Realno red je da pokazemo jos jednom ko je Bayo, ma da prosle sezone smo to itekako dokazaliii

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Visoko postavljena odbrana njima odgovara, oni to mogu iskoristit. Ali ima i druga strana medalje, naime u finalu su oni išli na žestok presing i probali tako iznenadit u prvom poluvremenu, posebno u prvih pola sata. Sada ako naši odrade tako dobar presing (koji je sad pod Pepom još jači nego pod Juppom), onda i Borussijina odbrana od starta može biti u problemima. Isto tako dobrom kombinatorikom, velikim posjedom lopte mogu biti i razvučeni, te tako bi se Borussijini igrači mogli skroz potrošit. Trebalo bi pazit da nas ne uhvate na prepad.farinelli123 je napisao/la:% ' " & - " $ " $, с " $ ? " " / " " & ? ", & " " $ &. $, ' ту " $ ', % &, ? " ?.
Hmmmm....Toliko loše mišljenje o Starkeu???farinelli123 je napisao/la: & не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".
Ја њега " " & % " $ попут & ? "effe_sa je napisao/la:Hmmmm....Toliko loše mišljenje o Starkeu???farinelli123 je napisao/la: & не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".Tu si me sad malo iznenadio....Pa u Hoffenheimu je solidno branio, a u svim utakmicama kod nas kad je Neuera mijenjao, odradio je solidan posao....Nije on extra klasa, dva nivoa je najmanje ispod Neuera, ali solidan golman....
Tu je to negdje....farinelli123 je napisao/la:Ја њега " " & % " $ попут & ? "effe_sa je napisao/la:Hmmmm....Toliko loše mišljenje o Starkeu???farinelli123 je napisao/la: & не ? $ Нојер не ", $ ' у $. ? ?, % је $ $ ? ? & ".Tu si me sad malo iznenadio....Pa u Hoffenheimu je solidno branio, a u svim utakmicama kod nas kad je Neuera mijenjao, odradio je solidan posao....Nije on extra klasa, dva nivoa je najmanje ispod Neuera, ali solidan golman....
eurosport 2chelsea4ever je napisao/la:Hocel biti prenos na nekom od domacih kanala ?
Mislim da Bastian neće početi utakmicu još uvijek nije na nivou kojeg Pep očekuje. Zaista nebi volio da Pep počne forsirati ovu formaciju sa Milerom na tzv.lažnoj devetci ipak mislim da Mandžukić naprijed sa ovom ekipom iza ipak bi bolje funkcionisalo i da Bayern odkad postoji ima pravog napadača naprijed a neke polušpiceve i igrače koji su bolji u veznom redu ili na krilinim pozicijama.anelbavarac je napisao/la:Prema njemackim medijima vecerasnji sastav Bayerna bi trebao izgledato ovako:
..............................Starke.......................
Lahm...........Van Buyten............Boateng.............Alaba
Shaqiri..............Kroos............Bastian..........Thiago........Robben
......................................Muller.......................
Pobjednik Supercupa ce inaksirati 1,2 mil a porazeni 750 000 hiljada
Sretno nasim momcima veceras i zelimo taj Supercup u sred domuzarskog kokosinjca
MIA SAN MIA
sarma imamo mi experta ya BVB a zove se Arjen RobbenSaurman je napisao/la:Šteta što neće biti Riberya a tako je bio raspoložen za razbijanje bulje domuzarima.
20:30 Eurosport2,ZDFMrShadow je napisao/la:u kolko je sati utakmica ?
hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.