Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta se očekuje sutra?
Ja očekujem tvrdu utakmicu i kod da pobijedi, mislim da neće bit više od jedan razlike. Ni penali ne bi bili iznenađenje. Svakako dobra provjera za obje ekipe pred početak sezone. Što se sastava tiče, mislim da se može očekivat nešto ovako : Prljača - Kadić, Šuša, Salkić (Aljukić), Pantić - Timkov, Mevkić (Kahrimanović) - Diabang, Kadrić, Halilović - Mrković
Na Slobodinoj temi pročitah da neki igrači neće imat pravo nastupa, jer su prošle sezone nastupali za druge timove u Kupu. To onda vrijedi i za Bratstvo, tako da pojačanja iz Gradine (Zukić, Delić, Smajlović) neće imat pravo nastupa, kao ni Suljić. Ispravite me ako griješim. Btw, Džafić i Mustafić su napustili klub, što je manje-više i očekivano. Mustafić navodno ide u Gradinu.
Sad sa treninga dosao,Mustafic trenirao a i Dzafic ce valjda nastavit sa treninzima....
Pravo nastupa sutra nema samo Suljic jer Zulic Delic i Smajlovic nisu prosle sezone nastupali u kupu.
Sutra postava Zukic-Salkic(Aljukic),Susa,Kadic,Pantic-Timkov,Delic,Kadric-Halilovic-Smajlovic,Diabang
Klupa-Prljaca,Muslimovic,Aljukic(Salkic),Mevkic,Kahrimanovic,Mrkovic,Hafizovic,Mustafic....
Ja ocekujem pobjedu i veoma tvrdu utakmicu punu grubosti.....Vidicemo ne znam ko je delegiran da sudi....
Uglavnom ocekujem pobjedu jer smo realno jaci u ovom trenutku a i kod njih nece biti 4 ili 5 igraca koji bi trebali biti standardni u sezoni....