FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 16:27

Kako se jeftino prodajete do jucer ste Suljica tjerali sad bi mu na osnovu dvije borbene utakmice dali traku ... a do jucer se hvatao za onu stvar i cijela tribina zvizdala. On nije i ne moze biti kapiten FKS.Neka on nastavi ovako da igra al traka je nesto sto ide ozbiljnom igracu.

Ja sam prvi koji cijeni Asmira i uvijek sam znao da je dobar igrac ali kapiten ... nikako.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2013, 16:30

Nema po meni puno izbora,Vule je jedini ozbiljni kanditat,naravno ako i bude promjene

Suljic prvo mora da se prevaspita glede njegovih zutih kartona a da ni jedan nije nakon prekrsaja po tome je vjerujem svjetski fenomen
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 27 jul 2013, 16:55

pozdrav,moze li mi neko reci od vas koja je razlika na Kosevu izmedju zapada i istoka pa su cjene drugacije ( 7 i 8 KM )

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 27 jul 2013, 16:58

thegunn je napisao/la:pozdrav,moze li mi neko reci od vas koja je razlika na Kosevu izmedju zapada i istoka pa su cjene drugacije ( 7 i 8 KM )

Mogu ja....na istoku ide sunce u oci, na zapadu ne ide....:)

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 jul 2013, 17:00

Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda
Zrinjski 1 pobjeda i 2 nerijesena
Sarajevo 2 pobjede 1 nerijeseno
Zeljeznicar 0 pobjeda i 0 nerijeseno

Sto se tice kapitena Suljic ce biti ali samo da se uprava dodvori navijacima, a kada bi se ja pitao prije svih bih stavio Radovca za kapitena.

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 27 jul 2013, 17:02

hahahahahah,stvarno smjesno ispada uprava vasa..pored onakve sramote protiv pekara red bi bio da su stavili karte po maku il dvije pa mozda i dzaba da skupe malo naroda da se makar oduze nekako za onu sramotu ali etoo....hvala na odg i sretno sutra !

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 17:04

Šofa je napisao/la:Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda

Sto se tice kapitena Suljic ce biti ali samo da se uprava dodvori navijacima, a kada bi se ja pitao prije svih bih stavio Radovca za kapitena.
bravo, kakav zakljucak, sta ste trebali ispasti od libertasa, pa da ne bude najveca korist? doduse kakvi ste bili i za to je malo falilo... a siroki prosao u 3. pretkolo ( 1. nije ni igrao ) gdje ce realno izgubiti obje utakmice ali je vasa korist veca jer ste vi pobijedili amatere iz san marina? bravo...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 jul 2013, 17:10

nedaTM je napisao/la:
Šofa je napisao/la:Iako smo losi i obrukali se i sve lose rezultate nasih prestavnika u Evropi svalili na nasa ledja sa rijecima kako brukamo drzavu mozete pogledati sliedece i vidjeti da ipak od nas imate najvise koristi
Siroki 1 pobjeda

bravo, kakav zakljucak, sta ste trebali ispasti od libertasa, pa da ne bude najveca korist? doduse kakvi ste bili i za to je malo falilo... a siroki prosao u 3. pretkolo ( 1. nije ni igrao ) gdje ce realno izgubiti obje utakmice ali je vasa korist veca jer ste vi pobijedili amatere iz san marina? bravo...
Sve se strpalo na nas, nama to i odgovara da neke stvari u sovojoj avliji poslozimo. Al od naseg cemera i jada opet svi imaju najvise koristi a sve neke sile velicine i uspjesi ;)

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 17:19

Šofa je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
Siroki 1 pobjeda

Sve se strpalo na nas, nama to i odgovara da neke stvari u sovojoj avliji poslozimo. Al od naseg cemera i jada opet svi imaju najvise koristi a sve neke sile velicine i uspjesi ;)
strpalo se na vas i opravdano kad pogledas ekipe od kojih su ispali zrinjski a pogotovo zeljo onda shvatis da je to bruka od kgoa je sarajevo ispalo ( a siroki jos prosao dalje izbacivsi ekipu koja je izbacila isti onaj levski cijem ste se vi izbacivanju toliko dicili i ti govoris da je od sarajeva veca korist, nidje veze ) stalno su se potencirali neki zeljini neuspjesi u evropi i neke katastrofe a svaka katastrofa je bila od mnogostruko jacih ekipa i to u svakom smislu te rijeci ( igracki, kadrovski, ekonomski, infrastrukturno itd.. ) za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
odani! THE MANIACS 1987

