NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 28 jul 2013, 22:19

cesc4 je napisao/la:

Jos jedna info,pricao sam sa upravom i uskoro bi mogli dogovorit razne stvari, neke stvari o kojim smo razgovarali su sezonske ulaznice,rekviziti za NAVIJACE te autobus za gostovanja od kojih bi prvo trebalo biti na finale kupa.... Ali ne autobus za one koji ce doc i prsjedit tekmu nego ko ce navijat :D
Joj uvijek sam znao da si ti ljudina :D
Svaka ti cast.. PS: Javi mi daljni razvoj situacije na fb ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jul 2013, 22:21

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Jos jedna info,pricao sam sa upravom i uskoro bi mogli dogovorit razne stvari, neke stvari o kojim smo razgovarali su sezonske ulaznice,rekviziti za NAVIJACE te autobus za gostovanja od kojih bi prvo trebalo biti na finale kupa.... Ali ne autobus za one koji ce doc i prsjedit tekmu nego ko ce navijat :D
Joj uvijek sam znao da si ti ljudina :D
Svaka ti cast.. PS: Javi mi daljni razvoj situacije na fb ;)
Kad se sta sazna javim ti ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 28 jul 2013, 22:28

Sad sam bio sa jednim igracem bratstva onako u prolazu i popricali oko danasnje tekme i to,kaze lagano odradili tekmu nije neki ni protivnik extra tako da se ne zavaramo,kaze igra bila bolja nego protiv natrona,kaze bitno je da smo osvojili i ovaj turnir a nagrade koje smo dobili su sledece:

1 mjesto bratstvo gračanica

2 najbolji igrac edin šuša

3 najbolji strijelac damir smajlovic

Momci svaka cast posebno Šuša na dva turnira najbolji igrac takodjer cestitke i smajlovicu i kolektivu NK BRATSTVO,sledeca je sloboda jos jednom momci svaka cast i sve najbolje zelim i ostali igracima.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 jul 2013, 23:49

Rekoh ja da je Kahrimanović blizu prvih 11. Tri gola je postig'o dosad na pripremama, ako se ne varam. On ili Mrković, te Aljukić ili Prljača. To su glavni kandidati za ove U-21 igrače. Što se Smajlovića tiče, on redovno pogađa protiv slabijih protivnika, protiv malo jačih ga obično nema nigdje. Ja sam takav utisak stek'o zasad. Mada, biće u ligi i slabijih protivnika, svakako. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jul 2013, 23:54

to sto je smajlovic zabio 3 gola protiv nekog lokalnog nizerazrednog kluba nije vam nikakvo mjerilo..tako da mozete macku o rep objesit tu pricu da je eto proradio ..smjesnije bi bilo da nije zabio jer je klasicni napadac...mjerilo vam je cetvrtak...e tu ako pogodi imate se cemu nadat ove sezone od njega..inace,odlican igrac....trebao bi vam bit dobro pojacanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 jul 2013, 08:50

staragarda je napisao/la:to sto je smajlovic zabio 3 gola protiv nekog lokalnog nizerazrednog kluba nije vam nikakvo mjerilo..tako da mozete macku o rep objesit tu pricu da je eto proradio ..smjesnije bi bilo da nije zabio jer je klasicni napadac...mjerilo vam je cetvrtak...e tu ako pogodi imate se cemu nadat ove sezone od njega..inace,odlican igrac....trebao bi vam bit dobro pojacanje
**** ga al je napokon zabio... igrali smo i protiv D.Istoka i Odzakka pa nista ..sadj e 3 komada ...
dobra uvertira za cetvrtak samo mi je zao sto je odgoden pocetak prvenstva ....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2013, 10:22

staragarda je napisao/la:to sto je smajlovic zabio 3 gola protiv nekog lokalnog nizerazrednog kluba nije vam nikakvo mjerilo..tako da mozete macku o rep objesit tu pricu da je eto proradio ..smjesnije bi bilo da nije zabio jer je klasicni napadac...mjerilo vam je cetvrtak...e tu ako pogodi imate se cemu nadat ove sezone od njega..inace,odlican igrac....trebao bi vam bit dobro pojacanje
Sve potpisujem, a i ovo zadnje takođe
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 jul 2013, 12:24

Ako je suditi po ovim do sada odigranim utakmica, otprilike se zna 13-14 igrača koji su u prvom planu, dok su svi ostali klupa, tribine, odnosno prve zamjene...

- dakle na golu Zukić ili Prljača (mada se meni čini da će prije Zukić)

- u odbrani su 3 mjesta jasna: Šuša, Kadić i Pantić, dok se za još jedno bore Aljukić i Timkov, zavisno od formacije

- u sredini su također jasna barem 3 mjesta, Kadrić, Delić i Halilović, a prve alternative su opet Timkov i Mevkić, te Musa

- napad je jasan, Smajlović je prvi pik, a tu su još SUljić i Mrković

..............................
.............................

NEKE DILEME:

Kahrimanovića nisam stavio nigdje, jer taj momak prema do sada viđenom ima priliku ali on može odigrati svako mjesto osim odbrane...

- eto to je tih 13-14 igrača koji su u prvom planu, iz drugog čekaju Salkić, Husejnović, Mustafić, Hafizović i dr...
Undici stelle - ACM 1899

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2013, 12:31

Zukić branio i protiv Natrona i juče protiv Jelaha?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 jul 2013, 12:38

Kolko sam skonto protiv Natrona jedno poluvrijeme, za jučer nisam siguran
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jul 2013, 17:13

Zuka je juce branio od prve minute , a vjerovatno je usao Prljaca u drugom poluvremenu....

