Stvarno sliku i ton sam prezalio ali ove vecerasnje reklame.Otelo je napisao/la:Nocas stvarno sramota,od katastrofalno reziranog kombinovanog prijenosa pa do reklama i tribina Pecare/Koseva dok se na jednom od terena igra utakmnica je ponizavajuce za bilo koju drzavnu TV kucu![]()
Sport i TV
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
BHT 1 neće prenositi englesku ligu
Kvalitet sportskog programa BHT 1 i ove godine će biti lošiji u odnosu na prethodne, jer nisu otkupili prava na prijenos utakmica engleske Premier lige u terminu subotom u 16 sati. Dramatičan pad naplate RTV takse, odnosno vrlo teška finansijska situacija na BHRT-u, uzrokovala je da se odreknemo ovog programa, koji je dugi niz godina bio jedan od zaštitnih znakova BHT 1. Ostaje nam da se, kao i svi ljubitelji nogometa i sporta u cjelini, nadamo da će se status javnih servisa u BiH popraviti te da ćemo ravnopravno s ostalima moći konkurirati za kupovinu TV prava - kaže Medina Šehić, urednica sportske redakcije BHT 1.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
I oni jos hoce RTV preplatu za onakav sugav program,znam da nemaju stida niti obraza....
Plus dobiju da prenose sve domace utakmice Reprezentativnih selekcija u svim sportovima kao i domace klubove koji nastupaju u euro kupovima(fudbal)
Nisu bili u stanju za sve ove godine popraviti sliku,preci na digitalizaciju i ljudima ponuditi normalnu sliku i ton ako nista...
O zaposlenim nebi trosio rijeci..urednici programa uzas zivi.....nikad BHT1 I FTV nece biti normalne televizije niti ce sta kvalitetno uraditi....
Prvu stvar koju su morali uraditi kao i sve normalne TV stanice koje zele biti uspjesne u svom poslu je to da su presli na digitalni signal,svi prate razvoj tehnologije samo su oni jos uvijek u boga pitaj kojem stoljecu zaostali.....
Plus dobiju da prenose sve domace utakmice Reprezentativnih selekcija u svim sportovima kao i domace klubove koji nastupaju u euro kupovima(fudbal)
Nisu bili u stanju za sve ove godine popraviti sliku,preci na digitalizaciju i ljudima ponuditi normalnu sliku i ton ako nista...
O zaposlenim nebi trosio rijeci..urednici programa uzas zivi.....nikad BHT1 I FTV nece biti normalne televizije niti ce sta kvalitetno uraditi....
Prvu stvar koju su morali uraditi kao i sve normalne TV stanice koje zele biti uspjesne u svom poslu je to da su presli na digitalni signal,svi prate razvoj tehnologije samo su oni jos uvijek u boga pitaj kojem stoljecu zaostali.....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 jul 2013, 20:38, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moji im taksu ne placaju par godina.Logika im je :ako imas telefon (fiksni) i tv moras placat a ako nemas fiksnog ne moras placat i ako mozda imas par tv uredjaja u kuci.
A i program im je jadan.Bolje da se ja najedem za 6km nego da oni kradu
A i program im je jadan.Bolje da se ja najedem za 6km nego da oni kradu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nadam se da će sad FACE TV uzeti prava za englesku ligu u našoj državi. Najavljivali su neke nove sportske prenose, evo im lijepa prilika za to. Ako je BHT mogao plaćati, vjerovatno mogu i oni, bar taj jedan termin, a plus im je što su im i prenosi u HD-u.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Od septembra svi kanali sportkluba u moja tv,koliko će koštati paket nisam siguran.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
I zvanično Moja TV postaje najjači kablovksi operater u državimadridist je napisao/la:Od septembra svi kanali sportkluba u moja tv,koliko će koštati paket nisam siguran.
http://www.teve.ba/article/15844/sport- ... na-moja-tv" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa 15 km je lijepa svota ali i sportklub daje maximalno kvalitetan program,da sam korisnik moja tv pristao bih.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- moustapha
- Kontakt:
Ma previse je 15 KM. Morali su barem jedan SK ubaciti u osnovnu ponudu, a ove dodatne naplacivati.
#divovi
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i jeste skupo, 25+PDV je onaj osnovni paket u njemu imaju 100+ kanala Eurosport 1 i 2, ESNews i 5 Arenamadridist je napisao/la:Pa 15 km je lijepa svota ali i sportklub daje maximalno kvalitetan program,da sam korisnik moja tv pristao bih.
+ sad 10 kanala Sport Kluba za 15 Km to je sve blizu 50 KM kad oni uzmu sve one takse
+ imaš neograničen telefon
Mislim da Max ima ovo isto u ponudi, zna li neko kakve su kod njih cijene?? ili još neki operater koji ima i Arene i SK ???Cijene pa da uporedimo s Telekomom
Ako gledamo kvalitet sporta, za mene kao ljubitelja sporta ovo nije skupo
Jedino Logosoft ima i arene i sport klub ne znam koliko košta,kod nas kablovska ima 130 digitalnih programa arene eurosportovi espn(koji se gasi sad) i košta 12 km mjesečno,sad bih potpisao još i ovo sa sportklubom i meni više ne treba,arena+sportklub rješava sve ono što mene zanima od televizije.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- moustapha
- Kontakt:
Logosoft ima Sport Klub, Sport Klub+ i SK Prime, dok prema ovoj listi, bh telecom ce imati sve sto nudi SK. Istina je da ko voli sport i ne zali pare bh telecom sada zaista daje sve sto mozes zamisliti.
#divovi
60KM mjesecno bi bilo:Tv,telefon,net +SK na prva dva paketa u Telecomu.
Iskreno ja se nadam da ce ga ubacit na WebTV
Iskreno ja se nadam da ce ga ubacit na WebTV
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Super TV ide isto 25KM + 12 KM neka naknada valjda za resiver oko 40 maraka to izađe na kraju, samo što imaju 3 kanala Sport Kluba, dok će Moja TV imati i one kanale koji će samo raditi za vrijeme utakmice(3,4,5,6)
Max TV ima osnovnu ponudu u kojoj ide Arena 1,Eurosport i obično SK + 60 kuna dodatni paket sa 3 kanala SK i Arenam
Sve to tu negdje Sport Klub diktira cijenu reklo bi se
Max TV ima osnovnu ponudu u kojoj ide Arena 1,Eurosport i obično SK + 60 kuna dodatni paket sa 3 kanala SK i Arenam
Sve to tu negdje Sport Klub diktira cijenu reklo bi se
Sumnjam da ce ostat Arene na Moja TV sad kad su uveli SK. I puno je tih 15 km.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da li sam dobro skontao?legenda reala je napisao/la:Ma i jeste skupo, 25+PDV je onaj osnovni paket u njemu imaju 100+ kanala Eurosport 1 i 2, ESNews i 5 Arenamadridist je napisao/la:Pa 15 km je lijepa svota ali i sportklub daje maximalno kvalitetan program,da sam korisnik moja tv pristao bih.![]()
+ sad 10 kanala Sport Kluba za 15 Km to je sve blizu 50 KM kad oni uzmu sve one takse![]()
+ imaš neograničen telefon
Za 50 KM imas telefon plus TV(sa ovim svi kanalima)
onda internet zasebno ide.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 29 jul 2013, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Zasto? Ne postoji neka veza izmedju ove dvije kuce osim da su konkurenti na ovom nasem trzistu. Meni koliko je poznato Sportklub i Telemach su u jedom vlasnistvu preko Slovenaca koje drzi neki srednjoevropski investicijski fond, dok su arene u vlasnistvu SBB koji je u vlasnistvu MT:S-a i sve se to zavrsava u bih sa M:tel-om. Do sada se nisu trudili da iskoriste tu svoju poziciju, jer M:Tel i BH Telecom nisu konkuretni na trzistu IPTV-a zbog infrastrukture.neurofunk je napisao/la:Sumnjam da ce ostat Arene na Moja TV sad kad su uveli SK. I puno je tih 15 km.
Mozda i nisam u pravu, ali ja to tako vidim.
#divovi
nema SBB nikakve veze ni sa arenom niti sa Mt:s-om...ali nebitno...mislim da ce vam arene na mojatv ostati iz razloga sto ce Sportklub biti u posebnom paketu...pa ko zeli da placa imat ce oboje...moustapha je napisao/la:Zasto? Ne postoji neka veza izmedju ove dvije kuce osim da su konkurenti na ovom nasem trzistu. Meni koliko je poznato Sportklub i Telemach su u jedom vlasnistvu preko Slovenaca koje drzi neki srednjoevropski investicijski fond, dok su arene u vlasnistvu SBB koji je u vlasnistvu MT:S-a i sve se to zavrsava u bih sa M:tel-om. Do sada se nisu trudili da iskoriste tu svoju poziciju, jer M:Tel i BH Telecom nisu konkuretni na trzistu IPTV-a zbog infrastrukture.neurofunk je napisao/la:Sumnjam da ce ostat Arene na Moja TV sad kad su uveli SK. I puno je tih 15 km.
Mozda i nisam u pravu, ali ja to tako vidim.
- legenda reala
- Kontakt:
A ja sam računo onaj obični paket što ima prosječni građanin 25+PDV, bez neta, s netom ovim mojim od 30 to se penje i na 80samo_lijevo je napisao/la:
Da li sam dobro skontao?
Za 50 KM imas telefon plus TV(sa ovim svi kanalima)
onda internet zasebno ide.
Arene su u vlasništvu Telekoma Srbije, kruže glasine da bi i Srpski Telekom ovako mogo krenuti i sa uslugama digitalne telvizije preko satelita
I mislim da neće ići nigdje iz ponude, jer one više nemaju neki exkluzivan sadržaj kao što su imali, tako da se niko i ne otima bog zna koliko za njima
Meni je drago zbog ovih kanala što ih imaš mogućnost gledati, ne da ti pričaju kako nemaju, nedaju im žale se ovom onom, imaš ih plati pa gledaj kao i svugdje u svijetu.Ja ne moram njih imati, ali nek mi oni ne diktiraju šta ću gledati njihovo je da mi sve obezbjede, a moje je hoću li gledati
- samo_lijevo
- Kontakt:
To je previse.Kada na to dodas cuvenu rtv taksu za onaj jad od javnog servisa dodje te oko 100 KM.A ja sam računo onaj obični paket što ima prosječni građanin 25+PDV, bez neta, s netom ovim mojim od 30 to se penje i na 80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.