Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Consigliere » 28 jul 2013, 17:30

Saurman je napisao/la:Konkurencija je sad sigurno slabija nego u vrijeme kad su tu bili Tevez i Balotelli.
Negredo i Jovetić su za klasu ispod Džeke kad je ovaj u formi.
Konkurencija je bolja jer 'protiv' sebe ima 3 normalna i motivirana igraca koji hoce sto i Dzeko- da igraju.
Baloteli je pola utakmica propusta zbog suspenzija i kazni, a od Teveze nikad ne znas sta si mogao ocekivati.
Ova nova garnitura je primjer profesionalizma za njih.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jul 2013, 17:37

Consigliere je napisao/la:Jedina istina je da mu je konkurencija ogromna i da ce se puno rotirati sa ostalim napadacima. Sezona je duga: liga, evropa, dva kupa... Nesto slicno kao kod Mancinija, samo sto ce Pelegrini ici logikom da ako neko da 4 gola u jednoj utakmici, sigurno pocinje slijedecu, sto je kod italijana bilo nemoguce :D
upravo to,konkurencija u timu sada je puno jaca,ali zalaganje na treninzima i utakmicama ce odrediti koja dva napadaca ce biti starteri...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jul 2013, 17:38

Saurman je napisao/la:Konkurencija je sad sigurno slabija nego u vrijeme kad su tu bili Tevez i Balotelli.
Negredo i Jovetić su za klasu ispod Džeke kad je ovaj u formi.
Jovetic sigurno nije klasu ispod Dzeke. To je vrhunski igrac. Ali sumnjam da ce ga Pellegrini koristit kao cistog centarfora, bolji je on kad ima malo slobodniju ulogu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jul 2013, 21:16

nešto u vezi Teveza.. kažu kako je Tevez sa puno većom minutažom zabio manje od Edina .. što iz prva nije tačno , to samo važi za Premier Ligu , inače je Tevez bio najbolji strijelac , ali zanemarit ćemo to sad. Tevezova uloga na terenu nije bila kao Edinova (samo zabiti gol kako na bilo koji način) . Tevez je mnogo mnogo sudjelovao u igri , Džeko nije .. sama činjenica da je on imao 8 asistencija na kraju sezone govori dosta . također statistika da je mnogo više centaršuteva uputio i mnogo njih su iskorišteni vam dosta govori . on je mnogo trčao , vraćao se u odbranu , razigravao protivnike , kreirao šanse i bez obzira što je on "provodio vrijeme igrajući golf" , on je bio JAKO bitna karika u Cityjevom napadu , i mnogo im je odgovarao u igri .. (ako je uopšte bila ikakva organizirana taktika u Cityjevoj igri) . međutim Pellegriniju očito Tevez nije trebao u svom Cityju i svojoj taktici , i to mi je vrlo drago , jer pruža Edinu šansu da se lakše nametne..

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 28 jul 2013, 22:30

harishp je napisao/la:Nego ,nemogu naci onih par postova strocnjaka,sto su rekli da Dzeko zabija samo sa pola metra i da od Njemacke nije zabio golcinu izvan sesnaesterca. :mrgreen:
@sanji se makar posuo pepelom i priznao sta ima priznati.Ovi ostali cekaju prvu priliku,ma sta cekaju.Golove i ne spominju,nego bitno je se nakeslati na promaseni penal.I Misimovic je promasio penal,protiv Grka pa mu treba aizbrisati one dvije haos asistencije na toj tekmi,jel?

Tako je Hare, ja sam se opasno oprzio sto se tice prosle sezone ( drago mi je Dzeko ostao prvi strijelac ).

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jul 2013, 22:33

s kim igraju ove sedmice ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2013, 22:37

AC Milan u srijedu Audi cup
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 jul 2013, 22:40

Ocel' bit prijenos igdje tog turnira ?posto je u minhenu, mozda **** ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 28 jul 2013, 22:46

http://liveonsat.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovde je sve sto je najavljeno do danas,a svaki dan vrse update.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 22:47

Papastathopoulos je napisao/la:Ocel' bit prijenos igdje tog turnira ?posto je u minhenu, mozda **** ?
Prijenos ce biti na njemackom RTL-u, ali mislim da ce oni samo prenositi Bayern - Sao Paolo, a utakmicu City-a i Milana nece (Nisam 100% siguran).

EDIT: Njemacki n-TV ce prenositi City - Milan (Ako imas taj program).

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 jul 2013, 22:52

Imam nekoliko njihovih kanala, al nisam siguran za taj, tj prvi put cujem za taj kanal :???:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 22:55

Papastathopoulos je napisao/la:Imam nekoliko njihovih kanala, al nisam siguran za taj, tj prvi put cujem za taj kanal :???:
Informativni program, mnogo dokumentacija na njemu, a svakih sat vremena budu vijesti, pa vidi :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2013, 23:06

evo koji kanali prenose utakmicu

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 jul 2013, 23:08

U srijedu SPORT KLUB--18.15 u live što kažu..dosta kablovskih operatera ima taj kanal...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 jul 2013, 23:10

OK- do mene je nisam vidio da je ovaj Torino već postavio koji kanali prenose...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jul 2013, 00:34

Goalgetter je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Imam nekoliko njihovih kanala, al nisam siguran za taj, tj prvi put cujem za taj kanal :???:
Informativni program, mnogo dokumentacija na njemu, a svakih sat vremena budu vijesti, pa vidi :mrgreen:
Mescini da nema :mrgreen:

Al eto bice na SK aBd :)

zengy
Kontakt:

Post Postao/la zengy » 29 jul 2013, 10:57

Evo na naslovnoj strani sportske kolumne Dailymail-a analiza priprema 5 najboljih engleskih klubova. Među njima je i City naravno i prema misljenju novinara koji je zaduzen da prati Man. City, Dzeko je bio najbolji igrac svog tima na pripremama. Evo i link!

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -gone.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jul 2013, 23:44

Ovaj Gol podsjeca na onu bombu protiv Turske 8-)

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 30 jul 2013, 06:23

Eto kad smo Spahu digli na anketi sa 5% na preko 60%, mogli bi da se organizujemo i da Dzeku stavimo na FIFA 14 MCFC cover :)
Hocemo l' poceti akciju sa rijecima k'o prije sto se govorilo? "Hocemo li drugoviiiiii? Hocemoooooo!!!!" :lol:
Vi sto koristite Facebook, znate sta vam je ciniti :D

http://www.mcfc.co.uk/Fans/EA-Sports-Competition
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 30 jul 2013, 10:14

Je li ovo planirano da budu igraci citya na novoj fifi 2014( mislim kao cover,slika),, ako je tako mora big ED biti tu,,,imamo posla.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], mahic, nebeskasila i 52 gosta.