FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:03

htcxone je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:@ htcxone

Jao sto ti navali gluposti u ovom postu dok sam citao glava me zabolil. Imao je i Husref Torlaka na raspolaganju al mu se uredno zahvalio na kraju sezone jer njemu trebaju "brzi" stoperi. Nemoj pricati o Jovicem utakmicama, jer od kad je Musemic dosao FKS je protiv Leotara kuci odigrao najlosiju utakmicu u historiji haman im na gol nismo sutnuli. Da ne pricam o drugim stvarima i utakmicama gdje nismo napravili gol sanse. Eto Husrefu zaboravljam prvenstvo al sad je pravio ekipu i sam je kriv sto je ostao na Melunu ili je i to Irfan kriv :lol:

Husref je na Melunu ostao tek pred pocetak evrope, dok je u prvenstvu imao i Hadziju samo je poenta sto je formacija otisla u PM pa liku nisu osim zadnjeg kola uspjeli napraviti sanse. Ako tebi Dupovac i Tatomirovic nisu dobar stoperski par ti nikad nisi gledao FKS. Pogotovo ovaj drugi je igrac kakav treba biti primjer ostalim, uvijek ozbiljan na terenu dobro se postavlja. Ma izvini sto ti ovo pisem da sam odmah vidio da si ovo za stopere napisao stavio bi te na ignore 8-)

Razbi blokadu u glavi jer Musemic je kriv kao i svi ostali!
nek ti nisi navaljao gluposti :)
husref nije imao HUSEINOVICA A TO JE BILO 50% EKIPE, nije imao sesara koji je drzao sredinu terena pa ti vidi sad ;)
torlak je otisao zbog IRFANA i to ako imalo znas oko kluba sta se desava to bi znao, dakle HUSREF se nista tu nije pitao :) i to je jedina istina!
Koje to utakmice nismo naravili ggol sanse? protiv amatera smo u evropi od preko 50 utakmica imali daleko najbolju statistiku suteva u okvir gola, a to sto imamo limitirane igraace to je druga ppricca
sta mu imas zaboraviti u prevenstvU??? dali mu tim koji je vec ispao iz borbe za titulu, jos se zadjna cini mi se 3 kola lik nalazio u bolnici!

sto se tice nove sezone, koji tim je husref sastavljao crni čovječe???
jedino koga je htio, tj ko je bio na listi NJEGOVIH zelja jeste CIMIROT! i on se pokazao kao pojacanje, karica je doveo jer je uprava jedino njegove uslove mogla ispostovati! ito NESPREMAN JE DOSAO
husrefove zelje su bile kajkut,vule,kovacevic,duljevic, ovaj lijevi bek iz veleža, desni bek ne znam ko je bio ali je zadnja opcija bio ovaj levat sto je dosao.... dakle doveli su mu KU*** , A ZASTO? PA DA bi irfini puleni imali zagarantovano mjesto u prvih 11 :) e sad, pitas PA STO JE MULUNOVIC igrao ? :) a ko je to bio zamjena za njega?? momak od 17 godina koji usput uopste nije nei talenat, tipa hodzica iz zeljeznicara...
pa vidio si kako su strasan tanden, konobari im zabise gol, albanci 3 (istina za 2 nisu krivi, al im kod 3 gola lopta pada u 5 metara )

ja ne kazem da husref nije kriv, daleko od toga, ali sa ovom ekipom JE SMIJESNO BILO I POKUSATI NESTO U EVROPI!
Leotar, Zeljeznicar ? Kazes gore jedino je Cimirot bio zelja Musemica i on je dosao, a ispod pises zelio je i Vuleta pa me zanima zar to nije ispunjena zelja ili jos ne znas da je igrac FKS ?

Tebi Aganspahic nije talenat ako si mislio na njega pod ovim od 17 godina ? Veze ti nemas o fudbalu bas kao o izvali da Dupovac i Tatomirovic nisu dobri igraci. Husref je kriv zato sto nije imao damu da izbaci Dzakmica iz ekipe kad je setao po terenu, Husref je kriv sto je Radovca sklonio u drugi plan i jos mnogo gresaka. To sto su mu pravili ekipu ( a nisu to su vasa opravdanja jer mislite da je Husref harao sa FKS u prethodnim godinama a da popaja nije bilo ... ) je odraz toga da je izgubio sve sto je imao i da je ona stvar zato sto nije izasao u javnost i prihvatio se posla u koji mu se mjesaju. Torlak nije otisao zbog Irfana vec je otisao zbog toga sto je Dzakmic uslovio klub za kapitensku, a uz to i Husref je zelio da mu Dupovac i Tatomirovic igraju stopere. Ne izmisljaj vise svega ti, svugdje trener odgovara pa mora i ovdje. To sto ti je tesko prihvatiti da je ovo najlosije Sarajevio sa katastrofalnom postavkom na terenu tvoja je stvar, a svi koji imalo znaju o fudbalu vide da je Husref potrosen i da je njegovo proslo.

