FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 29 jul 2013, 15:23

Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 29 jul 2013, 15:25

Anonimac je napisao/la:Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?
na yt je stavljena 92.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 29 jul 2013, 15:27

Ultras1921 je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?
na yt je stavljena 92.
Prije 5 minuta. :lol: , dok sam pisao onaj post maloprije nije bila. :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 jul 2013, 15:30

bagrcavi je napisao/la:Ma gdje ćeš u 17:30 šta ti je.Prevruće je u to doba.Pola 9 ili 9 termin.
Javili su zahladjenje ove sedmice
NO PYRO NO PARTY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2013, 15:34

Buu je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma gdje ćeš u 17:30 šta ti je.Prevruće je u to doba.Pola 9 ili 9 termin.
Javili su zahladjenje ove sedmice
S kolko, sa 35 na 30 :mrgreen: , al kako je s ovim vremenom ne bi me cudilo da za vikend bude 20 stepeni.

Utakmicu treba pomjeriti s subote na nedjelju, jer je svaki fening bitan, a ima raje sto posti vidilo se to protiv Plzena, i mani te ba pricu bolje nas 500 bolesnika nek 2 500 furaca, ako je tako onda niko ne treba ic na utakmice

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 29 jul 2013, 15:37

" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2013, 15:43

Dobro, pa kad bude 1000 ljudi u subotu, onda se fatajte za glavu

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 29 jul 2013, 15:59

MrRiccoli je napisao/la:mozemo mi pricati sta hocemo, al na kraju ispade da je Zujo ipak najsposobniji sto se tice uprave...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jul 2013, 16:34

obrisana serija postova izazvanih jocinim trolovanjem.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 jul 2013, 16:37

fedeltafrotta je napisao/la:sve neki vjernici, isto ko da zivim u kataru, sta vam je, kakvo pomjeranje, ko zeli doci ce, ko ne vozdra, nek ibadeti
Ovakav pristup marketingu i navijacima imaju (su imali) i Buki i Dzelo...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 16:41

admin je napisao/la:obrisana serija postova izazvanih jocinim trolovanjem.
Jel' dobio trajni ban ?
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2013, 16:42

gollum je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:sve neki vjernici, isto ko da zivim u kataru, sta vam je, kakvo pomjeranje, ko zeli doci ce, ko ne vozdra, nek ibadeti
Ovakav pristup marketingu i navijacima imaju (su imali) i Buki i Dzelo...
Treba gledati da se svima ugodi,trebaju razmisljati o tome,generalno o zeljinoj sarolikoj publici.

ev npr. meni je svejedno hocu li doci u subotu il u nedelju,al drugu koji je standardan na svim tekmama i posti citav ramazan,vjerovatno uopste nije. Mislim vecina ljudi koji hoce da dodju ce i doci,al bas radi te standardne raje se treba malo izaci u susret...

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 29 jul 2013, 16:54

QWERTZ je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:
Potpis!
ko si ti da pricas ko je vjernik ko nije ti brate svoj poso radi sta hoces i da znas ima puno puno raje koji su vjernici koji nisu mozda kao ti a igrom slucaja vole Zelju kao i ti zato svima nam je cilj dase poveca posjeta a nedjelja bi bila idealna IDEMO U NOVE POBJEDE UZ BOZIJU POMOC
Upravo tako buraz !
Željezničar za život cijeli !

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 29 jul 2013, 17:04

Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 17:11

nedim1921 je napisao/la:Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..
E nek si se vala registrovo samo da nama otvoris oci :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 17:12

Ostavite se ćorava posla i popustite vjeru.Vjeruj u šta hoćeš ili nemoj vjerovati nikako, ali valjda smo tu zbog Želje i ako će pomoći da bude više raje na utakmici, onda je treba odgodoti.Religijska uvjerenja zadržite za sebe.
DRUG NEBI TI PUNCA

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 29 jul 2013, 17:16

folderS je napisao/la:
nedim1921 je napisao/la:Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..
Cemu ta ironija majsotore ? obratio sam se pravim navijacima,ti ocito nisi taj :D ne mislim se raspravljati,pozz

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 29 jul 2013, 17:21

[youtube][/youtube]
Baš tako :D
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 29 jul 2013, 17:21

nedim1921 je napisao/la:
folderS je napisao/la:
Cemu ta ironija majsotore ? obratio sam se pravim navijacima,ti ocito nisi taj :D ne mislim se raspravljati,pozz
Nemas ti pojma isto kao ni sto mi nemamo pojma, zato ne lupaj. pozz

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jul 2013, 17:36

Fidelito je napisao/la:Potpis!
ko si ti da pricas ko je vjernik ko nije ti brate svoj poso radi sta hoces i da znas ima puno puno raje koji su vjernici koji nisu mozda kao ti a igrom slucaja vole Zelju kao i ti zato svima nam je cilj dase poveca posjeta a nedjelja bi bila idealna IDEMO U NOVE POBJEDE UZ BOZIJU POMOC[/quote]

Ma gdje je taj Bog bio 23.7.2013 god?[/quote]
Ne mogu da vjerujem da jos ima ovakvih idiota,prosto da se covjek najezi sta sve procitas ovdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, voltron30 i 61 gost.