Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

džakailibu
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la džakailibu » 28 jul 2013, 00:46

[quote="milekitic"][quote="ZgemboAdislic"]Previse ste se zaljubili u Pellegrinija, i zao mi vas je ako mislite da je njemu cilj da zasiti nacionalizam jedne male Balkanske drzave prije nego rezultati.

mislim da je ovo sasvim dovoljno za ismijavanje. a to je samo početak zgembinog mišljenja.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 jul 2013, 00:56

Edinovo kretanje je fantasticno zadnje dvije utakmice i nije nerealno da sa Negredom formira tandem.
Golcinom je pokazao svoju klasu, ne moze svako biti 1.93 M sa izrazito dugim nogama i hvatati slabijom nogom volej.

Maestralan pogodak.

Penal nek suta samo on. :D
Najzalosnije sto mu teren nije puno smetao koliko je on ciljao krkanski.

Moglo bi biti nesto od ovog Citya, Edin nek trci ko i danas i naigrace se fino.
Engleska liga ga je toliko ocvrsnula da je postao nepovredljiv.

Bilo bi uzivancija pratiti EPL a nas Dzeko kao prvotimac. 8-)
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 01:05

SamoZeljo je napisao/la:Docekali Jovetica:

[youtube][/youtube]
8-)

A vi što @zgembu ismijavate, prošetajte lagano. Ne morate se slagati sa njim, ali nema razloga da se pravite idioti, i gledate na neki retardiran način poniziti nekoga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jul 2013, 02:38

NEgredo-Aguero-Dzeko
NAsri-Jovetic-Silva-Toure(zadnji vezni)-Navas
ko ima jos da bi mogao konkurisat za vezni red i napad po meni Dzeko ima problem samo il Aguero il NEgredo ,a vjerujem da će igrati po 2 u napadu jer Aguero nije klasicni napadac(centarfor) znaci ili NEgredo ili Dzeko,ako bude ono 4-5-1 onda mu je problem morao bi ih obojicu izbacit da igra..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jul 2013, 09:45

Sve što ću vam reci gospodo da je BIG ED najbolji napadač na svijetu poslije Ibrakadabre,što će i dokazati ove sezone..vodi repku u Brazil a aBd postat će najbitniji igrač city-a u pohodu na titule

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 28 jul 2013, 12:40

BadrHari je napisao/la: Engleska liga ga je toliko ocvrsnula da je postao nepovredljiv.
Tell that to this man. :mrgreen:

slika
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 jul 2013, 14:12

Goalgetter je napisao/la:Ne kontam fkt cemu ismijavanje Zgembinog posta? Covjek je fino iznio svoje misljenje, argumentirao, i pocne se ismijivati.... :roll:

Pa jel forum ili nije, ako vec nisi istog misljenja citiraj, i argumentiraj protiv, a ne onako :?
Cemu sranje po Edinu Dzeki?
Kakve ba argumente, pa mozes se oteliti pisuci argumente, kao da takvi zele to procitati ili prihvatiti.

Sve se svodilo na "vidjecete" ,kao da je vidovita Dzemila i zna sta ce sa Dzeke biti u City-ju.
Eto Dzeko ako ne zabije, klupa mu je, a Agüero ce eto igrati ako bude "aktivno zabijao" kao prosle sezone.

Sta god da si mu odgovorio, replicirao, nebi se nista promjenilo.
Nije mi jasno, kako je nekom od milja da se toliko izzivljava po najvecem brendu drzave, bez imalo pretjerivanja. Niti jedan igrac u povjesti BIH nije toliko poznat kao Dzeko.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 28 jul 2013, 14:23

Emir 79 mogu s eoni sprdati al Edo je nesto na koga bi se svi trebali ugledati... Za mene a vjerujem i za sve ljude koji vole ovu zemlju on ce biti uvijek voljen i postovan jer je zasluzio sto dobrim igrama, sto svojim karakterom i jednostavnocu bez obzira na popularnost... To je dokaz koliki je covijek... Njega obicno sele svako treci dan al on konstantno ostaje u Citiyu i zabija kad god mu s eukaze prilika... Za repku nemam sta komentarisati, on je uvijek neko ko daje sve od sebe... Veliki naklon do poda i nek nam je ziv i zdrav...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jul 2013, 14:56

Diaby je fakat fenomen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 28 jul 2013, 15:05

emir79 je napisao/la: Eto Dzeko ako ne zabije, klupa mu je, a Agüero ce eto igrati ako bude "aktivno zabijao" kao prosle sezone.
Da. Upravo tako. Ti sad mozes mislit da je to neposteno KOLKO GOD HOCES, ali to je realnost. Edin ce se mjerit po golovima vise nego Aguero/Negredo/Jovetic, ili bilo koji drugi igrac Citya. Ako mislis da ja licno nebi volio da njega Pellegrini forsira da proradi u prvih 11 ako bude imao nekoliko igara gdje ne zabije gol, onda si me pogresno shvatio. Ali to se u glavnom nece desit.

Edinov jedini nacin da zacepi usta onima sto ga kritikuju su golovi, jer na kraju on nece imat puno igara gdje ne zabije gol, a gdje ce se moci rec da je imao dobru igru, kao sto ce se moci reci za ostale. O njegovom kvalitetu kao kompletan igrac se ne misli puno. I na kraju se mora priznat da on nije kompletan igrac na najvecem nivou. Ali on je kompletan golgeter (osim penala :lol: ) na bilo kojem nivou.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 jul 2013, 15:08

A na osnovu kakvog kredita će to Jovetic igrati???????

On se bas neće naigrati kako god okrenes?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2013, 15:53

Da nas nema ,trebalo bi nas izmisliti.
Na dvije zadnje tekme Edin daje dva odlucujuca gola(ovaj drugi remek djelo)bude izabran za njaboljeg igraca turnira,trener ga skoro vec sad betonira u prvu postavu i hvali na sva usta.Da bi se naslo par strocnjaka koji ce da proprde o penalu,ili koliko ce minutica dobiti u timu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 jul 2013, 16:18

Pelegrini zna posao...
DA BI MOGAO DAT MAXIMUM ON MORA IGRAT OPUSTENO I IMATI U GLAVI DA MU TRENER VJERUJE..
ZAMISLIMO SEBE,IGRAS ,RADIS I BOJIS SE GRESKE I SL..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2013, 16:43

Nego ,nemogu naci onih par postova strocnjaka,sto su rekli da Dzeko zabija samo sa pola metra i da od Njemacke nije zabio golcinu izvan sesnaesterca. :mrgreen:
@sanji se makar posuo pepelom i priznao sta ima priznati.Ovi ostali cekaju prvu priliku,ma sta cekaju.Golove i ne spominju,nego bitno je se nakeslati na promaseni penal.I Misimovic je promasio penal,protiv Grka pa mu treba aizbrisati one dvije haos asistencije na toj tekmi,jel?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2013, 16:49

Džeko zasad pruža dobre partije na pripremama nadam se da će ovako nastaviti i kad počne sezona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 jul 2013, 16:56

Jedina istina je da mu je konkurencija ogromna i da ce se puno rotirati sa ostalim napadacima. Sezona je duga: liga, evropa, dva kupa... Nesto slicno kao kod Mancinija, samo sto ce Pelegrini ici logikom da ako neko da 4 gola u jednoj utakmici, sigurno pocinje slijedecu, sto je kod italijana bilo nemoguce :D
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2013, 16:59

Konkurencija je sad sigurno slabija nego u vrijeme kad su tu bili Tevez i Balotelli.
Negredo i Jovetić su za klasu ispod Džeke kad je ovaj u formi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2013, 17:07

Saurman je napisao/la:Konkurencija je sad sigurno slabija nego u vrijeme kad su tu bili Tevez i Balotelli.
Bas obrnuto.Tevez vec odavno bolje ganja golf lopticu od fudbalske,a Balotelli je skoro na svakoj tekmi a i prije tekme bio vise steta nego korist.Ovi nemaju 'probleme sa tim ''vanfudbalskim aktivnostima''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2013, 17:13

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Konkurencija je sad sigurno slabija nego u vrijeme kad su tu bili Tevez i Balotelli.
Bas obrnuto.Tevez vec odavno bolje ganja golf lopticu od fudbalske,a Balotelli je skoro na svakoj tekmi a i prije tekme bio vise steta nego korist.Ovi nemaju 'probleme sa tim ''vanfudbalskim aktivnostima''.
Tevez može plijeviti krompir i opet će biti klasa za ova kvazi pojačanja.On je to pokazao nebrojeno puta dok je igrao za oba Manchestera o kakvom se igraču radi.

Balotelli ima svoje mušice al' je bolji od crnogorskog Maradone.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2013, 17:26

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Tevez može plijeviti krompir i opet će biti klasa za ova kvazi pojačanja.On je to pokazao nebrojeno puta dok je igrao za oba Manchestera o kakvom se igraču radi.

Balotelli ima svoje mušice al' je bolji od crnogorskog Maradone.
Puno babica kilavo dijete,vazda bilo.
Pa Tevez sa mnogo vecom minutazom je manje zabio od Dzeke,proslu sezonu.Sto znaci Tiger i raja,kao golf loptica.
Balotelli je kad je normalan zna biti bolji igrac od mnogo njih,ali je rijetko kad normalan.Tako da pisi propalo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.