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2013, 17:24

nedaTM je napisao/la:za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
I za mene vjeruj mi...
@sofa ne lupaj
Ali dalje se mora ici.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 17:25

Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 jul 2013, 17:27

nedaTM je napisao/la: strpalo se na vas i opravdano kad pogledas ekipe od kojih su ispali zrinjski a pogotovo zeljo onda shvatis da je to bruka od kgoa je sarajevo ispalo ( a siroki jos prosao dalje izbacivsi ekipu koja je izbacila isti onaj levski cijem ste se vi izbacivanju toliko dicili i ti govoris da je od sarajeva veca korist, nidje veze ) stalno su se potencirali neki zeljini neuspjesi u evropi i neke katastrofe a svaka katastrofa je bila od mnogostruko jacih ekipa i to u svakom smislu te rijeci ( igracki, kadrovski, ekonomski, infrastrukturno itd.. ) za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
Ja nisam nigdje rekao i govorio o kvalitetu nasih protivnika, niti sam uzdizao nase rezultate. Kazem da je ovo jad i cemer sto nam se desilo.
Izbacili mi levski, nas izbacila zeta, siroki ove godine dodje kao zeta
Necu da se raspravljam sa tobom i ovdje se ne goviri samo o vama( mislim na zeljeznicar), Hocu da kazem da se ovdje svaciji neuspjeh zataskava neuspjehom drugog.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 17:28

1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...
odani! THE MANIACS 1987

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 jul 2013, 17:29

hilmo je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:za mene licno je veca katastrofa ispasti od zete npr. ili od ovih kuksija ili kako se vec zovu nego izgubit od maribora 6:2 ili plzena 6:4
I za mene vjeruj mi...
@sofa ne lupaj
Ali dalje se mora ici.
Hilmo druze ne lupam nego sam sit toga da smo mi osramotili BH fudbal.
Pa ko mu je osvjetlao obraz ba?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2013, 17:32

nedaTM je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...
Zamisli onda koja je razlika izmedju nas i Barce i Reala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
@sofa nije niko i nece jos zadugo, sve ove godine sto smo postizali u Evropi smo unistili u od augusta prosle do jula ove godine....Nadam se da cemo sljedece godine biti nosioci bar u prvom pretkolu, ako se uopce plasiramo u Evropu.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 jul 2013, 17:42

hilmo je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
Zamisli onda koja je razlika izmedju nas i Barce i Reala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
@sofa nije niko i nece jos zadugo, sve ove godine sto smo postizali u Evropi smo unistili u od augusta prosle do jula ove godine....Nadam se da cemo sljedece godine biti nosioci bar u prvom pretkolu, ako se uopce plasiramo u Evropu.
Plasiracemo se vjeruj, i ovako jadni smo u pet deka sa ostalima koji konkurisu za vrh. Misljenja sam da nam ne treba evropa i tih par utakmica, jer ja zelim da gledam fudbal u nasem prvenstvu a to nije niko u nasoj drzavi u prilici da gleda.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2013, 18:25

sto ovo niko titule ne najavljuje? :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 27 jul 2013, 18:26

nedaTM je napisao/la:
Ma i nije ba druze, ne pricaj gluposti.. Zeljo je pokazo da moze igrat sa "velesilama" a izgubili jesu od maribora velikom gol razlikom, al ko je gledo utakmicu, vidio je da nije maribor nesto.. svi golovi su bili, kako da kazem, ****.. a sto se nas tice, sramota jest ispast od zete i kukesija, al vjerujem u našu boju krvi da ce se vratit povjerenje i navijacima i svima sto sumnjanju u nasu boju !!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 27 jul 2013, 18:39

Čehić kaže da amnestira od odgovornosti Dupovca i Suljića a sve ostale treba preispitati. Pa mi sada stvarno nije jasno
kojim su to postupcima to zaslužili Tatomirović, Tadejević; Todorović i Cimirot. Pa Suljić u Tirani na 2:1 fula zicer.
Izgleda da su se počela krvna zrnca prebrojavati.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 jul 2013, 20:00

Sutra mora pobjeda pasti ne zanima me kako neka im bude jasno! ;)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 29 gostiju.