Izvini znaci tebi ni Hodzic iz Zelje nije talenat, reci mi da sam lose vidio molim te :roll:

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 11:07

ja sam rekao da ovaj nas nije talenat KAO STO JE HODZICC AIZ ZELJE i to je svima jasno!

ja ti opet kazem da je IRFAN otjerao torlaka a ne dzakmic i kapitenska ;) a ti to drugome mozes pricati

vule je dosao KADA!!! CITAJ MOJ post gdje sam napisao da je uprava pocela raditi kada je vidjela kakvu amatersku ekipu ima husref pa mu dovode kovacevica, komazeca, puzigacu,travancica,vuleta sto je POLA EKIPE! eto koliko je husref htio tatko-dupovac tande da je MOLIO ZA VULETA!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:10

htcxone je napisao/la:ja sam rekao da ovaj nas nije talenat KAO STO JE HODZICC AIZ ZELJE i to je svima jasno!

ja ti opet kazem da je IRFAN otjerao torlaka a ne dzakmic i kapitenska ;) a ti to drugome mozes pricati

vule je dosao KADA!!! CITAJ MOJ post gdje sam napisao da je uprava pocela raditi kada je vidjela kakvu amatersku ekipu ima husref pa mu dovode kovacevica, komazeca, puzigacu,travancica,vuleta sto je POLA EKIPE! eto koliko je husref htio tatko-dupovac tande da je MOLIO ZA VULETA!
Pa vidio Husref da ovu kantu sto su mu preporucili iz CG ne moze stavljati u tim jer je ofirno pa sad ce Tata- Tatomirovic desno a Vule na stopera. A ko je doveo Kovacevica i Travancica ? Prosvjetli me da su oni zavrsili papire ? Da se ti nebi sikirao evo Husref nije nista kriv, on je najmanje odgovoran **** ga trener ne moze biti kriv.
Sta si ti ocekivao da uprava dovede Vuleta prije a on je imao cvrste namjere da ostane u Borcu, i kad je raskinuo ugovor onda je dosao ? Sta se tu moglo uraditi kad lik iskreno kaze da je zelio ostati dole ?!

I ne izmisljaj Mahir Karic je bio zelja Musemica i nicija druga.

Imamo mi super ekipu za ove lige samo me zanima KAKO SU TO IGRACI ONAKO NESPREMNI ? ko je kriv za to Irfan ili Selimovic ili mozda ja ?

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 11:14

1L8F9C2 je napisao/la:
htcxone je napisao/la:ja sam rekao da ovaj nas nije talenat KAO STO JE HODZICC AIZ ZELJE i to je svima jasno!

Pa vidio Husref da ovu kantu sto su mu preporucili iz CG ne moze stavljati u tim jer je ofirno pa sad ce Tata- Tatomirovic desno a Vule na stopera. A ko je doveo Kovacevica i Travancica ? Prosvjetli me da su oni zavrsili papire ? Da se ti nebi sikirao evo Husref nije nista kriv, on je najmanje odgovoran **** ga trener ne moze biti kriv.
Sta si ti ocekivao da uprava dovede Vuleta prije a on je imao cvrste namjere da ostane u Borcu, i kad je raskinuo ugovor onda je dosao ? Sta se tu moglo uraditi kad lik iskreno kaze da je zelio ostati dole ?!

I ne izmisljaj Mahir Karic je bio zelja Musemica i nicija druga.

Imamo mi super ekipu za ove lige samo me zanima KAKO SU TO IGRACI ONAKO NESPREMNI ? ko je kriv za to Irfan ili Selimovic ili mozda ja ?
PO CEMU si zakljucio da su igraci nespremni?

31 31 31 31 31 31 31

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:21

Zato sto poslije 30 minuta utakmice lete po terenu :lol:
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 27 jul 2013, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:28

Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

Trebaju nam opet pojacanja.
1946

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jul 2013, 11:31

Head je napisao/la:Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

odakle tebi ove gluposti majke ti ?

