FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stadion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:30

1L8F9C2 je napisao/la:
stadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Dobro djecace sve si reko , nemoj vise sviju ti
Spanske sapunice su na drugoj temi djecace.
dobro filozofe...ako bude belaja , red je da se dozivotno banujes

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 18:32

GriFFoNi je napisao/la:Kako su samo jadni, fol gradska raja, raja koja "voli" FK Sarajevo..ma daj bgt..smetljar zalizani i primitivni agim usta im se ponjamke i njima i svima, a hrabri su nema sta po forumima pisu..e moji mamlazi, provaljeni ste stisnite pa probajte nesto.Vase je odzvonilo u nasem klubu.Koliko god ljuti bili u nekim momentima na trenutnu upravu koja se grcevito bori s dugovima KOJE STE VI NABILI MAJMUNI, necemo traziti njihov odlazak, a isto tako se zna da imate nekoga unutra ali ne zadugo, i to ce se saznati tj vec neki krugovi znaju ;) polako i isto tako s zna da pokusavate navijace podijeliti, evo otvoreno tvrdim navode svi ti isti nece vise moci prismriditi stadionu jer ce se znati ko su.Toliko.
Sve si objasnio. Ovorise stranicu na fejsu za Irfana i pazi sami lajkuju, bas ofirno hahaha. Ofirnu su a nisu svjesni da su najomrazenije osobe u kantonu. Svaki njihov pokusaj ce se u korijenu sasjeci, a oni su svjesni da SJEVER nece i ne mogu podjeliti a on je taj koji diktira tempo vecini na stadionu.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:38

EuroSport je napisao/la:
stadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Dobro djecace sve si reko , nemoj vise sviju ti
Ko dolazi veceras predstavnik generalnog sponzora :lol: :lol: :lol: :lol: :?:
nije tebi lahko , ali sad ce 27 noc pa cemo uciti za tvoje zdravlje

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 28 jul 2013, 18:43

Ko prenosi tekmu večeras ? :)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:45

Coach22 je napisao/la:Ko prenosi tekmu večeras ? :)
arena cini mi se 3

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 28 jul 2013, 18:46

stadion je napisao/la:
Coach22 je napisao/la:Ko prenosi tekmu večeras ? :)
arena cini mi se 3
Hvala , valjda će mo aBd večeras pobjediti i ako je situaciju u klubu teška . <3 Sarajevo <3
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2013, 18:46

1L8F9C2 je napisao/la:
GriFFoNi je napisao/la:Kako su samo jadni, fol gradska raja, raja koja "voli" FK Sarajevo..ma daj bgt..smetljar zalizani i primitivni agim usta im se ponjamke i njima i svima, a hrabri su nema sta po forumima pisu..e moji mamlazi, provaljeni ste stisnite pa probajte nesto.Vase je odzvonilo u nasem klubu.Koliko god ljuti bili u nekim momentima na trenutnu upravu koja se grcevito bori s dugovima KOJE STE VI NABILI MAJMUNI, necemo traziti njihov odlazak, a isto tako se zna da imate nekoga unutra ali ne zadugo, i to ce se saznati tj vec neki krugovi znaju ;) polako i isto tako s zna da pokusavate navijace podijeliti, evo otvoreno tvrdim navode svi ti isti nece vise moci prismriditi stadionu jer ce se znati ko su.Toliko.
Sve si objasnio. Ovorise stranicu na fejsu za Irfana i pazi sami lajkuju, bas ofirno hahaha. Ofirnu su a nisu svjesni da su najomrazenije osobe u kantonu. Svaki njihov pokusaj ce se u korijenu sasjeci, a oni su svjesni da SJEVER nece i ne mogu podjeliti a on je taj koji diktira tempo vecini na stadionu.
U gradskoj raji je bila uzrecica "gradski papak",ovi malo stariji ce se sjetiti. mislim da mnogima taj epitet fenomenalno stoji

btw.vi ako zijanite veceras,lomnjanje stolica je 99%,sa ganjanjem po terenu. nije nikakva provjerena info,da se odma ne pomisli

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 28 jul 2013, 18:50

Sesar ce vam se prikljuciti za koji dan.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2013, 18:53

ovaj dino je bio kapiten istina druge ekipe kelna " onclick="window.open(this.href);return false;

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 jul 2013, 18:53

GriFFoNi je napisao/la:E cuj bistrik i vratnik u centru. :lol:
A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..[/quote]

Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom[/quote]

Ma haveru ne znam za bistrik, ali znam da je moj vratnik bordo bijeli ;)[/quote]

To si u pravu uvijek je i bio

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:54

EuroSport je napisao/la:Sesar ce vam se prikljuciti za koji dan.
eki to...ma nemoguce
dze si to iskopo inzinjeru :lol: :lol: :lol: :lol:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 28 jul 2013, 18:55

rimaa je napisao/la:ovaj dino je bio kapiten istina druge ekipe kelna " onclick="window.open(this.href);return false;
nije los.
Ti si opet šampion !

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 19:10

Nikad mi draze nije bilo otici na utakmicu. Jedva cekam da utakmica pocne da vidim kako u "strahu" igraci u bordo dresovima grizu travu. Idemooooooooo !
Bez evropa navijaca, bez dijaspore, biti u drustvu 500 bolesnika FKS sa sjeverne tribine je neprocjenjivo zato treba doci veceras i biti u prilici da nas smetljari od igraca sad gledaju u oci a ne da bjeze u svlacionicu. Lijepi strah.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2013, 19:12

simon je napisao/la:
rimaa je napisao/la:ovaj dino je bio kapiten istina druge ekipe kelna " onclick="window.open(this.href);return false;
nije los.
Ja mislim da vec odavno on sa nama trenira , cak milsim ali nisam siguran da je igaro mali u onoj tekmi protiv Famosa, ja licno nisam gledao ali mi je kolega rekao da je na probi neki mali iz Njemacke, jel to on bio ili neki drugi igrac fakat ne znam, a na klipu ne izgleda lose , ako nista mlad je momak ;)

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 jul 2013, 19:24

vi veceras ako kiksate ja mislim da cete se kolektivno pubijati gore na onom lavoru bez zezancije. Ja mislim da je vec Hus prpremio kakvo topovsko dzule da ga rokne dole sa staze prema tribinama a onda ide u svlacionicama lom. Svijumi ako kiksate bit ce KRVI DO KOLJENA. :lol:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 19:25

QWERTZ je napisao/la:vi veceras ako kiksate ja mislim da cete se kolektivno pubijati gore na onom lavoru bez zezancije. Ja mislim da je vec Hus prpremio kakvo topovsko dzule da ga rokne dole sa staze prema tribinama a onda ide u svlacionicama lom. Svijumi ako kiksate bit ce KRVI DO KOLJENA. :lol:
jbg ...kod vas vec PALA KRV

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 28 jul 2013, 19:28

1L8F9C2 je napisao/la:Nikad mi draze nije bilo otici na utakmicu. Jedva cekam da utakmica pocne da vidim kako u "strahu" igraci u bordo dresovima grizu travu. Idemooooooooo !
Bez evropa navijaca, bez dijaspore, biti u drustvu 500 bolesnika FKS sa sjeverne tribine je neprocjenjivo zato treba doci veceras i biti u prilici da nas smetljari od igraca sad gledaju u oci a ne da bjeze u svlacionicu. Lijepi strah.
Ti si neki stvarno opasan lik. Neki kvart u Brazilu :?:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 jul 2013, 19:28

QWERTZ je napisao/la:vi veceras ako kiksate ja mislim da cete se kolektivno pubijati gore na onom lavoru bez zezancije. Ja mislim da je vec Hus prpremio kakvo topovsko dzule da ga rokne dole sa staze prema tribinama a onda ide u svlacionicama lom. Svijumi ako kiksate bit ce KRVI DO KOLJENA. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

E odavno smješnijeg posta, od većeg bolesnika nisam pročitao.

:lol: :lol:

Nasmija me pravo.
4.10.2009.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 19:50

EuroSport je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Nikad mi draze nije bilo otici na utakmicu. Jedva cekam da utakmica pocne da vidim kako u "strahu" igraci u bordo dresovima grizu travu. Idemooooooooo !
Ti si neki stvarno opasan lik. Neki kvart u Brazilu :?:
Jesi ovo sam skontao, ili ti je neko pomogao ? 8-)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 jul 2013, 19:55

Moze li neko da postavi linck za tekmu za nas koji nemamo arene. Unaprijed hvala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 26 gostiju.