6 ak se ne varam supercup.. Dortmund je zadnje 2 godine igrao i oba puta izgubio prvo na penale protiv Schalkea a onda 2-1 protiv nas.

Realno red je da pokazemo jos jednom ko je Bayo, ma da prosle sezone smo to itekako dokazaliii :)

;) Moja prognoza 1-3 :o
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jul 2013, 11:31

slika :mrgreen:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2013, 11:35

% ' " & - " $ " $, с " $ ? " " / " " & ? ", & " " $ &. $, ' ту " $ ', % &, ? " ?.
& ' " & - " / $ $ се " са " " " $. :)

& не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".
У ' ? " & $, ? 3-2 за &.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2013, 12:12

Veceras prva prava provjera za Pepov Bayern. Protivnik je i vise nego dobar za motivisanje igraca i veceras bi se konacno trebale dati neke naznake ko ce biti u prvih 11 tokom sezone, barem u nekim jacim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jul 2013, 12:31

farinelli123 je napisao/la:% ' " & - " $ " $, с " $ ? " " / " " & ? ", & " " $ &. $, ' ту " $ ', % &, ? " ?.
Visoko postavljena odbrana njima odgovara, oni to mogu iskoristit. Ali ima i druga strana medalje, naime u finalu su oni išli na žestok presing i probali tako iznenadit u prvom poluvremenu, posebno u prvih pola sata. Sada ako naši odrade tako dobar presing (koji je sad pod Pepom još jači nego pod Juppom), onda i Borussijina odbrana od starta može biti u problemima. Isto tako dobrom kombinatorikom, velikim posjedom lopte mogu biti i razvučeni, te tako bi se Borussijini igrači mogli skroz potrošit. Trebalo bi pazit da nas ne uhvate na prepad.
Ovo je sad prava provjera i baš me zanima kako će to sve izgledat. Jupp je postigao pravi balans između odbrane i napada, ostvario veliku kompaktnost ekipe, šestice su odrađivale lavovski dio posla i zaustavljale napade protivnika, a sada su promjene tu, što se manje ide na tu borbu u defanzivnom dijelu veznog reda, nego se npr s Thiagom stvari pokušavaju elegantno riješit. Thiago dobro čita igru, a i zna jako dobro otvorit igru i usmjerit prema naprijed. Vidjet ćemo ipak da li će biti tih šupljina i koliko ih Dortmund može stvorit. Ako večeras igra bude funkcionisala perfektno i bude sigurna pobjeda , onda stvarno možemo očekivati pravu dominaciju Bayerna ove sezone. Večerašnja utakmica određene odgovore može dati.
A lijepo je svakako uzeti taj trofej, iako je najmanje vrijedan od svih mogućih ove sezone, ipak je trofej i prvi oficijelni koji se dodjeljuje u sezoni.
farinelli123 je napisao/la: & не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".
Hmmmm....Toliko loše mišljenje o Starkeu??? :? Tu si me sad malo iznenadio....Pa u Hoffenheimu je solidno branio, a u svim utakmicama kod nas kad je Neuera mijenjao, odradio je solidan posao....Nije on extra klasa, dva nivoa je najmanje ispod Neuera, ali solidan golman....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2013, 12:36

effe_sa je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la: & не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".
Hmmmm....Toliko loše mišljenje o Starkeu??? :? Tu si me sad malo iznenadio....Pa u Hoffenheimu je solidno branio, a u svim utakmicama kod nas kad je Neuera mijenjao, odradio je solidan posao....Nije on extra klasa, dva nivoa je najmanje ispod Neuera, ali solidan golman....
Ја њега " " & % " $ попут & ? " :)

Shatterhand
Kontakt:

Post Postao/la Shatterhand » 27 jul 2013, 12:36

Ide li neko na Audi Cup ? 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jul 2013, 12:46

farinelli123 je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Ја њега " " & % " $ попут & ? " :)
Tu je to negdje.... :) Ali ti reče, jedan od najlošijih, pa zato......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 jul 2013, 12:54

Jel moze netko stavit 3 gol Bayerna protiv Hsv-a sad nedavno u Telecom kupu? Ali da se bas vidi cijela akcija,od golmana kako pocinje.Unaprijed hvala.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

chelsea4ever
Kontakt:

Post Postao/la chelsea4ever » 27 jul 2013, 17:47

Hocel biti prenos na nekom od domacih kanala ?
CFC <3

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []