http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Silkoni je napisao/la:Moze li neko da postavi linck za tekmu za nas koji nemamo arene. Unaprijed hvala.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jeli radi ovaj linck tebi meni ne radi ima li ista sad na njemu 
pa bice pusten pred utakmicu, ne radi sadSilkoni je napisao/la:jeli radi ovaj linck tebi meni ne radi ima li ista sad na njemu
The Game je napisao/la:pa bice pusten pred utakmicu, ne radi sadSilkoni je napisao/la:jeli radi ovaj linck tebi meni ne radi ima li ista sad na njemu
sta ja znam kontam siba program uveliko hahahaha
jadni mali crv @eurosport
mama mu piše postove a tata kontroliše a on samo pritisne "enter"
imaš klocu više postova ovdje nego na željinom forumu..toliko o tome ko ti je važniji u tvom životu
imaš klocu više postova ovdje nego na željinom forumu..toliko o tome ko ti je važniji u tvom životu
jao nebude li streama 
ne gleda mi se brazilci linck ako neko imaaaaaaaaaaaa
ajde stvarno ... kako niko ne kuži . treba arenasport BIH ! neko linkSilkoni je napisao/la:ne gleda mi se brazilci linck ako neko imaaaaaaaaaaaa
Jel` ima iko stream da fercera? Ovaj gore prenosi Brazilce izgleda. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
pokusaj ovdje http://estradaboom.weebly.com/sport-klub.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruku na srce niko nema vise nebitnih i supljih komenatar od tebe. Evo za mjesec dana haman 500 komentara a nigdje nista nisi rekao. Niti si kakvu informaciju dao, niti kakav statisticki podatak, niti si vodio kakvu normalnu diskusiju.stadion je napisao/la:jadni mali crv @eurosport
Zvucis veoma isfrastruiran. Kao da nisi guzio, ili te curetak ostavio,ili mala iz 8. A nece da te pogleda. Nesto nije sa tobom nikako u dure. Puno pises a nista ne kazes. I samo neka svadja, sad sa hordama, sad sa manjacima. Nisi dobar.
Usput veliki navijacu klub ti igra a ti si na forumu. Danas ako ne predjes 500 komentara nisi uspio u zivotu.
hvala slika je loša ali prehvalakomax je napisao/la:pokusaj ovdje http://estradaboom.weebly.com/sport-klub.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam ja nista mislila,samo reko da napisem...beka23 je napisao/la:To što je nama Džakmić, to je vama Svrakica. Uhljupa dva.likusa je napisao/la:opet vam djakmic kapiten
Željeznicar za život cijeli !
Ovaj Dejo bas glup...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, tuitamo i 55 gostiju.