Leotar, Zeljeznicar ? Kazes gore jedino je Cimirot bio zelja Musemica i on je dosao, a ispod pises zelio je i Vuleta pa me zanima zar to nije ispunjena zelja ili jos ne znas da je igrac FKS ?htcxone je napisao/la:nek ti nisi navaljao gluposti1L8F9C2 je napisao/la:@ htcxone
Jao sto ti navali gluposti u ovom postu dok sam citao glava me zabolil. Imao je i Husref Torlaka na raspolaganju al mu se uredno zahvalio na kraju sezone jer njemu trebaju "brzi" stoperi. Nemoj pricati o Jovicem utakmicama, jer od kad je Musemic dosao FKS je protiv Leotara kuci odigrao najlosiju utakmicu u historiji haman im na gol nismo sutnuli. Da ne pricam o drugim stvarima i utakmicama gdje nismo napravili gol sanse. Eto Husrefu zaboravljam prvenstvo al sad je pravio ekipu i sam je kriv sto je ostao na Melunu ili je i to Irfan kriv![]()
Husref je na Melunu ostao tek pred pocetak evrope, dok je u prvenstvu imao i Hadziju samo je poenta sto je formacija otisla u PM pa liku nisu osim zadnjeg kola uspjeli napraviti sanse. Ako tebi Dupovac i Tatomirovic nisu dobar stoperski par ti nikad nisi gledao FKS. Pogotovo ovaj drugi je igrac kakav treba biti primjer ostalim, uvijek ozbiljan na terenu dobro se postavlja. Ma izvini sto ti ovo pisem da sam odmah vidio da si ovo za stopere napisao stavio bi te na ignore
Razbi blokadu u glavi jer Musemic je kriv kao i svi ostali!![]()
husref nije imao HUSEINOVICA A TO JE BILO 50% EKIPE, nije imao sesara koji je drzao sredinu terena pa ti vidi sad
torlak je otisao zbog IRFANA i to ako imalo znas oko kluba sta se desava to bi znao, dakle HUSREF se nista tu nije pitaoi to je jedina istina!
Koje to utakmice nismo naravili ggol sanse? protiv amatera smo u evropi od preko 50 utakmica imali daleko najbolju statistiku suteva u okvir gola, a to sto imamo limitirane igraace to je druga ppricca
sta mu imas zaboraviti u prevenstvU??? dali mu tim koji je vec ispao iz borbe za titulu, jos se zadjna cini mi se 3 kola lik nalazio u bolnici!
sto se tice nove sezone, koji tim je husref sastavljao crni čovječe???
jedino koga je htio, tj ko je bio na listi NJEGOVIH zelja jeste CIMIROT! i on se pokazao kao pojacanje, karica je doveo jer je uprava jedino njegove uslove mogla ispostovati! ito NESPREMAN JE DOSAO
husrefove zelje su bile kajkut,vule,kovacevic,duljevic, ovaj lijevi bek iz veleža, desni bek ne znam ko je bio ali je zadnja opcija bio ovaj levat sto je dosao.... dakle doveli su mu KU*** , A ZASTO? PA DA bi irfini puleni imali zagarantovano mjesto u prvih 11e sad, pitas PA STO JE MULUNOVIC igrao ?
a ko je to bio zamjena za njega?? momak od 17 godina koji usput uopste nije nei talenat, tipa hodzica iz zeljeznicara...
pa vidio si kako su strasan tanden, konobari im zabise gol, albanci 3 (istina za 2 nisu krivi, al im kod 3 gola lopta pada u 5 metara )
ja ne kazem da husref nije kriv, daleko od toga, ali sa ovom ekipom JE SMIJESNO BILO I POKUSATI NESTO U EVROPI!
Tebi Aganspahic nije talenat ako si mislio na njega pod ovim od 17 godina ? Veze ti nemas o fudbalu bas kao o izvali da Dupovac i Tatomirovic nisu dobri igraci. Husref je kriv zato sto nije imao damu da izbaci Dzakmica iz ekipe kad je setao po terenu, Husref je kriv sto je Radovca sklonio u drugi plan i jos mnogo gresaka. To sto su mu pravili ekipu ( a nisu to su vasa opravdanja jer mislite da je Husref harao sa FKS u prethodnim godinama a da popaja nije bilo ... ) je odraz toga da je izgubio sve sto je imao i da je ona stvar zato sto nije izasao u javnost i prihvatio se posla u koji mu se mjesaju. Torlak nije otisao zbog Irfana vec je otisao zbog toga sto je Dzakmic uslovio klub za kapitensku, a uz to i Husref je zelio da mu Dupovac i Tatomirovic igraju stopere. Ne izmisljaj vise svega ti, svugdje trener odgovara pa mora i ovdje. To sto ti je tesko prihvatiti da je ovo najlosije Sarajevio sa katastrofalnom postavkom na terenu tvoja je stvar, a svi koji imalo znaju o fudbalu vide da je Husref potrosen i da je njegovo proslo.
Izvini znaci tebi ni Hodzic iz Zelje nije talenat, reci mi da sam lose vidio molim te