FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:21

Zato sto poslije 30 minuta utakmice lete po terenu :lol:
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 27 jul 2013, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:28

Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

Trebaju nam opet pojacanja.
1946

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jul 2013, 11:31

Head je napisao/la:Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

odakle tebi ove gluposti majke ti ?

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:32

Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 11:34

1L8F9C2 je napisao/la:Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !
zasto je onda irfan otisao :lol: :lol: izjave za novinare ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jul 2013, 11:36

Mirza Racic, vas junior, kakva je s njim situacija, znam da je bio na pripremama s 1. timom nekad, a sad ga nema nigdje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:38

htcxone je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Musemić je također istakao i podcrtao da je selekcija ekipe u potpunosti u njegovoj ingerenciji, te da nije tip čovjeka niti trenera koji bi trpio nametanje bilo kakvih rješenja, imena, igrača, sa kojima on nije ili ne bi bio zadovoljan, čime su otklonjene sve eventualne sumnje o tim aktivnostima.

PRIJATNO !
Ti me popaj titula preskoci, idi uzivaj u spremnim igracima koji su na pripremama dobili toliko snage da poslije 30 minuta nemaju kuveta da hodaju a ne da trce.
Head je napisao/la:Znaci Hrelja,Handzic,Aganspahic,Plakalo,Suljic,Sunjevaric,Haudrci,Melunovic nisu vise u ekipi.

Odakle tebi ovo svega ti ?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:38

aS_Roma je napisao/la:

Hrelja posudba
Handzic u juniore
Aganspahic u juniore
Plakalo u juniore
Suljic nece vsie igrati za FKS
Zadnja trojica otisla sa Irfom.
1946

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 11:41

Head je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

Hrelja posudba
Handzic u juniore
Aganspahic u juniore
Plakalo u juniore
Suljic nece vsie igrati za FKS
Zadnja trojica otisla sa Irfom.
Sunjevaric nije otisao za Irfanom vec zbog drugih privatni stvari to se znali i prije utakmice sa Albancima. O cemu se radi mozda vec danas izadje u javnost lik ima novi klub i zelio je ici kuci. A ovo za Suljica nije jasno kako mislis nece igrati ?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 11:43

arhimed89 je napisao/la:Mulenovic je bio najslabija karika u ionako losem timu.Otpusten je na jedan bezvezan nacin tako da su se na njemu na kraju slomila kola.Razlog ovako loseg nastupa je u cinjenici da je skoro cijeli tim izgledao jadno kao i sama postavka Husrefa.Vidim ovdje ima onih koji izricito krive Husrefa a sa druge strane su oni koji ne vide u njemu nikakvu krivicu i vodeci se emocijama njega jos zale.Sta je realnost?

Realnost je da je ovaj tim Sarajeva duplo skuplji od Kukesija i da sa dosta kvalitetnijim igracima taj isti Husref nije postigao nikakav rezultat.Ne moze me niko ubjediti da nema krivice a sa duplo boljom ekipom nije uradio nista.Gdje je priprema igraca,selekcija igraca,stvaranje atmosfere u timu,i milion drugih kuraca.Da je on odradio svoj dio posla siguran sam da bi duplo kvalitetniji tim Sarajeva na terenu izgledao mnogo bolje.

Iako Husref snosi najvecu krivicu,drugi po liniji komandne odgovornosti u ovim mecevima je Bandovic.Pa taj lik je licno izbacio Sarajevo.Sarajevo bi njih poderalo i u Albaniji da on svojim glupostima nije poljuljao totalno ekipu i ubio im svaki moguci moral.Koliko god neko krivio cijeli tim Sarajeva koji je doista izgledao jadno,nepobitno je da je napad postigao dva gola u prvoj tekmi,odbrana i nije toliko kiksala ali su natrpani cisto radi golmana.U drugoj tekmi je bio bunker,i losa taktika Husrefa kao i nezalaganje vecine igraca i rezultat je taj da Sarajevo ponovo rusi ugled tima zahvaljujuci hrpi nesposobnih ljudi.

Uprava po meni nije nista kriva,koliko god su ti igraci koje su doveli iz uprave bili slabi oni su bili duplo bolji od igraca kukesija,a da ne govorimo o ekipi iz san marina.Husref je nakon prve utakmice govorio kako je to kao splet losih okolnosti ali je siguran da Sarajevo ide dalje,i tako podcjenio Albance i nedovoljno ozbiljno pristupio pripremi ekipe za revans.Znam da je lik legenda Sarajeva,iskreno mi ga je zao i nebi volio da dobije otkaz ako ga vec vecina navijaca podrzava,ali za mene neutralnog posmatraca,poslije Bandovica snosi najveci dio krivice.Ipak na ono Bandovicevo poklanjanje golova nije mogao uticati i pretpostaviti.
"Već nekoliko puta sam na klupi Sarajeva, i mogu reći da smo mi, kao stručni štab, i ekipa, imali i imamo zaista vrhunske uslove za rad. Imali smo odlične pripreme u Sloveniji, kvalitetne protivnike u pripremnim utakmicama. Rukovodstvo i Uprava kluba se maksimalno trude da ispoštuju naše zahtjeve, te uz nekoliko igrača koji su potpisali ugovore u zadnjim danima i igrački kadar je, može se reći, kompletiran", - riječi su Musemića kojima se obratio prisutnima na sastanku.

