FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Ultras1921
- Kontakt:
na yt je stavljena 92.Anonimac je napisao/la:Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Prije 5 minuta.Ultras1921 je napisao/la:na yt je stavljena 92.Anonimac je napisao/la:Evo izašla je i 93. emisija Željo TV na Izvoru.ba a na off. YouTube kanalu FK Željezničar nema ni 92. emisije, jeli to znači da nisu ugovor produžili ili ih samo još nisu uploadovali?

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Javili su zahladjenje ove sedmicebagrcavi je napisao/la:Ma gdje ćeš u 17:30 šta ti je.Prevruće je u to doba.Pola 9 ili 9 termin.
NO PYRO NO PARTY
S kolko, sa 35 na 30Buu je napisao/la:Javili su zahladjenje ove sedmicebagrcavi je napisao/la:Ma gdje ćeš u 17:30 šta ti je.Prevruće je u to doba.Pola 9 ili 9 termin.

Utakmicu treba pomjeriti s subote na nedjelju, jer je svaki fening bitan, a ima raje sto posti vidilo se to protiv Plzena, i mani te ba pricu bolje nas 500 bolesnika nek 2 500 furaca, ako je tako onda niko ne treba ic na utakmice
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Dobro, pa kad bude 1000 ljudi u subotu, onda se fatajte za glavu
-
- Kontakt:
MrRiccoli je napisao/la:mozemo mi pricati sta hocemo, al na kraju ispade da je Zujo ipak najsposobniji sto se tice uprave...
obrisana serija postova izazvanih jocinim trolovanjem.
Ovakav pristup marketingu i navijacima imaju (su imali) i Buki i Dzelo...fedeltafrotta je napisao/la:sve neki vjernici, isto ko da zivim u kataru, sta vam je, kakvo pomjeranje, ko zeli doci ce, ko ne vozdra, nek ibadeti
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Jel' dobio trajni ban ?admin je napisao/la:obrisana serija postova izazvanih jocinim trolovanjem.
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
Treba gledati da se svima ugodi,trebaju razmisljati o tome,generalno o zeljinoj sarolikoj publici.gollum je napisao/la:Ovakav pristup marketingu i navijacima imaju (su imali) i Buki i Dzelo...fedeltafrotta je napisao/la:sve neki vjernici, isto ko da zivim u kataru, sta vam je, kakvo pomjeranje, ko zeli doci ce, ko ne vozdra, nek ibadeti
ev npr. meni je svejedno hocu li doci u subotu il u nedelju,al drugu koji je standardan na svim tekmama i posti citav ramazan,vjerovatno uopste nije. Mislim vecina ljudi koji hoce da dodju ce i doci,al bas radi te standardne raje se treba malo izaci u susret...
- KosevskoHill
- Kontakt:
Upravo tako buraz !QWERTZ je napisao/la:ko si ti da pricas ko je vjernik ko nije ti brate svoj poso radi sta hoces i da znas ima puno puno raje koji su vjernici koji nisu mozda kao ti a igrom slucaja vole Zelju kao i ti zato svima nam je cilj dase poveca posjeta a nedjelja bi bila idealna IDEMO U NOVE POBJEDE UZ BOZIJU POMOCFidelito je napisao/la:Potpis!fedeltafrotta je napisao/la:sve neki vjernici, isto ko da zivim u kataru, sta vam je, kakvo pomjeranje, ko zeli doci ce, ko ne vozdra, nek ibadeti
Željezničar za život cijeli !
Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..
E nek si se vala registrovo samo da nama otvoris ocinedim1921 je napisao/la:Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..

Ostavite se ćorava posla i popustite vjeru.Vjeruj u šta hoćeš ili nemoj vjerovati nikako, ali valjda smo tu zbog Želje i ako će pomoći da bude više raje na utakmici, onda je treba odgodoti.Religijska uvjerenja zadržite za sebe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Cemu ta ironija majsotore ? obratio sam se pravim navijacima,ti ocito nisi tajfolderS je napisao/la:E nek si se vala registrovo samo da nama otvoris ocinedim1921 je napisao/la:Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..

[youtube][/youtube]
Baš tako
Baš tako

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Nemas ti pojma isto kao ni sto mi nemamo pojma, zato ne lupaj. pozznedim1921 je napisao/la:Cemu ta ironija majsotore ? obratio sam se pravim navijacima,ti ocito nisi tajfolderS je napisao/la:E nek si se vala registrovo samo da nama otvoris ocinedim1921 je napisao/la:Pozz raja,novi sam ovdje,od prvog dana pratim ovaj forum,al nisam nikad nijedan komentar ostavio.registrovao sam se maksuz radi ovih navijaca koji imaju " provjerene informacije" kad je amar u pitanju..Moram razocarati ove neke jel Amar se sigurno vraca za par dana,trenutno je na odmoru sa sinom,taj mali je bio na zapadu u utorak..Molim sve navijace koji iskreno vole ZELJU da se ne pale na te price,cinjenica je da je Amaru "dosadilo" da se sam lomi oko svega,al to ne znaci da ce sve napustiti i otici,on se mnogih stvari odrekao zbog Zelje i to znaju pravi navijaci.Svi su pricali da je Amar tu zbog novca,da je tako,ne bi nijednu ponudu odbio za svraku,adilovica i colica,da je htio uzeo bi pare i otisao bi davnih dana..ne mislim se raspravljati,pozz
ko si ti da pricas ko je vjernik ko nije ti brate svoj poso radi sta hoces i da znas ima puno puno raje koji su vjernici koji nisu mozda kao ti a igrom slucaja vole Zelju kao i ti zato svima nam je cilj dase poveca posjeta a nedjelja bi bila idealna IDEMO U NOVE POBJEDE UZ BOZIJU POMOC[/quote]Fidelito je napisao/la:Potpis!
Ma gdje je taj Bog bio 23.7.2013 god?[/quote]
Ne mogu da vjerujem da jos ima ovakvih idiota,prosto da se covjek najezi sta sve procitas ovdje.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laudrup, WeekendOffender i 41 gost.