FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se jeftino prodajete do jucer ste Suljica tjerali sad bi mu na osnovu dvije borbene utakmice dali traku ... a do jucer se hvatao za onu stvar i cijela tribina zvizdala. On nije i ne moze biti kapiten FKS.Neka on nastavi ovako da igra al traka je nesto sto ide ozbiljnom igracu.
Ja sam prvi koji cijeni Asmira i uvijek sam znao da je dobar igrac ali kapiten ... nikako.
Ja sam prvi koji cijeni Asmira i uvijek sam znao da je dobar igrac ali kapiten ... nikako.
Nema po meni puno izbora,Vule je jedini ozbiljni kanditat,naravno ako i bude promjene
Suljic prvo mora da se prevaspita glede njegovih zutih kartona a da ni jedan nije nakon prekrsaja po tome je vjerujem svjetski fenomen
Suljic prvo mora da se prevaspita glede njegovih zutih kartona a da ni jedan nije nakon prekrsaja po tome je vjerujem svjetski fenomen
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pozdrav,moze li mi neko reci od vas koja je razlika na Kosevu izmedju zapada i istoka pa su cjene drugacije ( 7 i 8 KM )
thegunn je napisao/la:pozdrav,moze li mi neko reci od vas koja je razlika na Kosevu izmedju zapada i istoka pa su cjene drugacije ( 7 i 8 KM )
Mogu ja....na istoku ide sunce u oci, na zapadu ne ide....

Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda
Zrinjski 1 pobjeda i 2 nerijesena
Sarajevo 2 pobjede 1 nerijeseno
Zeljeznicar 0 pobjeda i 0 nerijeseno
Sto se tice kapitena Suljic ce biti ali samo da se uprava dodvori navijacima, a kada bi se ja pitao prije svih bih stavio Radovca za kapitena.
Siroki 1 pobjeda
Sto se tice kapitena Suljic ce biti ali samo da se uprava dodvori navijacima, a kada bi se ja pitao prije svih bih stavio Radovca za kapitena.
hahahahahah,stvarno smjesno ispada uprava vasa..pored onakve sramote protiv pekara red bi bio da su stavili karte po maku il dvije pa mozda i dzaba da skupe malo naroda da se makar oduze nekako za onu sramotu ali etoo....hvala na odg i sretno sutra !
bravo, kakav zakljucak, sta ste trebali ispasti od libertasa, pa da ne bude najveca korist? doduse kakvi ste bili i za to je malo falilo... a siroki prosao u 3. pretkolo ( 1. nije ni igrao ) gdje ce realno izgubiti obje utakmice ali je vasa korist veca jer ste vi pobijedili amatere iz san marina? bravo...Šofa je napisao/la:Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Sve se strpalo na nas, nama to i odgovara da neke stvari u sovojoj avliji poslozimo. Al od naseg cemera i jada opet svi imaju najvise koristi a sve neke sile velicine i uspjesinedaTM je napisao/la:bravo, kakav zakljucak, sta ste trebali ispasti od libertasa, pa da ne bude najveca korist? doduse kakvi ste bili i za to je malo falilo... a siroki prosao u 3. pretkolo ( 1. nije ni igrao ) gdje ce realno izgubiti obje utakmice ali je vasa korist veca jer ste vi pobijedili amatere iz san marina? bravo...Šofa je napisao/la:Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda

strpalo se na vas i opravdano kad pogledas ekipe od kojih su ispali zrinjski a pogotovo zeljo onda shvatis da je to bruka od kgoa je sarajevo ispalo ( a siroki jos prosao dalje izbacivsi ekipu koja je izbacila isti onaj levski cijem ste se vi izbacivanju toliko dicili i ti govoris da je od sarajeva veca korist, nidje veze ) stalno su se potencirali neki zeljini neuspjesi u evropi i neke katastrofe a svaka katastrofa je bila od mnogostruko jacih ekipa i to u svakom smislu te rijeci ( igracki, kadrovski, ekonomski, infrastrukturno itd.. ) za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4Šofa je napisao/la:Sve se strpalo na nas, nama to i odgovara da neke stvari u sovojoj avliji poslozimo. Al od naseg cemera i jada opet svi imaju najvise koristi a sve neke sile velicine i uspjesinedaTM je napisao/la:bravo, kakav zakljucak, sta ste trebali ispasti od libertasa, pa da ne bude najveca korist? doduse kakvi ste bili i za to je malo falilo... a siroki prosao u 3. pretkolo ( 1. nije ni igrao ) gdje ce realno izgubiti obje utakmice ali je vasa korist veca jer ste vi pobijedili amatere iz san marina? bravo...Šofa je napisao/la:Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
I za mene vjeruj mi...nedaTM je napisao/la:za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
@sofa ne lupaj
Ali dalje se mora ici.
Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
Ja nisam nigdje rekao i govorio o kvalitetu nasih protivnika, niti sam uzdizao nase rezultate. Kazem da je ovo jad i cemer sto nam se desilo.nedaTM je napisao/la: strpalo se na vas i opravdano kad pogledas ekipe od kojih su ispali zrinjski a pogotovo zeljo onda shvatis da je to bruka od kgoa je sarajevo ispalo ( a siroki jos prosao dalje izbacivsi ekipu koja je izbacila isti onaj levski cijem ste se vi izbacivanju toliko dicili i ti govoris da je od sarajeva veca korist, nidje veze ) stalno su se potencirali neki zeljini neuspjesi u evropi i neke katastrofe a svaka katastrofa je bila od mnogostruko jacih ekipa i to u svakom smislu te rijeci ( igracki, kadrovski, ekonomski, infrastrukturno itd.. ) za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
Izbacili mi levski, nas izbacila zeta, siroki ove godine dodje kao zeta
Necu da se raspravljam sa tobom i ovdje se ne goviri samo o vama( mislim na zeljeznicar), Hocu da kazem da se ovdje svaciji neuspjeh zataskava neuspjehom drugog.
razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Hilmo druze ne lupam nego sam sit toga da smo mi osramotili BH fudbal.hilmo je napisao/la:I za mene vjeruj mi...nedaTM je napisao/la:za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
@sofa ne lupaj
Ali dalje se mora ici.
Pa ko mu je osvjetlao obraz ba?
Zamisli onda koja je razlika izmedju nas i Barce i RealanedaTM je napisao/la:razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.

@sofa nije niko i nece jos zadugo, sve ove godine sto smo postizali u Evropi smo unistili u od augusta prosle do jula ove godine....Nadam se da cemo sljedece godine biti nosioci bar u prvom pretkolu, ako se uopce plasiramo u Evropu.
Plasiracemo se vjeruj, i ovako jadni smo u pet deka sa ostalima koji konkurisu za vrh. Misljenja sam da nam ne treba evropa i tih par utakmica, jer ja zelim da gledam fudbal u nasem prvenstvu a to nije niko u nasoj drzavi u prilici da gleda.hilmo je napisao/la:Zamisli onda koja je razlika izmedju nas i Barce i RealanedaTM je napisao/la:razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@sofa nije niko i nece jos zadugo, sve ove godine sto smo postizali u Evropi smo unistili u od augusta prosle do jula ove godine....Nadam se da cemo sljedece godine biti nosioci bar u prvom pretkolu, ako se uopce plasiramo u Evropu.
- Evolution87
- Kontakt:
sto ovo niko titule ne najavljuje? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma i nije ba druze, ne pricaj gluposti.. Zeljo je pokazo da moze igrat sa "velesilama" a izgubili jesu od maribora velikom gol razlikom, al ko je gledo utakmicu, vidio je da nije maribor nesto.. svi golovi su bili, kako da kazem, ****.. a sto se nas tice, sramota jest ispast od zete i kukesija, al vjerujem u našu boju krvi da ce se vratit povjerenje i navijacima i svima sto sumnjanju u nasu boju !!nedaTM je napisao/la:razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Čehić kaže da amnestira od odgovornosti Dupovca i Suljića a sve ostale treba preispitati. Pa mi sada stvarno nije jasno
kojim su to postupcima to zaslužili Tatomirović, Tadejević; Todorović i Cimirot. Pa Suljić u Tirani na 2:1 fula zicer.
Izgleda da su se počela krvna zrnca prebrojavati.
kojim su to postupcima to zaslužili Tatomirović, Tadejević; Todorović i Cimirot. Pa Suljić u Tirani na 2:1 fula zicer.
Izgleda da su se počela krvna zrnca prebrojavati.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, WeekendOffender i 31 gost.