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:32

Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 11:34

1L8F9C2 je napisao/la:Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !
zasto je onda irfan otisao :lol: :lol: izjave za novinare ;)

31 31 31 31 31 31 31

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jul 2013, 11:36

Mirza Racic, vas junior, kakva je s njim situacija, znam da je bio na pripremama s 1. timom nekad, a sad ga nema nigdje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:38

htcxone je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !
Ti me popaj titula preskoci, idi uzivaj u spremnim igracima koji su na pripremama dobili toliko snage da poslije 30 minuta nemaju kuveta da hodaju a ne da trce.
Head je napisao/la:Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

Odakle tebi ovo svega ti ?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:38

aS_Roma je napisao/la:

Hrelja posudba
Handzic u juniore
Aganspahic u juniore
Plakalo u juniore
Suljic nece vsie igrati za FKS
Zadnja trojica otisla sa Irfom.
1946

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:41

Head je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

Hrelja posudba
Handzic u juniore
Aganspahic u juniore
Plakalo u juniore
Suljic nece vsie igrati za FKS
Zadnja trojica otisla sa Irfom.
Sunjevaric nije otisao za Irfanom vec zbog drugih privatni stvari to se znali i prije utakmice sa Albancima. O cemu se radi mozda vec danas izadje u javnost lik ima novi klub i zelio je ici kuci. A ovo za Suljica nije jasno kako mislis nece igrati ?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 11:43

arhimed89 je napisao/la:Mulenovic je bio najslabija karika u ionako losem timu.Otpusten je na jedan bezvezan nacin tako da su se na njemu na kraju slomila kola.Razlog ovako loseg nastupa je u cinjenici da je skoro cijeli tim izgledao jadno kao i sama postavka Husrefa.Vidim ovdje ima onih koji izricito krive Husrefa a sa druge strane su oni koji ne vide u njemu nikakvu krivicu i vodeci se emocijama njega jos zale.Sta je realnost?

Realnost je da je ovaj tim Sarajeva duplo skuplji od Kukesija i da sa dosta kvalitetnijim igracima taj isti Husref nije postigao nikakav rezultat.Ne moze me niko ubjediti da nema krivice a sa duplo boljom ekipom nije uradio nista.Gdje je priprema igraca,selekcija igraca,stvaranje atmosfere u timu,i milion drugih kuraca.Da je on odradio svoj dio posla siguran sam da bi duplo kvalitetniji tim Sarajeva na terenu izgledao mnogo bolje.

Iako Husref snosi najvecu krivicu,drugi po liniji komandne odgovornosti u ovim mecevima je Bandovic.Pa taj lik je licno izbacio Sarajevo.Sarajevo bi njih poderalo i u Albaniji da on svojim glupostima nije poljuljao totalno ekipu i ubio im svaki moguci moral.Koliko god neko krivio cijeli tim Sarajeva koji je doista izgledao jadno,nepobitno je da je napad postigao dva gola u prvoj tekmi,odbrana i nije toliko kiksala ali su natrpani cisto radi golmana.U drugoj tekmi je bio bunker,i losa taktika Husrefa kao i nezalaganje vecine igraca i rezultat je taj da Sarajevo ponovo rusi ugled tima zahvaljujuci hrpi nesposobnih ljudi.

Uprava po meni nije nista kriva,koliko god su ti igraci koje su doveli iz uprave bili slabi oni su bili duplo bolji od igraca kukesija,a da ne govorimo o ekipi iz san marina.Husref je nakon prve utakmice govorio kako je to kao splet losih okolnosti ali je siguran da Sarajevo ide dalje,i tako podcjenio Albance i nedovoljno ozbiljno pristupio pripremi ekipe za revans.Znam da je lik legenda Sarajeva,iskreno mi ga je zao i nebi volio da dobije otkaz ako ga vec vecina navijaca podrzava,ali za mene neutralnog posmatraca,poslije Bandovica snosi najveci dio krivice.Ipak na ono Bandovicevo poklanjanje golova nije mogao uticati i pretpostaviti.
"Već nekoliko puta sam na klupi Sarajeva, i mogu reći da smo mi, kao stručni štab, i ekipa, imali i imamo zaista vrhunske uslove za rad. Imali smo odlične pripreme u Sloveniji, kvalitetne protivnike u pripremnim utakmicama. Rukovodstvo i Uprava kluba se maksimalno trude da ispoštuju naše zahtjeve, te uz nekoliko igrača koji su potpisali ugovore u zadnjim danima i igrački kadar je, može se reći, kompletiran", - riječi su Musemića kojima se obratio prisutnima na sastanku.