@Baltazar mogao bi lahko u odbrani zaigrati Salkic jer momak stvarno dobro igra :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 31 jul 2013, 10:49

[youtube][/youtube]
:D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 jul 2013, 19:03

Šta se očekuje sutra? :mrgreen:

Ja očekujem tvrdu utakmicu i kod da pobijedi, mislim da neće bit više od jedan razlike. Ni penali ne bi bili iznenađenje. Svakako dobra provjera za obje ekipe pred početak sezone. Što se sastava tiče, mislim da se može očekivat nešto ovako : Prljača - Kadić, Šuša, Salkić (Aljukić), Pantić - Timkov, Mevkić (Kahrimanović) - Diabang, Kadrić, Halilović - Mrković

Na Slobodinoj temi pročitah da neki igrači neće imat pravo nastupa, jer su prošle sezone nastupali za druge timove u Kupu. To onda vrijedi i za Bratstvo, tako da pojačanja iz Gradine (Zukić, Delić, Smajlović) neće imat pravo nastupa, kao ni Suljić. Ispravite me ako griješim. Btw, Džafić i Mustafić su napustili klub, što je manje-više i očekivano. Mustafić navodno ide u Gradinu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 jul 2013, 19:22

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta se očekuje sutra? :mrgreen:

Ja očekujem tvrdu utakmicu i kod da pobijedi, mislim da neće bit više od jedan razlike. Ni penali ne bi bili iznenađenje. Svakako dobra provjera za obje ekipe pred početak sezone. Što se sastava tiče, mislim da se može očekivat nešto ovako : Prljača - Kadić, Šuša, Salkić (Aljukić), Pantić - Timkov, Mevkić (Kahrimanović) - Diabang, Kadrić, Halilović - Mrković

Na Slobodinoj temi pročitah da neki igrači neće imat pravo nastupa, jer su prošle sezone nastupali za druge timove u Kupu. To onda vrijedi i za Bratstvo, tako da pojačanja iz Gradine (Zukić, Delić, Smajlović) neće imat pravo nastupa, kao ni Suljić. Ispravite me ako griješim. Btw, Džafić i Mustafić su napustili klub, što je manje-više i očekivano. Mustafić navodno ide u Gradinu.
Sad sa treninga dosao,Mustafic trenirao a i Dzafic ce valjda nastavit sa treninzima....
Pravo nastupa sutra nema samo Suljic jer Zulic Delic i Smajlovic nisu prosle sezone nastupali u kupu.
Sutra postava Zukic-Salkic(Aljukic),Susa,Kadic,Pantic-Timkov,Delic,Kadric-Halilovic-Smajlovic,Diabang
Klupa-Prljaca,Muslimovic,Aljukic(Salkic),Mevkic,Kahrimanovic,Mrkovic,Hafizovic,Mustafic....

Ja ocekujem pobjedu i veoma tvrdu utakmicu punu grubosti.....Vidicemo ne znam ko je delegiran da sudi....
Uglavnom ocekujem pobjedu jer smo realno jaci u ovom trenutku a i kod njih nece biti 4 ili 5 igraca koji bi trebali biti standardni u sezoni.... :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 31 jul 2013, 20:29

@Nk Bratstvo Gračanica

Bravo za video uradak, a da opet ne započinjem temu koja ja već prežvakana teško je se nadati da će navijači Marokanci ne svi, ali većina htjeti navijati onako kako treba, za razliku od njihovih uobičajenih metoda mezeta i komuniciranja sa sudijom.
Uglavnom, pohvale za video uradak :)

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 31 jul 2013, 20:30

Ocekujem veoma tvrdu utakmicu ali ocekujem da cemo odigrat drsko i jako,mislim da bi im mogli opet zabit iz prekida mislim da bi Šuša opet sutra mogo zabit pa da bude ubjedljivo najbolji strijelac ekipe :D ali ima tu i pantic i kadic takodjer odlicni skakaci,bit ce dota duela galin-šuša-kadic-galin u to sam siguran ali mogo bi tu i smajlovic pobjeci stoperima slobode ja mislim da smo u veznom redu dosta bolji samo treba sutra to dokazat,puno srece nasem bratstvu i da ponovo dodju sa trofejom 3 u ovim pripremama :D :D :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 31 jul 2013, 21:30

ja lično očekujem da ne bude sparno, da budu dobri uslovi za igru i da gledam dobru utakmicu...

da nisu idioti pomjerili start prvenstva, bilo bi puno zanimljivije, jer bi ovo objema ekipama bila generalna proba, ovako, to nije to...

ali eto, opet se igra za trofej, pa možda će neko željeti da pokaže mišiće
Undici stelle - ACM 1899

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 31 jul 2013, 21:33

Bez obzira ko sutra pobijedi, jeli ova dva kluba nastavljaju dalje takmičenje u Kup BiH sa premijerligašima ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 jul 2013, 22:02

AboveTheLaw je napisao/la:Bez obzira ko sutra pobijedi, jeli ova dva kluba nastavljaju dalje takmičenje u Kup BiH sa premijerligašima ?
Bez obzira ko pobjedi oba kluba idu u KUP FBIH koji je kao pretkolo za 1/16 KUP-a BiH...Tu se izvlace parovi 30.08 tj.petak u 12h se izvlace parovi za taj kup i tu se igra jedna utakmica i pobjednik ide u 1/16 KUP-a BiH.Zrijeb za 1/16 KUP-a BiH je 03.09 u 12h , a 04.09 16h se igra zavrsnica KUP-a FBIH.....18.09 u 16h se igra 1/16 KUP-a BiH.

Nadam se da ces razumjet sve :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 jul 2013, 22:11

Za nekih 10-ak dana ce biti gotova i zvanicna stranica kluba :D Uprava juce odobrila novac a vec danas smo krenuli sa radom ;) :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.