"Stoga je krivica i odgovornost za eliminaciju u potpunosti na ekipi i stručnom štabu. Međutim, dešavalo se ranijih sezona da Sarajevo eliminiše neke veće, bolje ekipe, ove godine se to desilo nama. Šteta je zbog svega, posebno zbog svih ljudi koji vole Sarajevo, znam da im je teško, ali se moramo sada okrenuti svojim ciljevima u prvenstvu i Kupu BiH", kazao je Musemić.
Husref je samo potrvdio moje vidjenje sitvacije.Uprava je najmanje ovdje kriva.
Mislim da cete i odlaskom Irfana vise nastetiti klubu nego donijeti dobra.Lik je ipak menager i imao je jake kontakte da mnogim igracima iz regije i sire pa je i tako fond potencijalnih igraca upravi Sarajeva bio puno siri.

Vidim da neki pljuju i Dinu Selimovica.Pa taj lik je jedan od najvecih sportskih radnika u BiH.Vi ga mozda ne volite ali sam siguran da bi svaki klub u BiH bio zadovoljan sa poslom koji radi Dino u Sarajevu.Da ne govorimo za marketing Sarajeva koji je daleko najbolji u BiH u zadnjih nekoliko godina.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 11:43

U pravu si,on je i rekao ranije da ide jer hoce da je blize porodici i rekao je da ekipa ima Cimirota,Radovca tako da nece se puno osjetiti.

Za Suljica sam tako cuo,vidjecemo u narednim danima...
1946

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 11:48

htcxone je napisao/la:

PRIJATNO !
Otisao covjek jer je vjerovatno bezveze prozivan vecinu puta.Ako je se vec Irfan mijesao u posao Musemicu,onda treba pljuvat i Husrefa koji je to dopustao.Al ovom izjavom je sve demantovano i potvrdit ce se i ono sto sam rekao da je Sarajevo odlaskom Irfana vise dobilo stete nego dobrog.U tekstu se spominje i da je covjek na svoj zahtjev napustio a ne da je nogiran iz kluba.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 jul 2013, 11:57

Suljic nece nigdje, ne pricajte gluposti.

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 27 jul 2013, 12:04

da su musemiću ispunili njegove zahtjeve ,da dovedu kajkuta ,trivunovića ,duljevića ,travančića ,letića ,cimerota itd ne bih sarajevu trebao trener .Sa ovim pojačanjima bih i braco iz vrbanjuše bio prvak .

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 12:08

i dosli smo do toga da je irfan fini čikica ahahahhhaaahahhaah CIRKUS!!!!!!!!!!! :D
melunovic njegov igrac i jedno 50 igraca sto je prodefilovalo nasom svlacionicom u pokusaju da jedan jedini valja! A NIJE VALJAO NI JEDAN sem saida, a i njega smo imali POLA SEZONE!
ima onaj spisak igraca otkad je irfan tu, da Bog sacuva, kakvih sve je levata bilo... kad vec spominjes Muću (kojeg sam i ja tjerao kad nam je na zadap muriju protiv marsaloka slao) on je dovodio tad (Il celo, nije bitno) reprezentativca grujica, nadar , vule i ko sve ne! Gledaj sta nam irfan dovdi, haurdica koji NECE da igra! melunovica koji nebi igrao ni u pofalickom, a o pulenima prije njih da i ne pricam, samim tim sto su dobili RASKIDE ugovora sve je receno!
Pa normalno da je sam, sta je trebao cekati da i on ko melun prođe, il da i njega skidaju u gradu? tako i treba, lijepi strah, samo ovako i mozes sa LOPOVIMA, pitaj sta je irfan uradio radniku iz hadzica, pa lik je kad je otisao ostavio iza sebe racuna da ih nece platiti do 2030.

husref je odgovoran, to je i sam rekao , ali nije jedini odgovoran, i ne smije otici sa klupe!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 27 jul 2013, 12:10

BegAx je napisao/la:Suljic nece nigdje, ne pricajte gluposti.
50.000 eura nek neko plati i nek ide

ovo je sastav koji treba igrat:

...........................bandovic.....................

tatko............dupe..............vule.............tadjevic

..................kovacevic........cimirot...................

suljic..............osmanagic(karic)............todorovic

...................komazec...................................

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 jul 2013, 12:15

mujo205 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Suljic nece nigdje, ne pricajte gluposti.
50.000 eura nek neko plati i nek ide

ovo je sastav koji treba igrat:

...........................bandovic.....................

tatko............dupe..............vule.............tadjevic

..................kovacevic........cimirot...................

suljic..............osmanagic(karic)............todorovic

...................komazec...................................
Ubaci tu i Travancica. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2013, 12:16

Osmanagic se qrci previse.Prica protiv Husrefa sumnjam da ce ga ovaj u prvih 11 ikad staviti...
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 27 jul 2013, 12:21

Šta nečeš pročitati ..čuj, Suljić otišo...ahahahahaha

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 27 jul 2013, 12:52

Suljić sutra igra a prava istina je da je reko da ne može u takvoj atmosferi trenirarti ni igrati. Kasnije se sve smirilo ...inače njega ugovor sa klubom veže do juna 2014

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 14 gostiju.