"Stoga je krivica i odgovornost za eliminaciju u potpunosti na ekipi i stručnom štabu. Međutim, dešavalo se ranijih sezona da Sarajevo eliminiše neke veće, bolje ekipe, ove godine se to desilo nama. Šteta je zbog svega, posebno zbog svih ljudi koji vole Sarajevo, znam da im je teško, ali se moramo sada okrenuti svojim ciljevima u prvenstvu i Kupu BiH", kazao je Musemić.
Husref je samo potrvdio moje vidjenje sitvacije.Uprava je najmanje ovdje kriva.
Mislim da cete i odlaskom Irfana vise nastetiti klubu nego donijeti dobra.Lik je ipak menager i imao je jake kontakte da mnogim igracima iz regije i sire pa je i tako fond potencijalnih igraca upravi Sarajeva bio puno siri.

Vidim da neki pljuju i Dinu Selimovica.Pa taj lik je jedan od najvecih sportskih radnika u BiH.Vi ga mozda ne volite ali sam siguran da bi svaki klub u BiH bio zadovoljan sa poslom koji radi Dino u Sarajevu.Da ne govorimo za marketing Sarajeva koji je daleko najbolji u BiH u zadnjih nekoliko godina.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:43

U pravu si,on je i rekao ranije da ide jer hoce da je blize porodici i rekao je da ekipa ima Cimirota,Radovca tako da nece se puno osjetiti.

Za Suljica sam tako cuo,vidjecemo u narednim danima...
1946

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 11:48

htcxone je napisao/la:

PRIJATNO !
Otisao covjek jer je vjerovatno bezveze prozivan vecinu puta.Ako je se vec Irfan mijesao u posao Musemicu,onda treba pljuvat i Husrefa koji je to dopustao.Al ovom izjavom je sve demantovano i potvrdit ce se i ono sto sam rekao da je Sarajevo odlaskom Irfana vise dobilo stete nego dobrog.U tekstu se spominje i da je covjek na svoj zahtjev napustio a ne da je nogiran iz kluba.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 jul 2013, 11:57

Suljic nece nigdje, ne pricajte gluposti.

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 27 jul 2013, 12:04

da su musemiću ispunili njegove zahtjeve ,da dovedu kajkuta ,trivunovića ,duljevića ,travančića ,letića ,cimerota itd ne bih sarajevu trebao trener .Sa ovim pojačanjima bih i braco iz vrbanjuše bio prvak .

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 12:08

i dosli smo do toga da je irfan fini čikica ahahahhhaaahahhaah CIRKUS!!!!!!!!!!! :D
melunovic njegov igrac i jedno 50 igraca sto je prodefilovalo nasom svlacionicom u pokusaju da jedan jedini valja! A NIJE VALJAO NI JEDAN sem saida, a i njega smo imali POLA SEZONE!
ima onaj spisak igraca otkad je irfan tu, da Bog sacuva, kakvih sve je levata bilo... kad vec spominjes Muću (kojeg sam i ja tjerao kad nam je na zadap muriju protiv marsaloka slao) on je dovodio tad (Il celo, nije bitno) reprezentativca grujica, nadar , vule i ko sve ne! Gledaj sta nam irfan dovdi, haurdica koji NECE da igra! melunovica koji nebi igrao ni u pofalickom, a o pulenima prije njih da i ne pricam, samim tim sto su dobili RASKIDE ugovora sve je receno!
Pa normalno da je sam, sta je trebao cekati da i on ko melun prođe, il da i njega skidaju u gradu? tako i treba, lijepi strah, samo ovako i mozes sa LOPOVIMA, pitaj sta je irfan uradio radniku iz hadzica, pa lik je kad je otisao ostavio iza sebe racuna da ih nece platiti do 2030.

husref je odgovoran, to je i sam rekao , ali nije jedini odgovoran, i ne smije otici sa klupe!

31 31 31 31 31 31 31

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 27 jul 2013, 12:10

BegAx je napisao/la:Suljic nece nigdje, ne pricajte gluposti.
50.000 eura nek neko plati i nek ide

ovo je sastav koji treba igrat:

...........................bandovic.....................

tatko............dupe..............vule.............tadjevic

..................kovacevic........cimirot...................

suljic..............osmanagic(karic)............todorovic

...................komazec...................................

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []